QUOTE(sauluke @ 2008 08 05, 17:28)
ZAJONCEK mes irgi is jonelio buvom parsiveze - bet tikrai labai vidutine

jautrumas
dar turim pasiskoline HH modeliuka (ar kazkaip panasiai

) ner ka lygint
SAULUKE, o Jus irgi Babyfon'a pirkot? Ar pavyko grazinti? (kaip supratau dabar jau jos nebeturit)
QUOTE(saigma5 @ 2008 08 05, 20:58)
Ten pas juos su grąžinimu kartais sunkiai deja. Mes žaislą grąžint norėjom, nes nesaugus buvo, tai tik sutiko į kitokią prekę pakeisti. aišku aš su jais labai ir nesiginčijau
O šiaip jei išeitų tai grąžinkit

Ir reiktų didesniu atstumu veikiančios, tada signalas yra galingesnis. O šios silpnokas signalas ir visokie trukdžiai kaip sienos, medžiai, aukštos įtampos laidai (jei netoliese yra), kalnuotos vietovės dar labiau susilpnina signalą.
Tiesiog daugiau pasiskaitykite apie įvairių mobilių auklių kriterijus
Aš asmeniškai už racijas su mobilios auklės funkcija, kadangi esant reikalui galime naudoti kaip racijas (atostogaujant, grybaujant ir pan.). Ir namuose kaip mobilią auklę. Plotas pas mus kieme nemažas, tai mum reikėjo kaip tik su stipriu signalu, o racijos būtent stiprų signalą ir turi nes jų veikimo spindulys iki kelių km (čia jau po nuo kainos priklauso)
Na gal ir paskubejau pirkdama, bet reikejo skubiai isigyti. na vakar per diena kiek issiaiskinau tai vis tik "traukia" ji antram aukste, bet su trugdziais, tad nera visai patikima, nes kartais ir nepagauna signalo... Dar neisbandziau kaip su kiemu bus reikalai, nes labai lijo, tai nebuvo kaip po lietu su monitorius lakstyt
siaip tas babyfon'as man patinka kad tevu monitorius maziukas tai patogu nesiotis, bet kiek pamaciau paskaicius apie kitas "aukles" tai manoji tikrai per silpna pagal kaina ir siaip pagal save pacia. Gal reik bandyt grazint, tik ar Joneliui tiks priezastis kad tas aparatas yra per silpnas mano namu ir kiemo erdvei?
Perkant buvo psirinkimas tik is Bisherio aukliu ir ta Babyfon. Bet fisherio is triju aukliu visu vaiko monitoriai buvo stacionarus, ta prasme veike tik su laidu