Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko- mamos radio ryšys

O man is Vilniaus parveze britton mobilia aukle.
http://www.zaislandi...=76&placiau=264
Veikia gerai. thumbup.gif (As kol kas tik bute naudoju)
Daugiau nei nezinau ka pasakoti. smile.gif Racijukes mazytes. Abu galai jungiasi i elektros tinkla arba veikia su baterijomis.Yra naktine lempute. Vaiko riksmo stipruma taip pat galima matyti/suprasti pagal uzsidegancias mazas lemputes.
Kol kas viskas gerai. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alls: 10 rugpjūčio 2008 - 10:52
QUOTE(Alls @ 2008 08 10, 11:50)
O man is Vilniaus parveze britton mobilia aukle.
http://www.zaislandi...=76&placiau=264

Labu Alls, is isvaizdos tavoji aukle atrodo identisdai taip pat kaip ir mano H+H, tik manoji juodos spalvos. Kaip supratau skirtumas yra tik, kad H+H traukia 400m. atviroje erdveje.

Beje, jau radau viena sios aukles minusa, kuris bent jau man yra "minusas" - si aukle neturi tokios vadinamos "signalizacijos" kuri isijungtu kai mamos monitorius netenka rysio su vaiko monitoriumi. tad tarkim nukeliavus per toli as negirdziu jokio ispejamo signalo, racija tyli, o as galiu galvot kad viskas gerai, nes jau nebegirdeziau vaikelio. tas pats galioja ir tiesiog nutrukus rysiui... Manau nelabai tai gerai, nes is esmes, kad baterijos nusestu vaiko monitoriuje o as to nezinociau jei buciau su savo monitorium tarkim kieme ar panasiai...
siaip aukle veikia puikiai, daugiau jokiu priekaistu neturiu 4u.gif
Atsakyti
aga, blogai kai nėra perspėjimo dėl ryšio nutrūkimo unsure.gif
http://pigu.lt/kudik..._aukle?id=10501 ši auklė ir tikriausia to neturi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zajoncek @ 2008 08 11, 10:25)
Labu Alls, is isvaizdos tavoji aukle atrodo identisdai taip pat kaip ir mano H+H, tik manoji juodos spalvos. Kaip supratau skirtumas yra tik, kad H+H traukia 400m. atviroje erdveje.

Beje, jau radau viena sios aukles minusa, kuris bent jau man yra "minusas" - si aukle neturi tokios vadinamos "signalizacijos" kuri isijungtu kai mamos monitorius netenka rysio su vaiko monitoriumi. tad tarkim nukeliavus per toli as negirdziu jokio ispejamo signalo, racija tyli, o as galiu galvot kad viskas gerai, nes jau nebegirdeziau vaikelio. tas pats galioja ir tiesiog nutrukus rysiui... Manau nelabai tai gerai, nes is esmes, kad baterijos nusestu vaiko monitoriuje o as to nezinociau jei buciau su savo monitorium tarkim kieme ar panasiai...
siaip aukle veikia puikiai, daugiau jokiu priekaistu neturiu  4u.gif

Labas.
Ir man regis musu isigytos mobilios aukles techniskai labai panasios. smile.gif
Del rysio nutrukimo ir as susimasciau. g.gif Blogai, kad nera tos signalizacijos, kai rysys dingsta. Kol bute naudoju, tai ir taip isgirsiu kai gerai uzklyks, bet jau kur toliau nuejus, tai ir nesaugu kazkaip....
Atsakyti
QUOTE(Alls @ 2008 08 11, 16:07)
Labas.
Ir man regis musu isigytos mobilios aukles techniskai labai panasios. smile.gif
Del rysio nutrukimo ir as susimasciau.  g.gif Blogai, kad nera tos signalizacijos, kai rysys dingsta. Kol bute naudoju, tai ir taip isgirsiu kai gerai uzklyks, bet jau kur toliau nuejus, tai ir nesaugu kazkaip....

Pas mane ir nėra indikacijos kai elementai išsikrauna. Ta prasme garsinės, vaizdinė yra. Tai jeigu jau mirksi elemento indikatorius, net nepalieku, nes jeigu išsijungs aš nesuprasiu kitam gale. Nes mano racija gali toliau sėkmingai veikti doh.gif Buvo kartą taip, gerai, kad ilgai lauke nebuvau ir grįžau į kambarį, tai mažoji jokio streso nepatyrė smile.gif
Ryšys pas mus nenutrūks, tai bent dėl tiek ramu thumbup.gif

O šiaip dabar pagalvojau, kad ir kokios blatnos racijos dar yra ir mamos nuojauta ir retkarčiais jei nueiti įsitikinti, kad tikrai ramu pravartu mirksiukas.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saigma5 @ 2008 08 11, 15:28)
O šiaip dabar pagalvojau, kad ir kokios blatnos racijos dar yra ir mamos nuojauta ir retkarčiais jei nueiti įsitikinti, kad tikrai ramu pravartu mirksiukas.gif  4u.gif  wub.gif

Teisybe! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Zajoncek @ 2008 08 11, 11:25)

siaip aukle veikia puikiai, daugiau jokiu priekaistu neturiu  4u.gif

Elementams nusilpus ( jeigu racija neijungta i tinkla) uzsidegs raudona lempute,vietoj zalios. 4u.gif
Atsakyti
super daiktas smile.gif
Atsakyti
jeigu yra galimybe tai tik Philips firmos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saigma @ 2008 07 29, 10:42)
Per google įvesk pavadinimą ir tikrai pamatysi kaip atrodo mirksiukas.gif
Kainuoja virš 200 lt

Siūlau pasidomauti keleto firmų auklėmis ir neskubėti renkantis. Perkant kad būtų garantija ir kokios garantijos sąlygos. Nes mes vieną daiktą kur nusipirkom tai siūlė pataisyti per 3 savaites doh.gif O naudotis tai reikia dabar. Tai siūlyčiau iš kart aptart kas bus jei suges-ar duos kokią kitą naudotis ar pakeis ir t.t

Mes naudojamės COBRA racijomis su Baby wach sistema. Esam patenkinti thumbup.gif Kadangi esant reikalui galime naudoti kaip racijas.

Gal daugiau galima info apie sitas racijas
Atsakyti
Mes naudojam Baby moov racijas wink.gif Man jos thumbup.gif O mokėjom man rodos 160lt...nepamenu jau... blush2.gif bet labai geras dalykas thumbup.gif neiįsivaizduoju kaip be jos reiktų gyventi hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(-Linutee- @ 2008 10 23, 15:15)
Gal daugiau galima info apie sitas racijas

Žinoma galima, tik kas konkrečiau domina g.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti