Įkraunama...
Įkraunama...

Ar lyginate vaikučių drabužėlius,patalus?

Apklausa: Ar lyginate drabuzelius? (225 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Pirmus menesius viską viską lygindavau,dabar labai retai ax.gif
Atsakyti
As lyginu viska, tiek patalyne, tiek ir drabuziukus (nors JAV visur dziovinimo masinos ir juose isdziovinti drabuziai visisakai nesusiglamze). Cia manau jau iprotis pasidares: isskalbiai, isdziovinai, islyginai, sulankstei, graziai sudejei i vaiko drabuzine...manau, kad dar ilgai tai tesiu...Paprasciausiai man patinka blush2.gif
Atsakyti
Anksčiau labai nemėgdavau lyginti, bet kai gimė dukrytė tai teko pamėgt mirksiukas.gif Tai jau beveik metai kaip lyginu išsijuosus ir visai pradėjo patikt tongue.gif nors aišku kartais taip tingisi blush2.gif Nes iš tiesų išlyginti drabužėliai ir gražiau atrodo, ir leliui smagiau biggrin.gif Taip kad mamikės netingėkit mirksiukas.gif
Atsakyti
aš tai lyginu ir patalynę ir drabužėlius, tai netik estetiškiau, bet ir reikia, nes lyginant karštu lygintuvu naikinamos bakterijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilė @ 2006 05 11, 21:52)
aš tai lyginu ir patalynę ir drabužėlius, tai netik estetiškiau, bet ir reikia, nes lyginant karštu lygintuvu naikinamos bakterijos smile.gif

del bakteriju tai aktualiau kudikeliams, veliau nebe taip svarbu tongue.gif
Atsakyti
Patalynę aš taip pat visada lyginu, nes jau tikrai nevališkai tarodo nelyginta... blink.gif O drabužėlius stengiuosi bent jau apatinius visada išlyginti, ir gražiau, ir maloniau, ir pats lyginimo procesas man visai patinka tongue.gif
Atsakyti
4u.gif na mano nuomonė nesikeičia aš manau ,kad reikia nepatingėti ir nors truputėli pralyginti. blush2.gif
Atsakyti
Visada liginu biggrin.gif Juk tikrai daug gražiau ir maloniau. ok.gif
Atsakyti
QUOTE(Renaataa @ 2006 06 03, 18:31)
Visada liginu biggrin.gif Juk tikrai daug gražiau ir maloniau. ok.gif

as irgi lyginu del vaizdo tongue.gif
Atsakyti
Vaikiukui jau 6men, bet as dar vis lyginu, negaliu aprengti nelyginto drabuzio.... Sirdis neleidzia mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif aš taip pat lyginu ,nes gražiau žiūrėti kai vaikutis tvarkingas. negražu kai visas susiglamžes. blush2.gif
Atsakyti
As manau, kad paciam yra nemalonu buti su nelygintais drabuziais, o ka jau cia kalbeti apie leliuka unsure.gif . Zinoma, kad reikia lyginti. Nes ir vaikutis graziau atrodo wub.gif ir bakterijos naikinamos.
Atsakyti