kai reikia tai lyginu

As irgi lyginu

Viską lyginu, tik bodžiukų - ne. Perskaičiau, kad ....naujagimio drabužėlių lyginti nereikia, nes tai perdžiovina drabužius ir šie vėliau prasčiau sugeria drėgmę...
QUOTE(SIEMENS @ 2006 03 21, 20:41)
As mazyles drabuzelius ir patalyne lyginu nuo pat pirmu dienu. Kazkaip tapo iprociu.

Anksciau nieko nelygindavau,o kai gime sunus tai tapo iprociu viska lyginti.Man vaikutis grazesnis ir tvarkingais islygintais drabuzeliais atrodo:)
QUOTE(jkrista @ 2006 03 25, 18:20)
ne. o kam, jei po dienos, o kartais ir pusdienio, juos tenka keisti? jei lyginčiau, tai labai daug laiko atimtų toks darbas, o laiko ir taip trūksta.....
Aš irgi nelyginu. Padžiaunu taip, kad jie išdžiūna nesuglamžyti

O aš tiesiog nekenčiu lyginti
Tai nieko beveik ir nelyginu tiktai jau kai tipo į miestą išsiruošiam tai pasipuošiam ir išsilyginam drabužėliu
O patalynės tai niekada nelyginu, o skalbiu su Sensitive milteliais kad nealergizuotų jeigu ką

QUOTE(reda 4 @ 2006 03 20, 23:40)
Visus iki vieno rūbus lyginu.Ir savo pačios ir vaikų.
Beje,kūdikių rūbelius būtina lyginti.
Beje,kūdikių rūbelius būtina lyginti.
Tuos kurie liečiasi prie neužgijusios bambutės

Lyginu. Lyginu viską, kas lyginasi
Vyro pinigus irgi "palyginu", na, kad po lygiai turėtume
O jei rimtai, tai kiekvienam savo...
Nu išdėstysiu, ką manau aš apie lyginimą. Taigi, jei pamatau nelygintais marškiniais vyrą, tai jis turi būti arba nu žiauriai sexovas, arba kitu atveju jis man nevala...
Apie moteris nekalbu, nelygintas.. bet jau seniai tokią ir bemačiau..
o kai pamatau vaikutį nelygintais drabužiais, tai man jo gaila ir aš galvoju, kad jis yra neprižiūrėtas, o jo tėvai tinginiai ir kūtvelos.
Negalvoju aš - kvėpuoja nekvėpuoja ta lyginta patalynė. Taigi užvalkalą velku ant kaldros, kuri irgi, nesuprasi - kvėpuoja nekvėpuoja. O lyginta patalynė man tvarkingiau atrodo.
Visai kas kita, jei patalynė pasiūta iš tokios medžiagos, kurios nei pagal sudėtį, nei pagal faktūrą nereikia lyginti. Bet kalba ne apie tai, o apie tradicines medžiagas..

O jei rimtai, tai kiekvienam savo...
Nu išdėstysiu, ką manau aš apie lyginimą. Taigi, jei pamatau nelygintais marškiniais vyrą, tai jis turi būti arba nu žiauriai sexovas, arba kitu atveju jis man nevala...
Apie moteris nekalbu, nelygintas.. bet jau seniai tokią ir bemačiau..
o kai pamatau vaikutį nelygintais drabužiais, tai man jo gaila ir aš galvoju, kad jis yra neprižiūrėtas, o jo tėvai tinginiai ir kūtvelos.
Negalvoju aš - kvėpuoja nekvėpuoja ta lyginta patalynė. Taigi užvalkalą velku ant kaldros, kuri irgi, nesuprasi - kvėpuoja nekvėpuoja. O lyginta patalynė man tvarkingiau atrodo.
Visai kas kita, jei patalynė pasiūta iš tokios medžiagos, kurios nei pagal sudėtį, nei pagal faktūrą nereikia lyginti. Bet kalba ne apie tai, o apie tradicines medžiagas..
mano nuomone waiko drabuziai priwalo buti islyginti.na aisku kiekwienam sawo bet wisai kitaip atrodo zmogus lygintais ir nelygintais drabuziais.nera sunku islygint drabuzius.kas butu jei nesitwarkytumem ar nesipraustumem

o as manau kad lyginti vaiko drabuziukus reikia tik kol uzgis bambute bei jei jie susiglamzo dziudami:ax: o patalyne galima pirkti tokia kurios lyginti nereikia
o del butino visu drabuzeliu lyginimo tai skaiciau kad nuo perdeto lyginimo pas vaikucius gali atsirasti visokios alergijos
tai vat tokia mano nuomone

o del butino visu drabuzeliu lyginimo tai skaiciau kad nuo perdeto lyginimo pas vaikucius gali atsirasti visokios alergijos