Įkraunama...
Įkraunama...

Ar lyginate vaikučių drabužėlius,patalus?

Apklausa: Ar lyginate drabuzelius? (225 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Nors maniškiai jau ir nebe kūdikiai, nors ir dvipusiškų nuomonių yra dėl tos patalynės lyginimo, bet aš lyginu- tiek vaikų, tiek savo patalynę, o taip pat ir rūbelius.
Atsakyti
QUOTE(eimi @ 2006 10 01, 10:49)
Nors maniškiai jau ir nebe kūdikiai, nors ir dvipusiškų nuomonių yra dėl tos patalynės lyginimo, bet aš lyginu- tiek vaikų, tiek savo patalynę, o taip pat ir rūbelius.

Nors mano leliukas dar kudikis-viska lyginu be jokiu isimciu thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif

lyginu viska,kas imanoma(patalyne,apatini trikotaza,rubus)Be galo malonu yra lyginti (iskalbtus)naujagimio rubelius ,kuriuos greitai galesiu panaudoti.... thumbup.gif
Atsakyti
lyginu labai retai, o mažylio rūbų ir patalynės stengiuosi visai nelyginti, nes tai kietina pluoštą ir per daug išsausina, dėl ko jis praranda natūralias savybes
Atsakyti
as lyginu viską tame tarpe ir pataline. išimtis tik kojines ir kelnaitės.
Atsakyti
Lyginu viską ir patalynę, ir rūbelius... tai gana malonus darbas biggrin.gif O ir Elijai labai patinka stebėti kaip aš lyginu... smile.gif ją labai domina lygintuvo garai kai kyla į viršų, ji tiesiog krykštauja... biggrin.gif tai mums abiem yra šioks toks užsiėmimas biggrin.gif
Atsakyti
pirma pusmeti viska mazules saziningai lyginau, dabar jau ne taip saziningai ir neviska tongue.gif na, bet jos patalyne lyginu, nes dazniausiai labai jau susiglamzius po skalbimo buna...
Atsakyti
QUOTE(dvyne2 @ 2006 09 27, 23:48)
oij niekad nelyginau ir nelyginsiu:) ash ish vis neatsimenu kada paskutini kart lygintuva nauddojau. kam jis reikalingas nesuprantu, nu nebent kokiems marshkiniam lygint. nes shiaip tai imeti drabuzius i skalbimo mashina, ishtrauki, tada imeti i dziovinimo mashina. ishsitrauki sausus....ir jie nebuna susiglamze visai. tai tik sulanxtai ar sukabini ant pakabu ir viskas. jie visai neraukshleti buna.

nu tai čia pas jus ten, Mišigane, taip, - nesuprantu kam lygintuvas tease.gif
o pas mus, vaikeli, ant Marijos žemės, tai duodam ir duodam tais prosais thumb_yello.gif

o be to, mes turim Valdą, ir pas mus nėra meksikiečių, vat ax.gif

Brenda - nuostabaus grožio vaikas wub.gif
Atsakyti
nelyginu. ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Patalynes nelyginu netik kudikio,bet ir musu,teveliu.Nes sako ,o jau ir is patirties sakau,kad nelygintas (tik isskalbta reikia gerai iskratyti) mieliau glunda prie kuno blush2.gif
Pabandykit,o toliau spreskit kaip jums paciai maloniau...
Atsakyti
Sveikutės.
Aš nuo pat gimimo lyginu ne tik patalynę, bet ir drabužėlius. Pati suglamžytų rūbų nesivelku, tai ir vaikiukui tik lygintus dedu-nesvarbu, kad vienai ar dviem dienom. Noriu, kad mano zuikiukas 2.gif: gražiai atrodytų.
Atsakyti
pirmaisiais men lygindavau viska, dabar tik patalyne ir drabuzelius su kuriais i kiema einam, kad tvarkingai ir graziai atrodytu cool.gif
Atsakyti