Įkraunama...
Įkraunama...

Ar lyginate vaikučių drabužėlius,patalus?

Apklausa: Ar lyginate drabuzelius? (225 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sweikutes.As tai lyginu viska isskyrus patalyne.Nelyginu tik tada kaip drabuziukus dziovinu dziovyklej,nes jie ten savaime toki lygus ir grazus gaunas mirksiukas.gif
Atsakyti
As lyginu ir vaiku, ir savo patalyne.
Atsakyti
Na aš lyginu absoliūčiai visus mažiaus rubelius, patalinę taip pat.
Atsakyti
as tai viska lyginu...
Atsakyti
As stengiuosi viska lyginti.Nesvarbu kad drabuzelis mazas,juk paciai irgi nemalonu kai nelygintas drabuzis,tai tokia nuomuone laikausi del vaikelio drabuzeliu!As manau kad jam irgi malonu,kai drabuziukas svaus ir islygintas!Juk laiko daug neuzima mazu drabuzeliu lyginimas!
Atsakyti
QUOTE(verzak @ 2006 10 16, 16:31)
Sveikutės.
Aš nuo pat gimimo lyginu ne tik patalynę, bet ir drabužėlius. Pati suglamžytų rūbų nesivelku, tai ir vaikiukui tik lygintus dedu-nesvarbu, kad vienai ar dviem dienom. Noriu, kad mano zuikiukas 2.gif: gražiai atrodytų.

Pritariu 100 procentų! Lygiai taip pat elgiuosi ir aš, juk lyginti daiktai daug malonesni! thumbup.gif
Atsakyti
as lyginu viska: ir drabuziukus, ir patalyne. ir estetiskai atrodo, ir bacilas visokias "uzmusa" mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi lyginu viską. Išlygintus rūbus žymiai maloniau nešioti. Nesvarbu, kad pas mane trys vaikai, bet vistiek šiam reikalui visada surandu laiko. wink.gif
Atsakyti
Lyginam viską, ir sau, ir vaikui. Vaikiškus rubelius- iš abiejų pusių.
Atsakyti
islyginau rubelius tik kai vaziavau gimdyti blush2.gif . kadangi daugiausia buna su sliauztinukais (dar tik 4 men) tai jie taip nesiglamzo, juk trikotaziniai thumbup.gif . alergijos nuo milteliu nera clap.gif smile.gif
Atsakyti
as kasdieniniu rubeliu nelyginu. geras trikotazas nesiglamzo, o as laiko sutaupau ax.gif zinoma, kai reikia kazkur eiti ar pasipuosti-lyginu.
Atsakyti
stengiuosi lyginti, nors ne visada gaunasi blush2.gif siaip ir atrodo graziau ir rauksleliu nelieka - juk mazyliu odele tokia jautri bigsmile.gif
Atsakyti