Sweikutes.As tai lyginu viska isskyrus patalyne.Nelyginu tik tada kaip drabuziukus dziovinu dziovyklej,nes jie ten savaime toki lygus ir grazus gaunas

Na aš lyginu absoliūčiai visus mažiaus rubelius, patalinę taip pat.
as tai viska lyginu...
As stengiuosi viska lyginti.Nesvarbu kad drabuzelis mazas,juk paciai irgi nemalonu kai nelygintas drabuzis,tai tokia nuomuone laikausi del vaikelio drabuzeliu!As manau kad jam irgi malonu,kai drabuziukas svaus ir islygintas!Juk laiko daug neuzima mazu drabuzeliu lyginimas!
QUOTE(verzak @ 2006 10 16, 16:31)
Sveikutės.
Aš nuo pat gimimo lyginu ne tik patalynę, bet ir drabužėlius. Pati suglamžytų rūbų nesivelku, tai ir vaikiukui tik lygintus dedu-nesvarbu, kad vienai ar dviem dienom. Noriu, kad mano zuikiukas
: gražiai atrodytų.
Aš nuo pat gimimo lyginu ne tik patalynę, bet ir drabužėlius. Pati suglamžytų rūbų nesivelku, tai ir vaikiukui tik lygintus dedu-nesvarbu, kad vienai ar dviem dienom. Noriu, kad mano zuikiukas

Pritariu 100 procentų! Lygiai taip pat elgiuosi ir aš, juk lyginti daiktai daug malonesni!

as lyginu viska: ir drabuziukus, ir patalyne. ir estetiskai atrodo, ir bacilas visokias "uzmusa"

Aš irgi lyginu viską. Išlygintus rūbus žymiai maloniau nešioti. Nesvarbu, kad pas mane trys vaikai, bet vistiek šiam reikalui visada surandu laiko.

islyginau rubelius tik kai vaziavau gimdyti
. kadangi daugiausia buna su sliauztinukais (dar tik 4 men) tai jie taip nesiglamzo, juk trikotaziniai
. alergijos nuo milteliu nera

as kasdieniniu rubeliu nelyginu. geras trikotazas nesiglamzo, o as laiko sutaupau
zinoma, kai reikia kazkur eiti ar pasipuosti-lyginu.

stengiuosi lyginti, nors ne visada gaunasi
siaip ir atrodo graziau ir rauksleliu nelieka - juk mazyliu odele tokia jautri