Įkraunama...
Įkraunama...

Ar lyginate vaikučių drabužėlius,patalus?

Apklausa: Ar lyginate drabuzelius? (225 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
O aš nieko nelyginu ax.gif Lyginu tik vyro marškinius. Šiaip skaičiau, kad lyginant užsidaro natūralūs tarpeliai tarp audinio siūlų ir dėl to audinys prasčiau praleidžia orą ir oda "nekvėpuoja" (čia aišku labai patogi priežastis tingėti) biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi visada lyginu tiek vaikų, tiek savo patalynę smile.gif
Atsakyti
Lyginau ir lyginu viska, tiek rubelius,tiek patalyne, thumbup.gif negaliu rengti nelygintu, man atrodo labai netvarkinga, o miegot su islyginta patalyne man mieliau mirksiukas.gif
Atsakyti
as irgi lyginu savo vaiko rubelius....taip geriau ir maloniau....
Atsakyti
Islyginti rubeliai buvo tik tie kuriuos veziausi i ligonine! Daugiau nei kart nelyginau pupos rubeliu blush2.gif isskyrus patalyne ir kai kuriuos, kuriuos butina lyginti, nes labai medziaga glamzosi ax.gif !
Atsakyti
as lyginu tik tuos drabuzelius, kuriuos maunu ant pliko kunelio, taip pat dar islyginu patalyne ir vystikliukus.
Atsakyti
Lyginau vaiko patalyne ir rubelius iki kol sukako mazdaug 7 men. Dabar nieko nelyginu, savo patalynes isvis niekada nelyginau ir rubus lyginuos tik tada, kai prireikia uzsidet. Kai gyvenau su tevais viska lygindavom vos nueme nuo virviu, dabar labai tingiu blush2.gif lyginimo lenta traukt, o ir laiko nera lyginimui ax.gif
Atsakyti
as lyginu tik patalyne ir palutes (kurias naudoju patiesimui ar sluostymui) , o rubelius gerai ispurtau ir tiek
Atsakyti
As tai iki beveik triju menesiu lyginau apatinius rubelius ir kaip kada kitus,bet dabar visiskai nelyginu.Svarbiausia kad neberia biggrin.gif
Atsakyti
Aš lyginau iki mažylės atsiradimo, lyginu ir dabar. Kartais tenka apvilkti nelyginta, tada labai būnu nepatenkinta savimi schmoll.gif
Atsakyti
As irgi lyginu, nors pasitaiko visko wink.gif
Atsakyti
sveikos
aš visada viska lyginu ir rūbus ir patalynę ir rankšluoščius, tai ne išimtis ir vaiko rūbeliai.
Man maloniau su tokiais rūbais pačiai rengtis ir vaika vilkti, ir miegoti išlygintoj patalynėj lotuliukas.gif
Atsakyti