Įkraunama...
Įkraunama...

Ar lyginate vaikučių drabužėlius,patalus?

Apklausa: Ar lyginate drabuzelius? (225 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Lyginu viską ir patalynę ir rūbelius, kažkaip maloniau tokius vilkti, nei susiglamžiusius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(glinglingas @ 2004 09 26, 08:47)
ar lyginate leliu patalyne ishskalbusios? kazkada girdejau, kad lyginti negerai  g.gif

ir kas ka girdejote ..

aciu uz info

pirma kart girdziu kad negalima lygint as kiek zinau kad butina!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sirenita @ 2006 12 26, 13:44)
pirma kart girdziu kad negalima lygint as kiek zinau kad butina!!! mirksiukas.gif

Na sorry,.bet pirma karta girdziu,kad butina lyginti... 4u.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
As ir nelyginu ax.gif Kai graziai padziauni ir graziai sulankstai, tai kaip lyginta atrodo thumbup.gif O del patogumo, tai nesiginciju, man ir nelyginta smagesne, o be to naudoju minkstikli, tai tiek patalyne, tiek rubai minkstuciai thumbup.gif
Atsakyti
as tai retai, bet lyginu. dazniausiai nelyginu, nebent jau labai gera nuotaika biggrin.gif
Atsakyti
Manau, kad lyginimas ar nelyginimas susijes gal ne su charakterio bruozais bet kaip cia pasakius, gal pomegiais. As patalynes, kojniu ir apatinio trikotazo nelyginti negaliu, sazine neleidzia. Man rubai, patalyne, ranksluosciai, viskas turi buti islyginti smile.gif Dar patalyne galetu buti ir pakrekmolyta smile.gif ir nesakyciau, kad as senamadiska. Tik man tai siejasi su tvarka, negali but lova panasi i migi smile.gif Ir tai asmeniniai mano poreikiai smile.gif Tuo tarpu mano vyras nepernesa krakmolytos patalynes ir net lygintos nemegsta, jam mieliau gulet suglamzytoje smile.gif Na cia jau kaip sakoma na vkus i cviet tovariscei niet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinka @ 2004 10 08, 12:27)
Galiu patikslinti, nes vakar radau ta žurnalą, kuriame skaičiau apie patalynės lyginimą wink.gif Cituoju:
Gera žinia nemėgstančioms darbuotis lygintuvu paskelbė rusų mokslininkai: lovos skalbinių lyginti nereikia. Priežastis labai rimta - tai kenkia sveikatai. Mat karštu lygintuvu išlygintas audinys prasčiau sugeria drėgmę. O juk per naktį žmogus išprakaituoja 850-900ml skysčių. Beje, jei lygindamos lovos skalbinius apipurkšite juos standikliu, išvis nusižengsite higienos reikalavimams. Pasirodo, krakmolyta patalynė ne tik nesugeria drėgmės, bet ir nepraleidžia oro.
Va taip wink.gif
Darykit išvadas smile.gif

aš ir laikaus tokios minties jei vasarą tai išdžiovini ant saulės pasikrauna daug teigiamos energijos net malonu ant tokios miegot, žiemą jei džiovinu kambarį dažniausiai lyginu, bet jei tuoj pat apvelku nuėmus nuo virvės tai nelyginu. žiemą tik dėdama į spintą lyginu.
Atsakyti
šiaip nelyginu, nebent labai norisi malonaus lygaus audinio....nors anksčiau, kai vaikeliai buvo maži, lygindavau visą patalynę. dabar gaila laiko...
patalynės lyginimas atėjo iš senesnių laikų, kai buvo manoma, kad karštas lygintuvas panaikina visokius mikrobus ir kitokius ligų sukėlėjus. o dabar man atrodo ir milteliai puikiai suveikia. ax.gif
Atsakyti
Sveiką gyvensą pripažįstantys žmonės teigia, jog rankšluoščių, patalynės ir arčiausiai kūno dėvimų drabužėlių šiukštu negalima lygint, nes elektrostatinis krūvis persiduoda ir negerai žmogui tai, oi, negerai. Kadangi turiu visokių užsiėmimų, kartais tą teoriją panaudoju savo naudai. ax.gif
Atsakyti
Lyginau labai trumpai, kol labai mažos buvo, neprisimenu tiksliai gal 1 mėn. gal 2.
Gerai išpurtau išskalbtus ir aš, išglostau rankom ir gerai. Atsiguli vieną naktį į išlygintą ir per naktį sulamdai, tai kam lyginti? g.gif
Atsakyti
Pirmus mėnesius lygindavau ir patalynę, ir rūbelius, bet dabar tai ne. Nes niekada nelyginu nei savo patalynės, nei rankšluosčių.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delamorte: 29 gruodžio 2006 - 20:37
Niekada neliginau,turiu skalbimo masinoi funkcija spec.po isdziuvimo graziai sulankstau ir jokiu bedu..
Atsakyti