Įkraunama...
Įkraunama...

Ar lyginate vaikučių drabužėlius,patalus?

Apklausa: Ar lyginate drabuzelius? (225 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Nelyginu, papildomas vargas.... Lygintuvą išsitraukiu tik rubui kuris susiglamžęs ir viskas. biggrin.gif
Atsakyti
O as viska lyginu.nes islyginus rubus ir pataline issinaikina dauguma bacilu, o mano mazius lb alergiskas schmoll.gif Bet manau cia jau priklauso nuo pacios mamos ar lyginti ar ne smile.gif P.S. islyginta pataline daug svelnesne ir zymiai graziau atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi viską lygiu, ir patalynę ir rūbelius. Ir gražiau ir maloniau ir bacilų mažiau
Atsakyti
visada lyginu, daug maloniau miegoti islygintoje patalyneje, net nekyla tokia mintis nelyginti smile.gif
Atsakyti
Lyginu, man smagiau miegoti išlygintoje. rolleyes.gif
Atsakyti
O as nelyginu- lyginimas man kacia smile.gif
Atsakyti
as taip pat viska lyginu. 4u.gif
Atsakyti
Ir aš viską lyginu:patalynę,rūbus,anksčiau net kojines lygindavau ax.gif Dabar jau ne schmoll.gif Man kažkaip gražiau ir maloniau,kai rūbai išlyginti spintoj guli tongue.gif
Atsakyti
as viska lyginu, nes nelygintom patalynej miegot man kazkaip nepatogu smile.gif
Atsakyti
Patarimų knygelėje apie naujagimius, kur gimdymo namuose davė, buvo tas klausimas.
Tai atsakymas buvo toks: viskas lyginama gali būti dėl estetinio vaizdo. Šiaip nereikia. Reikia lyginti tik naujagimiukų vidines maikutes, kur liečiasi su neužgijusia bambute kol užgis. Ir dar reikia rūbelius ir patalynę virinti ir lyginti kai vaikas (bet kokio amžiaus) sergantis.
Aš tuo ir vadovaujuose. Tik patalynę vaikišką lyginu visada - man tiesiog taip gražiau..
Atsakyti
Jei būna laiko ir netingiu lyginu viską be išimties, bet jei nelabai to laiko yra tai išlyginu tik patalynę ir šeimos drabužius smile.gif
Atsakyti
Lyginu ir ne tik vaikų, bet ir mūsų. Kitaip ir neisivaizduoju...O mažiuko manau kad ypač reikėtų , kad visokios bacilos nepultu.
Atsakyti