Įkraunama...
Įkraunama...

Ar lyginate vaikučių drabužėlius,patalus?

Apklausa: Ar lyginate drabuzelius? (225 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
lyginu, tik tuos, kuriems tuos procedūros reikia blush2.gif
Atsakyti
Visada lyginu visus visos seimos skalbinius. Nepatinka man glamzyti
Atsakyti
Išėmus iš džiovyklės nieko lyginti nereikia, nebent kokius marškinius. Patalynės tuo labiau nelyginu, tik sudedu gražiai ir viskas. Tik pirmą kartą visus rūbelius ir patalynę perskalbus išlyginau rolleyes.gif
Atsakyti
Nezinau ar gerai ar negerai as patalyne skalbiu kiekviena sestadieni ir lyginu visa laika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(youste @ 2007 03 12, 12:54)
Pirma menesi lygindavau, o dabar nei savo, nei vaiko nelyginu. Skaiciau, kad kaupiasi elektrostatinis kruvis - tuo ir teisinuosi, nes is tiesu, tai labai nemegstu lyginti. Vien vyro marskinius kol visai savaitei islyginu...

as tai lyginu tik tai aks lamdosi ir tik tuos rubus kurie nmekaip atrodo apsirengus biggrin.gif:D:D
nu bliuskas marskinius ir vasara maikes, kad neitu mano vyrai kaip nevalos
o siaip tai nieko nelyginu beveik
man nepatinka, uzknisa nuobodu neidomu

a ka tos kurios viska lygina triusikus ir kojnes irgi islygina?
man patinka miegot sulamdytoj patalynes tada dar islieka toks gaivumo kvapas - ypac jei lauke dziovinta patalyte
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 05 10, 13:50)
a ka tos kurios viska lygina triusikus ir kojnes irgi islygina?

Lyginu viską, išskyrus kojines bigsmile.gif .
Atsakyti
nelyginu,nebent, tie kurie skalbiant susilamdo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildute @ 2007 05 08, 13:56)
viską savo vaiko lyginu, o triusikus taip pat, manau, kad apatinius lygint yra ypač svarbu. nu nemėgst aš lyginimo, bet reik, mano manymu.

Pilnai pritariu šiai minčiai. Mane anyta vadina keistuole, kad viska lyginu, bet taip ne tik rūbai atrodo tvarkingesni, bet tuo pačiu tai puiki dezinfekcija. O to ypatingai riekia apatiniams rūbeliams.
Atsakyti
visada lyginu visus rubelius.ir virsutinius,ir apatinius.ir man tai patinka ax.gif
Atsakyti
Visada lyginu visus rūbus, ir vaiko ir vyro ir savo.Nelygintų, net į spintą nekyla ranka sudėt.O be to lyginimo procesas man visai patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš lyginau iki kokių metų viską, dabar tik apatinius marškinukus ir prireikus kitus viršutinius rūbelius ax.gif Kažkaip to nesureikšminu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(londa @ 2007 05 10, 01:52)
Visada lyginu visus visos seimos skalbinius. Nepatinka man glamzyti

Na atvarai pasakius net i galva nebutu sovusi mintis kojnes lyginti bet vyro fantalonus tai islyginu............
Papildyta:
QUOTE(Soul @ 2007 05 10, 16:00)
Lyginu viską, išskyrus kojines bigsmile.gif .

Atsakyti