Įkraunama...
Įkraunama...

Ar lyginate vaikučių drabužėlius,patalus?

Apklausa: Ar lyginate drabuzelius? (225 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
mazai kada lyginu, tiesiog dziaudama gerai ispurtau ir lygiai dziaunu, lyginu tik jei rubas labai linkes glamzytis ax.gif
Atsakyti
Savo patalynę lyginu, tai ir vaiko lyginu tuo labiau, kad jo labai lengva, nes mažos apimtys thumbup.gif
Atsakyti
Iki metų lyginau visus, nors šis dabar nelabai mėgstamas, ypač vasarą, kai karšta... O dabar irgi lyginu, nes negaliu vaiko išleisti suglamžytais rūbeliais. Tiesa, kai kurių nelyginu, pavyzdžiui pižamos ax.gif biggrin.gif tiesiog gerai išpurtas prieš padžiaudama, o po to gražiai sulankstau.
Atsakyti
nei savo, nei dukrytes patalynes nelyginu. tik isdziuvusius skalbinius tvarkingai sulankstau.
Atsakyti
skaiciau,kad nereikia rubeliu lyginti,tai ir nelyginu,nors maziuko patalyne lyginu,negrazu man suglamzyta ax.gif
Atsakyti
Aš mažosios rūbus lyginu iki šiol,man visai patinka mirksiukas.gif (bet tik mažosios rūbelius biggrin.gif )
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif as netik mazyles lyginu bet ir visos seimos.Negaleciau pati vilketi nelyginto rubelio,o ka kalbeti apie vaikucius. blink.gif
Issiploviau rubus,juos nudzioviau ir iskart islyginau net tokios minties nebuna kad lankstyt nelyginta ir i spinta deti schmoll.gif
man nehigieniska butu fu fu fu.....
Atsakyti
Aš viską lyginu ir patalynę, ir drabužėlius. Tiesiog senas įsitikinimas, kad lygintuvu užmušu visas likusias bakterijas. Bet šiaip , manau, nieko tokio ir nelyginant
Atsakyti
Aš prie tinginiukų blush2.gif kai priskalbių visą balkoną, o po to viską išlygint doh.gif Bet tenka niekur nedingsi, nes ir nemėgstu nė pati vaikščiot nelygintais rūbais, o tuo labiau mažiukas švariai tvarkingai atrodo. Aš ir dažniausiai vaikui tų pačių rūbelių antrą kartą jau nebededu, tenka skalbti. 4u.gif Spinta tikrai thumbup.gif atrodo su išlygintais sulankstytais rūbais 4u.gif
Atsakyti
Mes lyginame visus rubus ir patalyne, ir ranksluoscius bigsmile.gif
Atsakyti
mes nelydinam
Atsakyti
Lyginu ir savo, ir vaiku, man ji daug mielesne prie kuno islyginta bigsmile.gif
Atsakyti