mazai kada lyginu, tiesiog dziaudama gerai ispurtau ir lygiai dziaunu, lyginu tik jei rubas labai linkes glamzytis

Savo patalynę lyginu, tai ir vaiko lyginu tuo labiau, kad jo labai lengva, nes mažos apimtys

Iki metų lyginau visus, nors šis dabar nelabai mėgstamas, ypač vasarą, kai karšta... O dabar irgi lyginu, nes negaliu vaiko išleisti suglamžytais rūbeliais. Tiesa, kai kurių nelyginu, pavyzdžiui pižamos
tiesiog gerai išpurtas prieš padžiaudama, o po to gražiai sulankstau.

nei savo, nei dukrytes patalynes nelyginu. tik isdziuvusius skalbinius tvarkingai sulankstau.
skaiciau,kad nereikia rubeliu lyginti,tai ir nelyginu,nors maziuko patalyne lyginu,negrazu man suglamzyta

Aš mažosios rūbus lyginu iki šiol,man visai patinka
(bet tik mažosios rūbelius
)

Sveikutes
as netik mazyles lyginu bet ir visos seimos.Negaleciau pati vilketi nelyginto rubelio,o ka kalbeti apie vaikucius.
Issiploviau rubus,juos nudzioviau ir iskart islyginau net tokios minties nebuna kad lankstyt nelyginta ir i spinta deti
man nehigieniska butu fu fu fu.....

Issiploviau rubus,juos nudzioviau ir iskart islyginau net tokios minties nebuna kad lankstyt nelyginta ir i spinta deti

man nehigieniska butu fu fu fu.....
Aš viską lyginu ir patalynę, ir drabužėlius. Tiesiog senas įsitikinimas, kad lygintuvu užmušu visas likusias bakterijas. Bet šiaip , manau, nieko tokio ir nelyginant
Aš prie tinginiukų
kai priskalbių visą balkoną, o po to viską išlygint
Bet tenka niekur nedingsi, nes ir nemėgstu nė pati vaikščiot nelygintais rūbais, o tuo labiau mažiukas švariai tvarkingai atrodo. Aš ir dažniausiai vaikui tų pačių rūbelių antrą kartą jau nebededu, tenka skalbti.
Spinta tikrai
atrodo su išlygintais sulankstytais rūbais

Mes lyginame visus rubus ir patalyne, ir ranksluoscius

mes nelydinam
Lyginu ir savo, ir vaiku, man ji daug mielesne prie kuno islyginta