o as lygint nemegstu,bet mazosios drabuzelius lygint patinka ir visa laik lyginu

nepamenu kur bet skaiciau ir girdejau,kad patalynes lygint nereikia,nes po to ji nepraleidzia oro

Ir as iki nestumo nelyginau, o pagimdziusi viska superiskai issilyginu. Is pradziu po maza kruvele, o dabar nebespeju tai tenka didziausias kruvas lyginti

nelyginau ir nelyginsiu
QUOTE(Solemi @ 2007 05 23, 00:48)
Pasak gydytoju, lyginti leliuko drabuzelius butina tol, kol bambute neuzgijusi, kad nepagaut kokios infekcijos ir t.t., bet nors mano princesei tuoj bus 8men, as lyginu viska: ir drabuzelius, ir patalyne. Man atrodo kazkaip estetiskiau, o ir rubelis tada mielesnis, kai yra islygintas. 

Nelyginu tik pėdkelnių
, o visus kitus drabužius - visada. Kitaip neįsivaizduoju, kaip galėčiau vaiką aprengti.
Gerai kad pagalbininkę turiu, tai ir mažylių rūbelius išlygina...

lyginau, lyginau, kol nusibodo
. Dabar nelyginu ir nieko

Sau mes drabužius lyginame
, tai kodėl vaikeliui turėtume nelyginti? Ir tai ne tik dėl grožio, o juk drabužiai, rankšloščiai po lyginimo pasidaro minkštesni, ir vaikui maloniau

QUOTE(sedka @ 2007 06 05, 23:06)
Nelyginu tik pėdkelnių
, o visus kitus drabužius - visada. Kitaip neįsivaizduoju, kaip galėčiau vaiką aprengti.
Gerai kad pagalbininkę turiu, tai ir mažylių rūbelius išlygina...

Ogi taip pat aprengi kaip ir nelyginusi

Kai šiais laikais beveik visos medžiagos mažai glamžosi, o visoks linas madingas būtent susiglamžęs, tai pastačius du vaikučius, įtariu, nepavyktų atskirti - lyginti tie drabužėliai ar ne. Tuo labiau, kad aprengus jau po kelių minučių ir išlygintieji tampa kaip nelyginti. Aišku, jeigu turėčiau, kas lygina ar gyvenčiau poros kambarių bute, tai gal ir liepčiau lygint ar lyginčiau, bet kai krūvos darbų ant vienos galvos (ir namas, ir kiemas, ir daržas), o pagalbininkų nerasta, tai jau geriau tas kelias minutes bent prie kompo prisėsiu.
o as beveik visus rubelius lyginu
lyginti drabuziukai man atrodo malonesni ir grazesni

Patalyne lyginu,o drabuzelius mociute savo iniciatyva islygina.ACIU JAI!Jeigu nelygintu tikriausiai as pati to nedaryciau