Įkraunama...
Įkraunama...

Ar lyginate vaikučių drabužėlius,patalus?

Apklausa: Ar lyginate drabuzelius? (225 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
As tai lyginu...nors amziukei jau virs metuku,skalbiu buna kad net kiekviena diena nes maziuke vis kazka pridaro doh.gif bet mano nuomone lyginti reikia,kad ir tingisi kai kurioms mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš kolkas viską lyginu ax.gif
Atsakyti
[quote=gudo,2007 05 25, 16:09]
Aš kolkas viską lyginu ax.gif
drinks_cheers.gif as taip pat
Atsakyti
Vaiku rubelius visada lyginu smile.gif Man paciai maloniau matyti juos tvarkingus biggrin.gif
Atsakyti
niu as irgi stengiuos visada mazylei rubelius islygint,nes minkstesni pasidaro,manau kad maloniau prie kunelio rolleyes.gif
Atsakyti
Apatiniu rubeliu jau nebelyginu blush2.gif Per diena tenka kartais net po kelis komplektus drabuzeliu pakeisti,tai gi lyginti pastoviai netureciau laiko blush2.gif ax.gif schmoll.gif
Atsakyti

Lyginau be išimties viską iki kokių 3 mėn.dabar nebelyginu blush2.gif
Atsakyti
as tai lyginu, nes kitaip tiesiog negaliu, nors ir labai jau patogu butu viska lankstyti ir deti tiesiai i spinta biggrin.gif bet pripratimas, as net patalyne lyginu.
vargas, nes pastovai kalnai lyginti, reiktu keisti savo poziuri rolleyes.gif
Atsakyti
Idomu suzinoti kaip keisti g.gif Gal pakeisciau biggrin.gif 4u.gif
Manyciau ne poziuris cia kaltas,o laiko nebuvimas... 4u.gif
Atsakyti
Nelyginu tik kojinių tongue.gif , mažosios pėdkelnių ax.gif . O visa kita lyginu, nes man ir pačiai nemalonu rengtis nelygintą drabužį, o juolab aprengt vaikus 4u.gif . To laiko visada trūksta, tad kyla mintis įsigyti namie dar vieną tarnaitę ax.gif , t.y. džiovyklę su lyginimo funkcija.
Atsakyti
savo tai nelyginu bet vaiko visada smile.gif
Atsakyti
Lyginu, kartais jei pritrukstam uzvelku ir nelyginta koki, bet siaip tai visada lyginu.
Atsakyti