Įkraunama...
Įkraunama...

Ar lyginate vaikučių drabužėlius,patalus?

Apklausa: Ar lyginate drabuzelius? (225 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
lyginu visus visos seimos rubus,man paciai malonu uzsidet islyginta ruba,as isvis nesuprantu kaip galima nelyginti rubu,as tik islyginus juos i spinta sudedu biggrin.gif
Bet aisku cia tik mano nuomone biggrin.gif
Atsakyti

iki 4men lyginau
Atsakyti
Mėgstu lyginti, kažkaip atsipalaiduoju, pabūnu su savim. Ilga laiką lygindavau tiek patalynę, tiek rūbus. Nesenai perskaičiau straipsnį, kad išlyginti rūbai ar patalynė blogiau sugeria prakaitą (aišku, klausimas: kiek blogiau? g.gif ) , tai apatinių, trikotažinių rūbelių nebelyginu. Tačiau viršutinius lyginu, kažkaip tvarkingiau atrodo mirksiukas.gif .
Atsakyti
tiktai lyginti!ir patartina su garais,nes neutralizuoji elektronus,kuri per dziovinima labai padaugeja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(paulapaula @ 2008 01 24, 15:52)
lyginu visus visos seimos rubus,man paciai malonu uzsidet islyginta ruba,as isvis nesuprantu kaip galima nelyginti rubu,as tik islyginus juos i spinta sudedu biggrin.gif
Bet aisku cia tik mano nuomone biggrin.gif

visiškai pritariu jūsų nuomonei drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif
As irgi visada lyginu vaikucio ir musu rubus, kazkaip smagiau uzsideti islygintus rolleyes.gif o ir procesas pats man patinka good.gif
Atsakyti
Lyginu viską ,nors po to ir nebesimato lyginta ar ne,vaikas šiek tiek alergiškas tai pasaugau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(oksankaa @ 2007 12 01, 18:02)
Nelyginu nuo tada, kai pamaciau laida, kad lygindami is audinio visiskai isnaikiname dregme, t.y. patalyne turi sugerti prakaita, oda turi kvepuoti ir pamasiai, o per islyginta audini - tai neimanoma.
tai va, tokios naujienos  smile.gif

O ir rūbams tas pats galioja, ar tik patalynei čia? blush2.gif Pirmą kartą tokį girdžiu, tai užtat ir klausiu, nes šiaip visada lyginau tiek vaiko patalynę, tiek savo nes mama irgi visą gyvenimą lygino, tai dabar ir įdomu pasidarė g.gif
Atsakyti
Lyginu viska ir visada.
Atsakyti
QUOTE(glinglingas @ 2004 09 26, 09:47)
ar lyginate leliu patalyne ishskalbusios? kazkada girdejau, kad lyginti negerai  g.gif

ir kas ka girdejote ..

aciu uz info

nelyginu,nematau prasmes,nes po vienos miegojimo nakties net nesimato kad buvo lyginta tai kam vargt
Atsakyti
O as visada lyginu savo maziaus rubelius mirksiukas.gif
Atsakyti
as ir nelyginau nei patalines, nei drabuzeliu... nebent yra labai susiglamze...
Atsakyti