Įkraunama...
Įkraunama...

Ar lyginate vaikučių drabužėlius,patalus?

Apklausa: Ar lyginate drabuzelius? (225 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Lyginu tik tada, kai to reikia. Dazniausiai nerekia. ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Aš lyginu... ax.gif

Ir vyresnėlio, ir mažiukės.

Sutinku, laiko užima daug. Bet man gražiau, kai drabužis ne tik švarus, bet ir tvarkingas ax.gif

Lyginu visus be išimties - nuo mažiukės smėlinukų bei šliaužtukų iki vyresnėlio apatinių marškinėlių. (Aišku, kojinių, pėdkelnių ir seilinukų nelyginu...)
Atsakyti
beveik visada mirksiukas.gif
Atsakyti
Kol kudikis buvo lyginau,o dabar ne. 4u.gif
Atsakyti
Lyginu viską kas tik galima lyginti: rūbus, patalynę, apatinį trikotažą (šitą tai būtinai nes karštyje žūva visokios bakterijos ir mikrobai) ax.gif
Atsakyti
niekada tongue.gif
Atsakyti
Naujagimio drabužėlius ir patalynę reikia lyginti kol sueis mėnuo, po to jau galima ir nelyginti.
Atsakyti
QUOTE(kulebam @ 2007 12 12, 16:48)
niekada nelyginau,nei sau nei vaikams,juk po vieno miegojimo nesimato kad lyginta,jei reiktu del odos kokiu problemu tada lyginciau,o dabar nematau tikslo savo laika leist lyginimui

Niu kažkaip smagiau bent pirmą kartą atsigulti į tvarkingą lovytę blush2.gif Na, bet aš kartais lyginu, o kartais jau ir nebelyginu, kai laiko nebelieka rolleyes.gif
Atsakyti
Nelyginu,tik kas ištikro susiglamžę lyginu.Nemėgstu šio darbo.Yra įdomesnių dalykų ką galima nuveikti per tą laiką. bigsmile.gif
Atsakyti
..o as prisidedu prie nuomones, kad tai tik laiko gaisimas blush2.gif bakterijos visokios zuva ir siaip aukstoje temperaturoje skalbiant(o skalbiam tikrai aukstoje, nes apsiterlioja kleckiukas) ir lyginame tik tuos rubus, kurie susiglamze atrodo isskalbus.Ir siaip-stengiuosi sau nepirkti visokiu gudriu, marias laiko atimanciu del lyginimo rubu,mes mieliau jau zaidziame visokius zaidimus,deliojame deliones vakarais po mano darbelio, nei lyginame doh.gif bigsmile.gif
ir dar:visi mes turime vienokiu ar kitokiu parazitu, nes negyvename inkubatoriuje, butuose, namuose, su gyvunais ar net be ju.vaikai darzeliuose, mes darbuose visko per kontaktus ir bendrus daigtus parsinesame i namus, taigi uztenka juos susitvarkyti kruopsciai, o organizma kas pusmeti isvalyti visai seimai, iskaitant ir gyvunus, miksturele nuo visokiu organizmo "babablu" ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pamaiva-22: 15 vasario 2008 - 12:24
As dazniausiai lyginu, yra tik pora kartu, kai nelyginau, bet man nemalonu, kai mano vaikas buna suglamzytais rubeliais, nes vistiek skalbenke taip sulamdo kad doh.gif
Atsakyti
as lyginu ne tik maziaus visus rubelius ir patalyne,bet ir visos seimos ax.gif iskyrus vyro darbinius rubus ax.gif
Atsakyti