Įkraunama...
Įkraunama...

Ar lyginate vaikučių drabužėlius,patalus?

Apklausa: Ar lyginate drabuzelius? (225 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
As visada lyginu ir drabuzelius (tiek apatinius, tiek virsutinius), ir patalyne, nes tai tiesiog tapo iprociu nuo pirmuju dienu, gimus leliukui. Ir tikrai nedarau to del grozio, kaip kai kurios mamos mano (nes is tiesu, tas grazumas laikosi per trumpai tongue.gif ), man taip tiesiog higieniskiau, nes pirmuosius kelis menesius ir taip daugelis mamyciu turtbut daugiau demesio skiria higienai (na, pvz. maudom leliukus virintame vandenyje ar plauname drabuzelius atskirai nuo savuju). O dabar, leliukui paaugus, jo drabuzelius skalbiu kartu su musiskiais, todel ir manau, kad sveikiau juos po to islyginti. Tai tiek. Ir jokiu budu tikrai nesmerkiu mamyciu, kurios to nedaro (galbut laiko taupumo sumetimais, ar tiesiog del to, kad nemato tam reikalo) mirksiukas.gif .
Atsakyti
As tai is uosvienes ismokau drabuziu nelygint. nebent marskinius smile.gif

ir vaiko drabuziukus lygint man ne i galva neatejo.

atsimenu kaip dar kai pas mama gyvenau,visus skalbinius lygindavom.Net apatiniu ir kojines!!!

tai tikriausiai tada ir trauma visam gyvenimui gavau,nes nekenciu lyginimo kaip kazi ko. ax.gif
Atsakyti
o kaip galima nelygint??? blink.gif blink.gif jei sau lygini, tai ir vaikui...kaip gi atrodys nelyginta??? neisivaizduoju... schmoll.gif
Atsakyti
nebelyginu, nes nebespėju
Atsakyti
Pritariu, kad tai nera maloni procedura, bet visada lyginau, lyginu ir lyginsiu patalyne ir drabuzius, net i spinta nededu nelygintu, visada malonu pasimti ruba tvarkinga ir islyginta mirksiukas.gif 4u.gif Manau galma savaiteja atrasti kelias valandas laiko ir jas paskirti siam reikalui mirksiukas.gif
Atsakyti
būtinai..... na, kažkaip nė nesusimasčiau kad tai gali atimti laiko ar pan g.gif lyginu visos savo šeimos drabužius bei patalynę,žodžiu viską kas lyginam,išskyrus apatinį trikotažą
Atsakyti
Aš tiesiog gražiai padžiaunu, po to gražiai sulankstau, kadangi jų nemažai, tai begulėdami patys išsilygina lotuliukas.gif

Lyginu tik įpatingomis progomis ar kai matosi kad nelyginti, o šiaip nesimato rolleyes.gif
Atsakyti
as pupai tikrai lyginu. Yra pora kart nelygintais aprengta (per skubejima), bet atrode kaip kokia vargsike, tai dabar visada stengiuosi rengt lygintu drabuziuku. Man negrazu, net po namus, kai vaikas vaiksto susiglamzusiais drabuziais ir pati tokiu stengiuosi nesidet.
Atsakyti
Aš lyginau vaiko rūbus iki jam suėjo 4 mėn. :-) Dabar lyginu tik tada, jei būna smarkiai susilamdę... Nes dažniausia, tai drėgnus papurtau, padžiaunu ir jie kuo dailiausia išdžiūsta, o galutinai ant kūno išsitiesina.
Laiką, skirtą lyginimui, panaudoju žaidimui su vaiku, tas man maloniau smile.gif
Patalynę, tai kažkodėl lyginu :-)
Atsakyti
Nelyginu nei vaiko patalynės,nei drabužėlių(išskyrus marškinius na dar kai kurias kelnias).Nelyginta patalynė geriau sugeria prakaitą.Ji tai pat higieniška,juk skalbiu 75-90laipsnių temp.Manau lyginimas yra įpročio reikalas, estetiškiau atrodo.
Atsakyti
[quote=Kristina D.,2008 02 07, 10:56]
[color=green]Aš tiesiog gražiai padžiaunu, po to gražiai sulankstau, kadangi jų nemažai, tai begulėdami patys išsilygina lotuliukas.gif

thumbup.gif , pritariu, nes kartais nudziauni ir nespeji sudelioti i vieta o ziurek jau perrenkt reik, taip ir sukiesi kaip rate
Atsakyti
AS taip pt nelyginu,nes skalbiasi 90 laipsniu-praktiskai isvirinami.O lyginti jie maziau orui pralaidus
Atsakyti