Įkraunama...
Įkraunama...

Bėrimai įvairūs

QUOTE(svetelis @ 2007 10 10, 10:35)
As nuo gimimo stengiausi taip maitintis.


O nuo gimimo beria?
Atsakyti
sweikos mamytes.. patarkit ka daryt. mano mazaja labai isbere. nezinau net ka daryt, nei ka tept. ar kurioms taip yra? verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Ne ne is karto, gal kai buvo jam menuo mazdaug, pabere veideli. Kai pamiega pranyksta, veliau vel isryskeja. Skruostukai tokie sausi sausi pasidare ir galvyte paberta.
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2007 10 09, 15:34)
Mano vaikuciui isbere veideli, kai kur net ir galvytej tie paberimai matosi. Vietomis ant veidelio spuogeliu atsiradusi lyg plutele storesne ir siurksti. Spuogeliai raudoni. Siaip po miego berimo lyg ir nesimato bet po to vel isryskeja. Gydytoja mineo kad gali buti nuo moters hormonu, pirmais kudikio menesiais daznai isberia po to praeina po keliu menesiu. Bet va galvytej lyg ir pleiskaneles ant tu spuogeliu atsiradusios. Gal tinka patepti Dermilon paste, Bepanten. Taip pat turiu Spirig Excipial tepala su migdolu aliejum labai sausai odelei.


naujagimiui taip gali buti del motinos hormonu.

nieko su tais berimais daryti nereikia, dazniausiai jie praeina savaime per pora menesiu. taip pat ir su pleiskanom- ju atsiranda ant galvos, kartais ir ant veido (ypach kaktos - prie plauku ir kur antakiai).

bet jeigu paraudusiu pasiurkstejusiu lopineliu atsirastu ant kunelio, ypac alkuniu ir keliuku vidineje puseje, ant riesu ir pan. tai gali buti alergija.

maisto riboti verciau nepersistengti. geriausia valgyti ivairu namuose pagaminta maista. nedideliais kiekiais galima valgyti viska, isskyrus dazniausiai alergizuojancius produktus (riesutu, sokolado, medaus, apelsinu ir pan.) ir "gatava" maista, kuriame gali buti visokiu sintetiniu priedu, ir stengtis, kad tie patys produktai nesikartotu kiekviena diena.
dar reikia pasirinkti tinkamas skalbimo priemones, nenaudoti minkstikliu, kvepiancios kosmetikos ir panasiu dalyku - jie irgi gali suerzinti oda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragnez: 10 spalio 2007 - 18:32
man tai gydytoja patare bepanten tepalu tepti...
o gal jums alerginiai paberimai.. g.gif cia jau reikktu gydytojos paklaust..
Atsakyti
mus toks berimukas ilgai kankino,as net seselia isikvieciau y namus,o mat kaip buna ten tie spuogeliai,savaime ir pranyks. veidukas taip pat siurkstus buwo ax.gif
as valgau yvairu maista ir ziuriu y ka reaguojame mums labai netiko zuvis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2007 10 10, 18:33)
Ne ne is karto, gal kai buvo jam menuo mazdaug, pabere veideli. Kai pamiega pranyksta, veliau vel isryskeja. Skruostukai tokie sausi sausi pasidare ir galvyte paberta.


Mums buvo taip pat, kaip tu nupasakojai pirmam poste. Turejom luobele ant galvytes, kuri neseniai tik isnyko, taip pat vienas antakiukas pleiskanojo (greit nustojo). Taciau turejom ir alergija, nes mamka sokolado privalge blush2.gif Ir ji pasireiske taip pat mazdaug menesio amziaus... paberta buvo skruostukai, barzdyte, kaktyte truputi. Tokiais raudonais spuogeliais, kurie grupelem ant odeles buvo, ir tokia lyg plutele net, aisku ir labai sausa odele buvo. issigydem su Bepanthen mazdaug per menesi, aisku is sokolado neemiau i burna, todel daugiau nebere...

O kokio jus amziaus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 10 10, 21:06)
Mums buvo taip pat, kaip tu nupasakojai pirmam poste. Turejom luobele ant galvytes, kuri neseniai tik isnyko, taip pat vienas antakiukas pleiskanojo (greit nustojo). Taciau turejom ir alergija, nes mamka sokolado privalge  blush2.gif  Ir ji pasireiske taip pat mazdaug menesio amziaus... paberta buvo skruostukai, barzdyte, kaktyte truputi. Tokiais raudonais spuogeliais, kurie grupelem ant odeles buvo, ir tokia lyg plutele net, aisku ir labai sausa odele buvo. issigydem su Bepanthen mazdaug per menesi, aisku is sokolado neemiau i burna, todel daugiau nebere...

O kokio jus amziaus?  ax.gif


mums tik 7 savaite eina
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2007 10 10, 21:59)
mums tik 7 savaite eina


Tai gal dar nespejo pranykt berimas g.gif Siaip dar gali buti,kad beria nuo kokio rodos visai nepavojingo produkto,bet nustatyti sunku... O vistiena, kiausinius,pieno produktus valgai?
Atsakyti
Vistienos nemegstu, kiausiniu nevalgau, is pieno produktu - koki sumustini su fermentiniu suriu, ir kartais slakeli pieno i kava pabalinti
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2007 10 09, 15:34)
Gydytoja mineo kad gali buti nuo moters hormonu, pirmais kudikio menesiais daznai isberia po to praeina po keliu menesiu.

sveteli, o tu savo gydytoja nepasitiki? ar kaip?
naujagimius daznai beria, odele pleiskanoja, bet tai ne liga. praeis tie berimai savaime, nereikia odos niekuo teplioti, nes tepalai tik apsunkina ir taip jautrios odos funkcionavima. iki 3 men kudikio veidelis gali atrodyti kaip kokio paauglio, bet sugyja savaime. kuo maziau prie jo lendi, tuo geriau.
nebent gali kartais, kai maudai, ipilti lakisiu zoles nuoviro. bet jis odele sausina, tai geriau daznai nenaudoti.
kitas reikalas, jei berimu (ypac aiskias ribat turinciu paraudimu, pasiurkstejimu) atsiranda ant kunelio, rankyciu, kojyciu: tai jau gali buti alergija.
Atsakyti
Mano leliu irgi labai bere, ir gan ilgokai verysad.gif Liepe maista rasyt ka valgau bet tai uzeidavo tai praeidavo. O berima tept gydytoja patare su exipial tepalu, tinka jis ir luobeliui
Atsakyti