o gal cia moliuskas,kaip mano suneliui?

QUOTE(DOMINUKE @ 2008 02 22, 15:59)
Sveikutes ,mano maziukui labai daznai pabere prie ausyciu is abieju sonu,ir net nezinau nuo ko,tas vietas tik aliejuku patepu tai biski apmazeja,bet ir vel atsiranda,galvoju kad elergiskas bet niekaip neatrandam kam.Noreciau paklausti gal kam irgi beria prie ausyciu,gal kas gali ka patarti.
QUOTE(Pacific @ 2006 11 28, 16:07)
siandie isbandysiu.
nes mum galvyte isbere, prie smilkiniuir salia visa plota is abieju pusiu, na ten kur lieciasi galvyte su patalyne kur guli.
ir daug tu spuogiuku labai.
nes mum galvyte isbere, prie smilkiniuir salia visa plota is abieju pusiu, na ten kur lieciasi galvyte su patalyne kur guli.

pas mus lygiai toks pat berimas.. jau visa 1,5 savaites gydomes niekas nepadeda. As irgi pabandysiu sodos tirpala. Tepem medetku tepalu ir sudocrem. Dabar darysiu sodos tirpala. Gal tikrai stebukla padarys..

Sveikos mielosios mamytės
Taigi, rašau ne savo vardu
Sesuo pradeda stresuot dėl savo klecko
(2 savaitės mažiui)...O bėda tame , kad ant vaiko kūnelio(truputuką žemiau bambytės, ties pamperio užsegimu ir ant kakliuko) atsirado spuogelių su balta viršūnėle
Kaip tik vakar buvo pas ją apsilankiusi sesutė(iš poliklinikos), ir apžiūrėjo tuos spuogelius
Kaip sesuo sako, ,,nežinau ar ji suprato iš viso ko jos klausiu apie tuos vaiko spuogus''....
Vienu žodžiu liko kaip su šlapiu skuduru gavusi per veidą, jokios info nepešusi, tik toji sesutė pasakė ad spuogiukus tept spirito tirpaliuku
Taigi, va dėl to ir man neramu pasidarė
Pčios mergytė jau bus 2 metukų, o ir tokių bėdelių neturėjusios mes, tai visiškai negaliu sesutei padėt
Sakau, gal kuri iš jūsų buvot susidūrusios su naujagimio SPUOGELIAIS KURIŲ VIRŠŪNĖLĖ BALTA
Iš anksto ačiū už atsakymus, pamastymus, informaciją ir kt.

Taigi, va dėl to ir man neramu pasidarė

aplink raudona? ir jie ta raudona vieta nera maza? turiu omeny, kokie 0,5 cm? as siulyciau paziureti, ar ne per karsta maziukui kambary, nes mano mazylis kai buvom ligoninej irgi turejo spuogiuku su baltom virsunelem, as is karto maniau, kad tai alergija, o pasirodo, jam per karsta
kadangi karscio nejo sumazinti, tai maziu laikiau tik su apatiniu bodziuku, trumpom rankovem, ir daugiau spuogiuku nebeliko
tikiuosi, kad tavo sesei irgi tik tokia beda

Ačiū, Viduciux, kad atsiliepei
Va dėl to kokį plotį užima raudonoji vieta žinok net nebeužklausia, ryt būtinai pasidomėsiu
Niu duok Dieve kad tik tokia problemytė tebūtų.....
O klausykit, dar va ....Ar negalėtų būt dilgėlinė?Esu girdėjusi, kad irgi spuogiukai su raudona viršūnėle būna?Bet va nenoriu sesei be reikalo kišt į galvą tokių klausimų,,GAL?'', bereikalingai nesinori jos jaudint......

Na ir pas mus buvo spuogeliai su balta virsunele,tai del karscio,mat buvau per karstai aprengus
O ar negaletu pati sese paskambinti gyd ir papasakoti apie juos,nes man kas buvo neaisku skambindavau vos ne kas antra diena,o ka taigi leliukas labai mazas ir nieko cia tokio

Mes irgi tokius spuogelius turejom, o jie atirasdavo nes maziui per karsta budavo. Daugiausia ju budavo aplink kakla, salia pazastuku

QUOTE(sirdele99999 @ 2008 02 22, 21:01)
Sveikutes ,mano maziukui labai daznai pabere prie ausyciu is abieju sonu,ir net nezinau nuo ko,tas vietas tik aliejuku patepu tai biski apmazeja,bet ir vel atsiranda,galvoju kad elergiskas bet niekaip neatrandam kam.Noreciau paklausti gal kam irgi beria prie ausyciu,gal kas gali ka patarti.
mano suneliui irgi beria prie ausyciu. Jau issiaiskinau, kad tai tikrai prakaitinis berimas (tokie smulkus raudoni spuogeliai ir ju daug). O beria mano sunu nuo tu naujovisku klijuociu, kur atseit saugo ciuzini. Tai as dabar pradejau deti klijuote tik po uzpakaliuku o galvyte dedu be kepurytes ant medvilninio vystykliuko. Taip pat kiekviena diena maudau ir apiprausiu tas isbertas vietas. Tepu sodos tirpalu(stikline vandens a.s. sodos ir medatku tepaliuku. Jau gyja

Papildyta:
QUOTE(DOMINUKE @ 2008 02 22, 14:59)
o kas tas yra ?

manau, kad nebutina gasdint seses del dilgelines

Pas mus irgi buvo spuogiuku aplink bamba,mums tada buvo kelios savaites,mus net musu gyd nusiunte i ligonine ten mums skyre antibiotiku, (tepaliuka)nes bambute buvo neuzgijusi galejo patekti infekcija.Siuliciau vistiek paroditi gydutojai,sekmes.
mes maneme, kad problema - vitaminas D3, bet paaiskejo, kad berimas del vyro kvepalu. po to, kai vyras nustojo kvepintis, spogeliai praejo po 3 dienu.
labai padejo lakisiu zoleliu nuovyras - siaip valyti odele arba i vonele pilti.
labai padejo lakisiu zoleliu nuovyras - siaip valyti odele arba i vonele pilti.