ir mum tas pats, tai sesele, patare, kai maudom, naudot medetku nuovira, bet mum kol kas nepadeda, tai gal istiruju praeis savaime

Sveikos
o mus isbere kai pradejo dykt dantukai
- idomu ar tai gali but kazkas bendro????
O gal tai dvi bedos vienu metu tarpusavyje nesusijusios
. Jei kas susiduret su panasia problema prasau patarkit
aciu

aciu
Aisku kad gali, sudirgsta odele nuo nuolatinio drekinimo, maniskiui dygsta dantys tai seiliu
upeliai, bet aciu dievui nesunta, tfu tfu tfu

QUOTE(Tinasio @ 2008 03 18, 16:07)
Sveikos
- idomu ar tai gali but kazkas bendro????
. Jei kas susiduret su panasia problema prasau patarkit
aciu

aciu
Tikrai,akd idomu,deldantku veidelis pabertas,gal tik sutapimas

Mano dukrytei ir veidukas isbertas jau savaite laiko. Ploviau su ramunelem, bet atsiranda nauju
Pasiskaicius cia, bandysiu lakisiu nuovira ... nu dar gal ir bepantena

mums tai buvo veidukas, kalkiukas, biski krutines ir nugarytes pasberta, tai tesesi apie 2 savaites, bet as tik prausdavau kelis kart per diena virintu vandeniu ir tai padedavo tk trumpam, bet paskui pranyko visiskai
ir apsiejom be jokiu tepalu

mano vaikutis seilejasi kaip isprotejes,nespeju valyt....kai paimu ant ranku tai ir mane visa apseilioja
ir beria jam nuo nuolatinio slustymo ir ciupinejimo zandukus...o mum dar atopinis dermatitas diagnozuotas tai kartais kosmariskai isberia
kai labai isbertas tepiu tepalu fucidin su antibiotiku(dermatologe israse),o siaip kasdien su bepanthen kremu tepames du sykius i diena ir atrodo padeda

ir beria jam nuo nuolatinio slustymo ir ciupinejimo zandukus...o mum dar atopinis dermatitas diagnozuotas tai kartais kosmariskai isberia

kai labai isbertas tepiu tepalu fucidin su antibiotiku(dermatologe israse),o siaip kasdien su bepanthen kremu tepames du sykius i diena ir atrodo padeda

Musiske irgi istysai seiliojasi,smakriukas pabertas,vakarais patepu kremuku o ryte jau odele grazi
vakarop ir vel paraude
kol dantukai visi neisdygs tol ir vargsim su tuo seiletakiu

Mes visada tepames su CUTIBAZA kremuku,labai padeda,pasitepam ir kai einam i laukeli nuo vejo

QUOTE(mama Laurita @ 2008 03 21, 00:05)
Mes visada tepames su CUTIBAZA kremuku,labai padeda,pasitepam ir kai einam i laukeli nuo vejo 

Mes siandien buvom pas daktare, taip pat patare naudoti si kremuka

Na musu maziuke irgi buvo isbere-pilvuka,labiausiai nugaryte,rankyciu alkunes,veideli (ypac tryne akytes,ties antakiais)-tokiais smulkiais raudonais spuogeliais,kurie susijunge i demes vientisas. Nustojau duoti papildomus produktus (buvom pradeje po truputi ivedineti) ir tepem bioderma kremuku,po truputi praeina berimas
Treciadieni einam pas alergologe...
Na o su misiniais ir mums problema-bandem daug,visus mano mazoji sunkiai valgo,sunkiai jai virskina,vis atpila,atsiriaugeja po 5-6-7 kartus,ilgai nepraalksta.Dabar duodam Aptamil Comfort,laukiu rezultatu,kol kas pagrejimo nepastebejau
Kazkas jai ne taip su virskinimu bet gyd.atsakymo neduoda...taip ir vargstam
gal jau ir nerasim tinkamo misinio?
Laikykites,berimas praeis kai rasit tinkama misini

Na o su misiniais ir mums problema-bandem daug,visus mano mazoji sunkiai valgo,sunkiai jai virskina,vis atpila,atsiriaugeja po 5-6-7 kartus,ilgai nepraalksta.Dabar duodam Aptamil Comfort,laukiu rezultatu,kol kas pagrejimo nepastebejau

Laikykites,berimas praeis kai rasit tinkama misini

mano suneliui irgi pries kelias savaites atsirado is pradziu viena rausva demele ant nugareles,daba ziuriu kad jau kelios dar atsirado ir atrodo kad pleciasi tas berimas ir tos rausvos demeles dar tokios sausos
.kolkas bandau tepti johnsons baby aliejuku,bet kolkas mazai ka padeda.Reiks turbut pasirodyti gydytojai.gal kartais netiko koks maistas,jau koks menuo paragaujam citrusiniu vaisiu,spausti pradejau morku sulciu gal kas is tu mus alergizuoja