Įkraunama...
Įkraunama...

Bėrimai įvairūs

ir mum tas pats, tai sesele, patare, kai maudom, naudot medetku nuovira, bet mum kol kas nepadeda, tai gal istiruju praeis savaime g.gif
Atsakyti
Sveikos

o mus isbere kai pradejo dykt dantukai doh.gif - idomu ar tai gali but kazkas bendro???? blink.gif
O gal tai dvi bedos vienu metu tarpusavyje nesusijusios g.gif . Jei kas susiduret su panasia problema prasau patarkit ax.gif

aciu
Atsakyti
Aisku kad gali, sudirgsta odele nuo nuolatinio drekinimo, maniskiui dygsta dantys tai seiliu doh.gif upeliai, bet aciu dievui nesunta, tfu tfu tfu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinasio @ 2008 03 18, 16:07)
Sveikos

o mus isbere kai pradejo dykt dantukai  doh.gif  - idomu ar tai gali but kazkas bendro????  blink.gif
O gal tai dvi bedos vienu metu tarpusavyje nesusijusios  g.gif . Jei kas susiduret su panasia problema prasau patarkit  ax.gif

aciu

Tikrai,akd idomu,deldantku veidelis pabertas,gal tik sutapimas g.gif
Atsakyti
Mano dukrytei ir veidukas isbertas jau savaite laiko. Ploviau su ramunelem, bet atsiranda nauju g.gif Pasiskaicius cia, bandysiu lakisiu nuovira ... nu dar gal ir bepantena ax.gif
Atsakyti
mums tai buvo veidukas, kalkiukas, biski krutines ir nugarytes pasberta, tai tesesi apie 2 savaites, bet as tik prausdavau kelis kart per diena virintu vandeniu ir tai padedavo tk trumpam, bet paskui pranyko visiskai thumbup.gif ir apsiejom be jokiu tepalu
Atsakyti
mano vaikutis seilejasi kaip isprotejes,nespeju valyt....kai paimu ant ranku tai ir mane visa apseilioja doh.gif
ir beria jam nuo nuolatinio slustymo ir ciupinejimo zandukus...o mum dar atopinis dermatitas diagnozuotas tai kartais kosmariskai isberia verysad.gif
kai labai isbertas tepiu tepalu fucidin su antibiotiku(dermatologe israse),o siaip kasdien su bepanthen kremu tepames du sykius i diena ir atrodo padeda smile.gif
Atsakyti
Musiske irgi istysai seiliojasi,smakriukas pabertas,vakarais patepu kremuku o ryte jau odele grazi ax.gif vakarop ir vel paraude doh.gif kol dantukai visi neisdygs tol ir vargsim su tuo seiletakiu verysad.gif
Atsakyti
Mes visada tepames su CUTIBAZA kremuku,labai padeda,pasitepam ir kai einam i laukeli nuo vejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mama Laurita @ 2008 03 21, 00:05)
Mes visada tepames su CUTIBAZA kremuku,labai padeda,pasitepam ir kai einam i laukeli nuo vejo thumbup.gif

Mes siandien buvom pas daktare, taip pat patare naudoti si kremuka mirksiukas.gif
Atsakyti
Na musu maziuke irgi buvo isbere-pilvuka,labiausiai nugaryte,rankyciu alkunes,veideli (ypac tryne akytes,ties antakiais)-tokiais smulkiais raudonais spuogeliais,kurie susijunge i demes vientisas. Nustojau duoti papildomus produktus (buvom pradeje po truputi ivedineti) ir tepem bioderma kremuku,po truputi praeina berimas bigsmile.gif Treciadieni einam pas alergologe...
Na o su misiniais ir mums problema-bandem daug,visus mano mazoji sunkiai valgo,sunkiai jai virskina,vis atpila,atsiriaugeja po 5-6-7 kartus,ilgai nepraalksta.Dabar duodam Aptamil Comfort,laukiu rezultatu,kol kas pagrejimo nepastebejau schmoll.gif Kazkas jai ne taip su virskinimu bet gyd.atsakymo neduoda...taip ir vargstam verysad.gif gal jau ir nerasim tinkamo misinio?
Laikykites,berimas praeis kai rasit tinkama misini 4u.gif
Atsakyti
mano suneliui irgi pries kelias savaites atsirado is pradziu viena rausva demele ant nugareles,daba ziuriu kad jau kelios dar atsirado ir atrodo kad pleciasi tas berimas ir tos rausvos demeles dar tokios sausos sad.gif .kolkas bandau tepti johnsons baby aliejuku,bet kolkas mazai ka padeda.Reiks turbut pasirodyti gydytojai.gal kartais netiko koks maistas,jau koks menuo paragaujam citrusiniu vaisiu,spausti pradejau morku sulciu gal kas is tu mus alergizuoja g.gif
Atsakyti