Taigi, ziuriu daug cia tu demeliu...Mano panelei 4,5 metu ir pries keleta menesiu ant kojos atsirado rausva,pleiskanojanti deme,kuri suslapusi paryskeja,"apsibrezia" ryskiu raudonu konturu, paskui vel isblanksta. Aisku ji pleciasi, atsirado ir dukteriniu,kitose vietose... Drekikliais cia nieko nepagelbesi. Zinot kas tai yra? Baltymu pertekliaus rezultatas. Na bent jau mum. Kadangi dukrytes pagrindinis maistas - pienas ir pieno produktai, tai to pasekoje,"nukrito"hemoglobinas", organizmas nebespeja apdirbt baltymu, ir stai. Hormonu vengiam, gydomes homeopates gydytojos skirtais vaistais, tepame demeles razinu nuoviru. Stipriname kraujuka ir maziname pieno produktus. Vat stai.
O hormonai.......betnovate,cutivate,celestoderm ir t.t. jie isnaikins demes tik tam kartui ir netgi per nakti,praeis savaite - dvi - bus tas pats.
Merginos,moterytes, venkit hormonu kiek tik imanoma, tik krastutiniu atveju juo tept reiktu. Aisku,gydytojai apsidrausdami save puola rasyt stipriu vaistu, bet pagalvokim apie atzalas......
mano mazyli irgi labai isbere veiduka, nugarite,alkunes,kulksnis mazais spogiukais ir jungiasi i demelias tokias issausejases.vartojom beby misinuka pakeitem i aptamil sojos pagrindu,pradejio potruputi ant veiduko dinkti berimas jau net apsidziaugiau bet peranksti.siandien vel tas pats,ir ant rankiciu padaugejio

Priežasčių gali būti begalė
nuo miltelių, maisto, gėlių, gyvūnų ir t.t.
Geriausia parodyti gydytojui

Siandien man bloga diena
Dukrytei devyniu menesiu nustate atopini dermatita
Ramina, kad kudikiai isauga, bet as daug nesitikiu, nes pas mus yra paveldejimas. Jokiu tyrimu nedare. gal kas zinot , kokiu tyrimu reiketu reikalauti. Paskyre BIODERMA serija visa. Na, jei nepraeis, reikes daryti issamius tyrimus. Gal kas naudojot Bioderma? Ar padeda?

mums nuo seilyciu buvo smakriukas pabertas,bet dabar viskas

Oi as jau puolus i nevilti
Mano dukrytei menesis laiko veidukas raudonas, nezinau jau ir ka daryt. Kutibaza kremukas netiko, bepantenas irgi.... Maudynes lakisium ir nepadeda...
O ir krutinyte pabere jau. Keistas tas berimas: raudoni taskiukai, tarsi randukai nuo spuogeliu ir oda siurksti, stors ir labai sausa net pleiskanoja truputi. Balta tik aplink akis i burnyte. Daktare sako jog tai alergija. Maitinu pati, maista prisiziuriu tikrai
Israse harmoninio tepaliuko, bet vaistininke patare geriau tokios mazos netept. Nuvaziavau pas odos daktare, toji sako jog tai kudikiu spuogai (nors tikrai jokiu spuogu nera tik stipriai raudona ir sausa odele) tad israse gaminamu vaistuku spirituotu su antibijotikais. Patepiau jais o siandien is vis sausa odele, ziauriai isausejo zandukas, tarsi net sutrukinejus odele. Ziauru... nezinau nei ka daryt. Gal dar pas kita daktar vaziuot? Patarkit kas nors

QUOTE(olantukas @ 2008 04 10, 11:57)
Oi as jau puolus i nevilti
Mano dukrytei menesis laiko veidukas raudonas, nezinau jau ir ka daryt. Kutibaza kremukas netiko, bepantenas irgi.... Maudynes lakisium ir nepadeda...
O ir krutinyte pabere jau. Keistas tas berimas: raudoni taskiukai, tarsi randukai nuo spuogeliu ir oda siurksti, stors ir labai sausa net pleiskanoja truputi. Balta tik aplink akis i burnyte. Daktare sako jog tai alergija. Maitinu pati, maista prisiziuriu tikrai
Israse harmoninio tepaliuko, bet vaistininke patare geriau tokios mazos netept. Nuvaziavau pas odos daktare, toji sako jog tai kudikiu spuogai (nors tikrai jokiu spuogu nera tik stipriai raudona ir sausa odele) tad israse gaminamu vaistuku spirituotu su antibijotikais. Patepiau jais o siandien is vis sausa odele, ziauriai isausejo zandukas, tarsi net sutrukinejus odele. Ziauru... nezinau nei ka daryt. Gal dar pas kita daktar vaziuot? Patarkit kas nors

Žinau šitą jausmą

Na aš tepiau kremuku Imazol 2 kartus per dieną, o per pietus drėkinančiu kremuku Essex. Jis labai gerai drėkina. Mano oda sausa, tai ir aš juo tepuos, nieks taip nepadėjo

sveikutes visos dar karteli.na va mums jau geriau.buvom pas kita daktare tai israse cutibaza kremuka(tepti 2 kartus i diena,bet as tepu viena po vakariniu maudyniu musu
) du kartus i savaite israse pilt i vandenuka i vonele linola aliejiuka voniai pakeitem misinuka i aptimel sojos pagrindu ir viskas praeina.liko dar kaskiek spuogeliu ant nugarites ir arciau kakliuko,bet cia daktrare pasake gali but nuo prakaito.bet jau sausumo isvis neliko

o mano suneliui kojyciu odele tokia lyg ir issausejusi, buvo ir spuogeliu atsirade. Daktare sake-gali buti nuo skalbimo milteliu, ar drabuzeliu, ar maisto kokio nors.Tepam su cutibaza tepaliuku, maudyniu metu pilam Balmondol aliejuka, bet nepadeda

mums pasisekė išaugom mes tuos spuogus ,darėm tyrimus alergijos nerodė.Labai padėjo medetkų tepalas,išmozoji juo storai ,o ant viršaus dar cinko tepalu,labai neblogas dalykas
nuo pat gimimo beria
gyd. sakė- normalu