Įkraunama...
Įkraunama...

Bėrimai įvairūs

o pas maniski jie isnyko, istikro tai pastebejau kad reikia kuo dazniau apvalyti virintu vandenuku ir lauke laikyt irgi labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(trudeme @ 2008 07 17, 11:00)
Labas rytas
Vakar buvau pas dar vieną gydytoją. Ji taip pat sako, kad spuogai antrą gyvenimo mėnesį yra tiesiog "reikalingi"  verysad.gif

geros zinios smile.gif nereik to vaiko viskuo maliavot, o tik islaukt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitukas @ 2008 07 16, 21:20)
Sveikos mamos, mano sunu snd isbere smulkiom demelem, o vietomis ir stambesnem.Isberta galva, veidukas, krutine ir nugaryte, jis labai prakaituoja, kas cia galetu buti? Ka daryti? Sedziu ir vos neverkiu, prisigalvoju visokiu ligu, greitoji nevaziuoja, reikia laukt rytdienos verysad.gif

mum irgi labai panasiai, buvom pas daktare sake kad persiltai laikom vaika ir israse tepaliuka viena tepti veidukui, o kita tepti nugarytei ir krutinei...

dabar isvis tik su body ir vilnonem kojinytem laikau, ziuresim ar bus kox pagerejimas iki vakaro...

tikiuosi jums nors biskiuka geriau... taip gaila ir man vaikucio, glaustosi mazyte, ant ranku ir laikau kol uzmiega.
Atsakyti
Pastebejau,kad mano mazutes veidelis jau zymiai zymiai maziau pabertas,kakliukas irgi,tai po truputi ir islipam is tu spuogeliu. Na,kai visai isnyks,tai ieskosiu pirmiausia ar nebuvo tai alergija kokiam pieno baltymui(ot "neviernas tamosius" pasidariau) ,nes pieno atsisakiau visiskai,jo produktu irgi,o kaip viso to truksta..... blush2.gif
Dar pirmadieni siausim pas gydytoja,kurios vienintes nuomone pasitikiu 100%,tai vat ir zinosim.
Atsakyti
QUOTE(Linute22 @ 2008 05 28, 11:57)
mums atsirado berimas ant viso kunelio, peduciu ir ant veiduko, tokie puskiukai ruzavi, lyg ir vandeningi, kruopeles tokios. kas tai yra ir ka daryti?

Sveikutės. Mano dukrytę taip pat nuo antro mėnesio pradėjo berti smulkiais spuogeliais (valgo tik MP). doh.gif Kadangi sūnaus nebėrė, tai galvojau, kad ir dukrai nieko nebus. Bet, matyt, paveldėjo tėvelio odą, daug jautresnė. unsure.gif Pirma berdavo tik veidelį (atsirasdavo raudona dėmelė, gal pusės centimetro skersmens, jo viduryje mažas spuogiukas, vos užčiuopiamas, po pusvalandžio paraudimas pranykdavo ir likdavo tik šiurkšti odelė, po kelių dienų ant odods likdavo mažos raudonos žymės spuogelių vietose). Po savaitės tie spuogeliai atsirasdavo salelėmis, verysad.gif po to ant pilvelio, tada nukeliavo ant kojyčių ir rankyčių. Tik nugarytė liko neberta. Po mėnesio tokio vaikščiojimo spuogeliai išnyko. Trečią mėnesį odelė buvo švari. Kai tik ėmė berti. atsisakiau pieno priduktų, bet bėrimas tik stiprėjo. Kai dukrytei suėjo trys mėnesiai, ją vėl ėmė berti, tik dabar jau visą kūnelį iš karto, labai labai smulkiai, raudonų dėmelių buvo daug mažiau. Ir tik dabar aš pagalvojau, kad atsisakiusi pieno produktų, pradėjau daugiau valgyti kiaušinių. Atsiradimo dieną ryte suvalgiau gal tris virtus kiaušinius. Dabar bėrimas nyksta, atsiranda kokie du-trys spuogeliai per dieną. Pieno produktus valgau, bet po truputį.
Rodžiau dukrytę keliems gydytojams, viena sakė, kad kontaktinė alergija, kitas aiškino, kad tai alergija mamos pieno baltymui ir gali būti ir blogiau blink.gif . Liepė po maudymo išbertas vietas pabarstyti vaikiška pudra, kad nepradėtų šlapiuoti. Prausiu išbertas vietas virintu vandenuku po kelis kartus per dieną, maudau kasdieną, kai išberia pabarstau pudra. Labai tikiuosi, kad praeis.
Pati manau, kad tai alerginiai bėrimai, tik reikia išsiaiškinti kam ir tikiuosi, kad pavyks išvengti rimtesnių pasekmių. blush2.gif
Bandysių šį mėnesį pasikonsultuoti su kita gydytoja, gal kas paaiškės? 4u.gif
Atsakyti
niu ka, daktarai mum pasake kad labai jautri oda ir kaip egzema darosi, tai stipriai drekinama kremuka iasrase ir sake nelaikyti vaiko per siltai,

o kaip jum sekas su isberimu, ka jum sake daktarai?
Atsakyti
[quote=kleof,2008 07 19, 16:48]
Va cia tai rimtas berimas... blink.gif
Atsakyti
labukas visoms,kaip gerai, kad radau si tinklapi, o ir pas mus tokios problemos, bet apsiraminau, sesute musu liepe su spiritu pavalyt veideli, bet schmoll.gif tipo ant spuodiuko pridet vatele su spiritu ir nubrakt blink.gif , nu man tas fintas schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Pas mus irgi tokie bėrimukai atsirado, antakiuose net pleiskanoja, nagiukai kojų negražūs verysad.gif
Laukiam dermatologo konsultacijos unsure.gif
Atsakyti
Tikrai ne alergija, nes pasak alergologų, alergijos bėrimas neišnyksta staiga per kelias minutes.
Mums buvo tokie plėmai. Tiesa, jie atsirasdavo nepriklausomai nuo nieko. Paaiškėjo, kad tai netikroji alergija, arba kitaip organizmo įsijautrinimas tam tikroms medžiagoms. Atsekėm, kad tai buvo feroglobino ar osteocare sudėtinėms medžiagoms. Nustojom juos vartot ir po kelių savaičių organizmas išsivalė ir plėmai nebepasirodydavo.
Bet dažniausiai tokie plėmai atsiranda dėl sušilimo (gali būti valgant ar verkiant, vyresniam susijaudinus) ar susinervinimo.
Atsakyti
QUOTE(V.I.P. @ 2008 05 29, 10:18)
gal kas esate susidure su tokia problema, 3 men kudikiui valgant atsiranda raudoni plemai ant veiduko, kakliuko, krutines, pavalgius mazdaug po 20 min jie dingsta...ar tai nerviniu pagrindu, ar alergija...

o ka daktarai sako nuo ko?
Atsakyti
QUOTE(V.I.P. @ 2008 05 29, 09:18)
gal kas esate susidure su tokia problema, 3 men kudikiui valgant atsiranda raudoni plemai ant veiduko, kakliuko, krutines, pavalgius mazdaug po 20 min jie dingsta...ar tai nerviniu pagrindu, ar alergija...

tokiu atveju geriau iskart su gyd. konsultuotis, nes kiekvienam individualiai buna....vieniem nervines demes, kitiems alergija....ir pan.
Atsakyti