o pas maniski jie isnyko, istikro tai pastebejau kad reikia kuo dazniau apvalyti virintu vandenuku ir lauke laikyt irgi labai gerai

QUOTE(trudeme @ 2008 07 17, 11:00)
Labas rytas
Vakar buvau pas dar vieną gydytoją. Ji taip pat sako, kad spuogai antrą gyvenimo mėnesį yra tiesiog "reikalingi"
Vakar buvau pas dar vieną gydytoją. Ji taip pat sako, kad spuogai antrą gyvenimo mėnesį yra tiesiog "reikalingi"

geros zinios

QUOTE(Sigitukas @ 2008 07 16, 21:20)
Sveikos mamos, mano sunu snd isbere smulkiom demelem, o vietomis ir stambesnem.Isberta galva, veidukas, krutine ir nugaryte, jis labai prakaituoja, kas cia galetu buti? Ka daryti? Sedziu ir vos neverkiu, prisigalvoju visokiu ligu, greitoji nevaziuoja, reikia laukt rytdienos 

mum irgi labai panasiai, buvom pas daktare sake kad persiltai laikom vaika ir israse tepaliuka viena tepti veidukui, o kita tepti nugarytei ir krutinei...
dabar isvis tik su body ir vilnonem kojinytem laikau, ziuresim ar bus kox pagerejimas iki vakaro...
tikiuosi jums nors biskiuka geriau... taip gaila ir man vaikucio, glaustosi mazyte, ant ranku ir laikau kol uzmiega.
Pastebejau,kad mano mazutes veidelis jau zymiai zymiai maziau pabertas,kakliukas irgi,tai po truputi ir islipam is tu spuogeliu. Na,kai visai isnyks,tai ieskosiu pirmiausia ar nebuvo tai alergija kokiam pieno baltymui(ot "neviernas tamosius" pasidariau) ,nes pieno atsisakiau visiskai,jo produktu irgi,o kaip viso to truksta.....
Dar pirmadieni siausim pas gydytoja,kurios vienintes nuomone pasitikiu 100%,tai vat ir zinosim.

Dar pirmadieni siausim pas gydytoja,kurios vienintes nuomone pasitikiu 100%,tai vat ir zinosim.
QUOTE(Linute22 @ 2008 05 28, 11:57)
mums atsirado berimas ant viso kunelio, peduciu ir ant veiduko, tokie puskiukai ruzavi, lyg ir vandeningi, kruopeles tokios. kas tai yra ir ka daryti?
Sveikutės. Mano dukrytę taip pat nuo antro mėnesio pradėjo berti smulkiais spuogeliais (valgo tik MP).

Rodžiau dukrytę keliems gydytojams, viena sakė, kad kontaktinė alergija, kitas aiškino, kad tai alergija mamos pieno baltymui ir gali būti ir blogiau

Pati manau, kad tai alerginiai bėrimai, tik reikia išsiaiškinti kam ir tikiuosi, kad pavyks išvengti rimtesnių pasekmių.

Bandysių šį mėnesį pasikonsultuoti su kita gydytoja, gal kas paaiškės?

niu ka, daktarai mum pasake kad labai jautri oda ir kaip egzema darosi, tai stipriai drekinama kremuka iasrase ir sake nelaikyti vaiko per siltai,
o kaip jum sekas su isberimu, ka jum sake daktarai?
o kaip jum sekas su isberimu, ka jum sake daktarai?
[quote=kleof,2008 07 19, 16:48]
Va cia tai rimtas berimas...
Va cia tai rimtas berimas...

labukas visoms,kaip gerai, kad radau si tinklapi, o ir pas mus tokios problemos, bet apsiraminau, sesute musu liepe su spiritu pavalyt veideli, bet
tipo ant spuodiuko pridet vatele su spiritu ir nubrakt
, nu man tas fintas

Pas mus irgi tokie bėrimukai atsirado, antakiuose net pleiskanoja, nagiukai kojų negražūs
Laukiam dermatologo konsultacijos

Laukiam dermatologo konsultacijos

Tikrai ne alergija, nes pasak alergologų, alergijos bėrimas neišnyksta staiga per kelias minutes.
Mums buvo tokie plėmai. Tiesa, jie atsirasdavo nepriklausomai nuo nieko. Paaiškėjo, kad tai netikroji alergija, arba kitaip organizmo įsijautrinimas tam tikroms medžiagoms. Atsekėm, kad tai buvo feroglobino ar osteocare sudėtinėms medžiagoms. Nustojom juos vartot ir po kelių savaičių organizmas išsivalė ir plėmai nebepasirodydavo.
Bet dažniausiai tokie plėmai atsiranda dėl sušilimo (gali būti valgant ar verkiant, vyresniam susijaudinus) ar susinervinimo.
Mums buvo tokie plėmai. Tiesa, jie atsirasdavo nepriklausomai nuo nieko. Paaiškėjo, kad tai netikroji alergija, arba kitaip organizmo įsijautrinimas tam tikroms medžiagoms. Atsekėm, kad tai buvo feroglobino ar osteocare sudėtinėms medžiagoms. Nustojom juos vartot ir po kelių savaičių organizmas išsivalė ir plėmai nebepasirodydavo.
Bet dažniausiai tokie plėmai atsiranda dėl sušilimo (gali būti valgant ar verkiant, vyresniam susijaudinus) ar susinervinimo.
QUOTE(V.I.P. @ 2008 05 29, 10:18)
gal kas esate susidure su tokia problema, 3 men kudikiui valgant atsiranda raudoni plemai ant veiduko, kakliuko, krutines, pavalgius mazdaug po 20 min jie dingsta...ar tai nerviniu pagrindu, ar alergija...
o ka daktarai sako nuo ko?
QUOTE(V.I.P. @ 2008 05 29, 09:18)
gal kas esate susidure su tokia problema, 3 men kudikiui valgant atsiranda raudoni plemai ant veiduko, kakliuko, krutines, pavalgius mazdaug po 20 min jie dingsta...ar tai nerviniu pagrindu, ar alergija...
tokiu atveju geriau iskart su gyd. konsultuotis, nes kiekvienam individualiai buna....vieniem nervines demes, kitiems alergija....ir pan.