Mums ant kaktytes atsiranda tada kai supykstam ir pradedam verkti Tarp antakiu.Bet po to pranyksta, nors kartais lyg matosi toks rausvas plotukas.Bet kaip Kristi ir sako tai individualus dalykas.Mums tai nemanau kad alergija.Pirmam irgi taip buvo ir net nepastebejau kada pranyko
Labutis, man irgi neramu del tu berimu. Is pradziu vaikuti is leto pradejo berti zandukus, po to ausytes, kakliuka, pilvuka. Kol berimai buvo tik vos rausvi, daktarai aiskino, kad tai nuo prakaitelio. Vaikuti laikau gana vesiai. Mums 6 savaites ir berimukai ant veido, taip sutankejo, kad matosi vientisas raudonas zandukas, odele stipriai issausejo, pradejo serpetoti, net skilineti, spuogeliai issauseja iki kraujuko, matosi sasiukai ant veidelio. Nezinau ko laukt toliau. Pradejau bandyti tepti excipial tepaliuku, bet veidelis tik dar labiau parausta, kaip burokelis. Bandziau dar johnsons baby oil, bet taip pat rausta. Net bijau dazniau plaut vandenuku odele, juk visai galiu issausint, tuo labiau, kad po maudyniu ypac parausta visi berimukai. Visi ramina, kad turi praeiti, bet berimukai ne mazeja, o daugeja. Maitinu nan1 antialerginiu misinuku. Ka dar galiu padaryti, kad palengvetu mano kudikeliui? Bijau, kad neprasidetu kokia egzema. Gal mamytes ka patars?
sveikos na mano dukrytei 1men ir 2 sav. pries keleta savaiciu mano zukeli pradejo berti veiduka ir nugaryte gydytoja liepe tepti kremuku kuri kaip paskaiciau instrukcija negalina naudoti kudikiams ir veidukui tada nusprendziau netepti sio kremuku ir mama patere kiekviena diena du kartus arba pagal poreiki kai karsta dazniau veiduka valyt su ramuneliu arbata ir po savaites nei vieno spogelio veidelis svarut svarutelis jai kam idomu nupirkau paprasta ramuneliu arbata viena paketuka arbatos uzplikau mazdaug trecdaliui puodelio vandens vienu zodziu kuo maziau vandens tuo stipresne arbata tuo geriau ir valiau veiduka su pamirkita vata
Sveikos,mamytės.Dukrytei ant lūpytės atsirado trys balti spuogeliai(panašūs į inkštyrus).Burnytė švari į stomatitą nepanašu.Vyras buvo į kaimą 2d.išsivežęs vaiką.gal sakau perpūtė,gal žinote nuo ko jie galėjo atsirasti?
šiandiena nuo ryto dukrytės burnytė,lūpytės baisu žiūrėti ant lūpyčių tokios baltos skūrelės kaba,burnytė pasidengusi balta varške,kažkaip rumbuotas liežuvis,užkimusi.pediatrė atostogauja,priėmė suaugusiųjų gydytoja.žvilgterėjo į burnytę pasakė,kad tai pienligė,išrašė "daktariną" ir palinkėjo sekmės gydantis man tai nepanašu į pienligę,su sodos tirpalu nei truputį nesivalo,dukrytė kyša pirštukus ir drąsko liežuvį bandysim gydytis su "daktarinu"
mano mergaitei atsiranda ant kojos ir prie akytes, kaip butu kokio uodo ikandimai. parausta aplink, pasidaro sukietejes spuogiukas, bet jis pasilaiko kokias 3-4 dienas, ir dingsta. po poros savaiciu vel tas pats. buvom klinikose pas dermatologa, sako kad vaikams kartais taip buna. israse kazkokio tepalo, bet jis su hormonais, sake nereikia jo bijoti. dar netepem, nes ant kojytes dinge, bet vakar prie akytes pasirode, bet kai pas gydytoja buvom, tai tada prie akytes nieko nebuvo, tai jis sake tik del kojytes. tai dabar net nezinau, ar su tuo tepalu galima veiduka tepti. juk ten jautri odele. ar yra kokiam vaikuciui kas panasaus buve?
mano mergaitei atsiranda ant kojos ir prie akytes, kaip butu kokio uodo ikandimai. parausta aplink, pasidaro sukietejes spuogiukas, bet jis pasilaiko kokias 3-4 dienas, ir dingsta. po poros savaiciu vel tas pats. buvom klinikose pas dermatologa, sako kad vaikams kartais taip buna. israse kazkokio tepalo, bet jis su hormonais, sake nereikia jo bijoti. dar netepem, nes ant kojytes dinge, bet vakar prie akytes pasirode, bet kai pas gydytoja buvom, tai tada prie akytes nieko nebuvo, tai jis sake tik del kojytes. tai dabar net nezinau, ar su tuo tepalu galima veiduka tepti. juk ten jautri odele.
ar yra kokiam vaikuciui kas panasaus buve?
Mums ir taip buna,bet mum tai uodas ar muse ikanda.Buna ant galvytes,veiduko,rankytes.As patepu spirituku kad neisimestu kokia infekcija ir po keliu dienu jie pranyksta.Juk ir dideliam kai ikanda ne is karto pranyksta.As manau cia nieko blogo,mes ant loveles uzuolaidele uzdedam tai sulaiko tuos vampyrus
tai, kad cia ne uodo ikandimas. cia atsiranda jie savaime, vis toje pacioje vietoje. ir tu vietu dermatologas liepe netepti spiritu, nes jis tik uzdegina.
na sake kazkoki ligos pavadinima, bet as nepamenu. na jis sake, kad turi praeiti. bet taip neramu buna kai atsiranda. baisu, kad i kazka rimta nepereitu.
Susidureme su tokia problemele, mano suneliui prie akyciu pabere tokiais raudonais spuogeliais o viduj lyg geltoni tokie pulinukai. Gal kas esat susidure? gal galit patart kaip cia su jais kovot?