Įkraunama...
Įkraunama...

Bėrimai įvairūs

tikrai tai pienligė...ir jau ganėtinai išplitusi, todėl ir nepadeda sodos tirpalas cool.gif daktarinas tikrai padės rolleyes.gif
Atsakyti
verysad.gif liudna...taip tai pienlige,mums irgi buvo,bet labai mazyte,pediatre sake kad daznai vaikuciams buna,tik reikia laiku pastebeti, ir valyti liezuveli sodos tirpalu,jus tikriausiai nepastebejote anksciau,bet cia tikrai nepavojingiausia liga schmoll.gif siaip pienliges simptomai ir yra tokie,vaikuciui nemalonus pojutis valgant ir pan....
Atsakyti
Mes jau jokiu spuogeliu nebeturim,pasirodo mamos pienas klatas,nes mazasis labai jautrus,nors nealergiskas.Atrodo nieko tokio ir nevalgydfavau,bet vistiek,kai vel po misinuko diena pamaitinau pabere verysad.gif Valgom misineli dabar it veidelis bei krutinyte svarus thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mamytes.mano dukrytei 3men. paberta aplink akyte raudonais spuogeliais.kitur berimu nera ir dukryte kasosi akute.ar kas yra susidure suu tokiu
atveju?
Atsakyti
QUOTE(juste85 @ 2008 12 15, 12:56)
sveikos mamytes.mano dukrytei 3men. paberta aplink akyte raudonais spuogeliais.kitur berimu nera ir dukryte kasosi akute.ar kas yra susidure suu tokiu
atveju?

jei maitini misinuku, gal nuo jo. O jei pati- gal pati ka ne taip suvalgei? g.gif
Atsakyti
Sveiki mano berniukui pimpaliuka isbere ant galiuko ir an kiausiniu kas tai???
Atsakyti
as tai pastebejau kad vaika isberia aplink akytes (vokus ir paakius) kai uzvalgo kokiu saldainiu, sureliu ir kt produktu kuriu sudetyje yra dazikliu. todel mes vengiam pirktiniu skanumynu.
Atsakyti
QUOTE(Lusiukas @ 2008 09 09, 17:01)
Mamytes, patarkit ar tai alergija, ar prakaitine. Mano maziui 7 men. Esame alergiski, bet laikomes dietos ir padetis kontroliuojama. Pries kelias dienas mazius prasirgo tridiene karstine, po  to visa kuneli nubere mazais raudonais spuogeliais. Po poros dienu pranyko. Tik pasveikus prikibo tokia nemenka sloga. Kai reikia valytis nosyte, vaikis rekia net visas namas skamba, aisku suprakaituoja labai, kadangi sloguoja, nesimaudom vonioj, tik apsluostau drungnu merliuku. Ir dabar antra diena petukai nuberti mazuciais baltais spuogeliais, o odele tose vietose paraudusi. Ar tai prakaitine? O gal alergija maistui, nes pradejau duoti avizu, ryziu koses. Nos kadangi buvo ligoniukas, tai ne ka ju ir paragavo. Nors siaip tie produktai vadinami "saugus". Kaip atrodo prakaitines spuogeliai?  Pagelbekit, nes nezinau ka daryti. verysad.gif

kiek zinau tai tridienės vienas iš požymių yra išberimas tokiais mazais taskiukais kaip jus rasete 4u.gif

QUOTE(lilia @ 2008 11 04, 13:25)
Sveikos, gal kas nors susidrėte su panašiu atveju:
9 mėn. dukrelei ant liežuviuko galo ir lupyčių atsirado baltos kaip apnašėlės, kaip puslelės - nemoku pavadinti. Temperatūros nėra, jai neskauda, nes valgo gerai, nesiskundžia.
Manau gal koks grybelis jai, nes viską čiulpia ką tik pasiekia, dantukai dygsta  verysad.gif  vešim pas gydytoją rytoj, bet gal kuo nors galėsiu jai padėti greičiau  g.gif

esu visai pasimetusi, gal kas galite patarti?

panasu i pienlige.labai padetu Daktarin 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamos!mano mazyliui irgi berimo problemos prasidejo,gal pries savaite isbere nugaryte tokiais mazais raudonai spuogeliais ir dabar ziuriu jau atsiranda ant krutinytes ir niekaip nepraeina.gal kuri zinot kaip jam padet verysad.gif
Atsakyti
labukas visoms

mano dukryte beria, galima sakyti, nuo pirmos dienos. Jei dabar 4 men ir visas kunelis isbertas. Kai jei buvo 3 savaites lankiausi ligonineje 3 kartus, nes buvo baisu ziureti, tai daktarai pasake kad beria nuo mano piene esanciu hormonu.Praejo po menesio, bet jokiu vaisu nedave sake tept paprasciausiu drekinamuoju kremu.....
O dabar isbertas visas kunelis sake kad egzema, bet as nemanau, nes vis dar pati maitinu, o vaikai labai retai turi egzema kai valgo mamos piena... privalau tepti visa kuneli drekinamuoju tepalu, bet stengiuosi tik is butinybes retai prausiu valau kuneli valuomuoju pieneliu....net nezinau ka daryti daktarai sako nieko cia baisaus praeis, bet as bijau kad gali isiseneti ir tada bus dar blogiau. gal kas gali ka patart....
Atsakyti
O mes tai vargstam su žandukais - niekur kitur ant kūnelio jokių bėrimų nėra, tik žandukai kenčia sad.gif Aš tai įtariu, kad nuo mišinėlio. Iki šiol gėrė Aptamil HA2, šiandien nupirkau Aptamil Pepti. Dar nebandžiau duoti, bus tikriausiai neskanus, bet gal gers. ) gal ir šaltas oras žandukams kenkia, nors tepu kremuku prieš einant į lauką.
Atsakyti
sveikos mamos, visada padedavot, gal ir si karta isvesite mane is nezinios mirksiukas.gif
mano mazajai ant lytiniu lupyciu ir salia isberta raudonom demelem, tokie mazyciai raudoni taskeliai. nzn. kaip isgydyti jau ilgokai kokia savaite. tepiau ir sudocrem ir baneocinu barsciau( gal ir nelabai gerai) tik streptocido milteliai buvo biskiuka apmazine, bet tie jau pasibaige, o ju niekas nebegalima buvau is mamos gavusi biskiuka ju. Nzn. nei as tai nei kaip isgydyti blink.gif negi pas daaktare reikes eiti? Pas kokia? Pas vaiku? Ka ji ismanys? Pas ginekologe sius! Kas ten laukia? nesamone, gal siaip eitu gal buvo kam?
P.S. pries savaite ar pora sirgom pienlige burnytej, gal nuo to? daktarinu issigydem.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TheSweetest: 05 sausio 2009 - 22:11