Įkraunama...
Įkraunama...

Išskyros

QUOTE(Erina @ 2010 01 26, 15:41)
Aš su tom nelemtom išskyrom pragyvenau visą nėštumą. Tą dieną kai pasidariau testą ir sužinojau kad  nestuke.gif sulaukiau pienligės. Niežėjimas lyg ir praėjo. bet išskyros kankino iki paskutinės nėštumo dienos, ir tokios gausios, kad sunaudodavau 2-3 įklotus. Kartais galvodavau gal čia vandenys bėga  doh.gif Suvartojau kalną žvakių: macmiror, lomexin, polyginax, visokiausių ecovag, vagisan ir t.t, bandžiau sodos tirpalą, ažuolo žievės nuovirą, medetkas, niekas nepadėjo. Niežėjimas dingdavo, o išskyros ne. Tepinėlis kiekvieną kartą rodė dar ir pilną leukocitų lauką. Kadangi jos buvo baltos ir bekvapės gydytoja nusprendė, kad užteks jas gydyti, nes beprasmiška. Tik likus savaitei iki termino liepė suvartoti macmiror žvakių.

ir man taip pat, vargstu su tuom isskirom kartais net baisu, vos ne vandenu begimas...man dabar sako karta per savaite zvakute isidet, o po to matyt pries gimdyma reiks visa kursa sunadot, niekur kaip sakant nedingsi...
Atsakyti
QUOTE(dange22 @ 2010 01 06, 21:02)
ruchuke mano sese kovojo su pienlige visa nestuma,jai padejo,tablete.koks jos pavadinimas nepasakysiu,bet ji kainuoja apie 20 25lt,o dabar gal ir daugiau... <...>

Ta tabletė yra "Lomexin" (brangesnė) arba "Mycosyst" (pigesnė, sudėtis tokia pati) 4u.gif
Yra dar ir kitų gamintojų pavadinimų, tik nebepamenu unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(uItra @ 2010 01 18, 19:29)
Senoje temoje apie pienlige kaip vienas is gydymo buvo reklamuoti iklotai su anijoninem juostelem ("Love moon", "Gentle day", "Kotonella"), bet truko  nestuke.gif  atsiliepimu ar jie bent kiek pagerino bukle.... ax.gif 

Pirkau kažkada anksčiau "Panoramoj", prie "Sarmos" (viduryje praėjimo) yra parduotuvytė "Sveiki produktai" ax.gif
Tik... absoliučiai jokio poveikio nepastebėjau ir daugiau tikrai jų nepirkčiau 4u.gif
Atsakyti
Merginos gal kas susidurėt su Klion D žvakutėmis. Man gydytoja padarė tepinėlį ir pasakė , kad pas mane per daug blogųjų bakterijų diagnozė - colpitis simplex (makšties uždegimas) ir man gydytoja išrašė Klion D žvakučių. Jų informaciniame lapelyje parašyta, kad negalima jų vartoti pirmus 3 nėštumo mėnesius, o man tik 7 sav. Tai kaip yra gydytoja suklydo? ar aš galiu jas vartoti?
Atsakyti
QUOTE(ruchuke @ 2010 01 07, 12:36)
aisku. aciu uz patarima.  4u.gif  nors dar geriau butu buves pavadinimas.  blush2.gif  bet padarysiu taip kaip tu darei. tik as turbut jos isgerti kol kas negalesiu, nes maitinu savo dukryte. bet bent jau vyras isgis.  ax.gif

ta tablete, tai tikriausiai MYCOMAX, arba FLUCONAZOLIS, man padėjo, kai labai puldavo grybelis (bet ne nestumo metu). Tuos vaistukus ir profilaktiškai naudojau - kartą per mėnesį, antrą mėnesinių dieną reikėdavo išgerti po vieną kapsulę. Ir tikrai nustojo kamuoti grybelis. O vyrui tik vieną kapsulę gydytoja rekomendavo, daugiau jam nereikėjo gerti .
Atsakyti
QUOTE(Dowe @ 2010 01 29, 22:58)
Merginos gal kas susidurėt su Klion D žvakutėmis. Man gydytoja padarė tepinėlį ir pasakė , kad pas mane per daug blogųjų bakterijų diagnozė - colpitis simplex (makšties uždegimas) ir man gydytoja išrašė Klion D žvakučių. Jų informaciniame lapelyje parašyta, kad negalima jų vartoti pirmus 3 nėštumo mėnesius, o man tik 7 sav. Tai kaip yra gydytoja suklydo? ar aš galiu jas vartoti?

Na, sunku pasakyti, kartais gydytojos paskyrimas nesutampa su tuo, kas parašyta informaciniame lapelyje ax.gif
Jei turi galimybę, pasiskambink savo gydytojai ir pasitikslink - tada būsi rami 4u.gif
Atsakyti
Mane ir kankina baltos išskyros, jau koks mėnesiukas, ginė kai pasakiau, net nesureagavo į tai, tai galvoju gal nieko baisaus. Kvapas kažkos jaučias, bet nestiprus, niežėjimo nėra.
Atsakyti
Man irgi padaugėjo išskyrų tiek pirmo nieštumo metu, tiek dabar, bet gyditoja nerado nei pienligės ar dar ko g.gif . Sako kad išskyrų ir turi padaugėti pastojus.
Atsakyti
QUOTE(Dowe @ 2010 01 29, 21:58)

As nuo vakar tokias naudoju mirksiukas.gif nes jau negalejau kentet kaip tas niezejimas mane pribaige, pasiskambinau gydytojai ir liepe sitas panaudot , tai kol kas nezinau ar pades, bet sian tas pats kosmariskas skausmas ir isskyru daug blush2.gif Siaip informaciniam lapelyje buna parasyta , kad negalima, bet gydytojui leidus leidziama, nors as ir atkreipiau demesi, kad pirmus 3 men negalima ju vartot, bet man jau 31 sav. tai manau nieko tokio rolleyes.gif
Atsakyti
siandien pirma diena,kai idomios isskyros man pasirode,bet vakare dabar nieko.biski,bijau,nes kiek girdejau cia ispanijoje nedaro tepineliu,is kur as zinosiu ka nusipirkti cionai ir naudoti.su pirmu lietuvoje buvo issrasius gyditoja zvakuciu,bet kad labai trumpai ta pienligike teturejau,o jei dabar bus gausiau.
Atsakyti
Sveikos, susiduriau ir as su tokiom problemom, noriu paklausti, gal kuri isbandet Karlo Hadeko aromaterapijos intymios higienos priemones? kosmetika man ju patinka, bet situ piriemoniu nebandzius. gal kam teko susidurti?

http://www.aromatera.....OS PREPARATAI

aprasymai atrodo graziai, kazi kaip realybeje?
Atsakyti
deja ir mane kankina ta pati problema, bet ji prasidejo gal nuo kokios ~ 30 nestumo saw. ir kankina iki siol, tikrai nemalonu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasarėlis @ 2010 02 16, 21:52)
Sveikos, susiduriau ir as su tokiom problemom, noriu paklausti, gal kuri isbandet  Karlo Hadeko aromaterapijos  intymios higienos  priemones? kosmetika  man ju patinka, bet situ piriemoniu nebandzius. gal kam teko susidurti?

http://www.aromatera.....OS PREPARATAI

aprasymai atrodo graziai, kazi kaip realybeje?

pati paklausiau pati atsakau, gal kam bus naudinga informacija. smile.gif
Nusipirkau as tas priemones: prausikli ir balzama inistan. Man jos patiko, nepasakyciau, kad "nueme kaip ranka" rolleyes.gif , bet jau po pirmos dienos nestejimas labai sumazejo, o po keliu dienu visai thumbup.gif , tik ta balzameli panaudoti ilgiau, kad problema neatsinaujintu. Balzamas tinka nestumo metu ir del kitu priezasciu mirksiukas.gif . gal issisenejusia "zaraza" ir sunkiau butu numarinti vien tik su sia primone, bet man tik pajutus beda tikrai padejo. pati visada isbandau naturalias priemones, pries griebiantis sintetiniu prepataru ir dziaugiuosi ir si karta pavyko isvengti chemijos mirksiukas.gif o prausiklis taip pat liuks, gerai kad neputoja, nes visi putojantys prausikliai naikina naturalia mikroflora verysad.gif
Atsakyti