Įkraunama...
Įkraunama...

Sekcija

As vakar gavau savo baldelius thumbup.gif nors buvo zadeta tik geguzes pradziai, bet vakar netiketai paskambino ir pasake kad galim pasiimti, tai net paklausiau ar cia ne klaida blink.gif Dabar vyras renka o negaliu atsidziaugti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lau_rike @ 2008 03 27, 23:38)
As vakar gavau savo baldelius thumbup.gif nors buvo zadeta tik geguzes pradziai, bet vakar netiketai paskambino ir pasake kad galim pasiimti, tai net paklausiau ar cia ne klaida blink.gif  Dabar vyras renka o negaliu atsidziaugti. biggrin.gif

Gal butu galima foto? Ir kaip kokybe? rolleyes.gif
Na niekaip neissirenku kietu baldu i salona doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tukiukas @ 2008 03 29, 03:03)
Gal butu galima foto? Ir kaip kokybe?  rolleyes.gif
Na niekaip neissirenku kietu baldu i salona  doh.gif

Atsiusk savo meila is az tuomet atsiusiu tau foto. Seip puslapiu atgal buvo ikele tas tris nuotraukyte mano baldu, nezinau gal matai.
Atsakyti
QUOTE(Lau_rike @ 2008 03 29, 23:00)
Atsiusk savo meila is az tuomet atsiusiu tau foto. Seip puslapiu atgal buvo ikele tas tris nuotraukyte mano baldu, nezinau gal matai.

Labai grazi sekcija rolleyes.gif O kaip kokybe, patenkinta? Reiks ir man nulekt iki Megos pasidairyt - nors jau buvau ne karta, bet niekaip neissirenkam doh.gif
Atsakyti
Mano vyras rinko baldukus r dziaugesi kad tikrai gerai padaryti ir aukstos kokybes, as taip pat dzaigiuosi ir kokybe ir groziu namuose thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fijora @ 2008 03 21, 12:29)
Visai nieko ta sekcija. Tik,zinoma, man uztektu zemos komodos ir spintos su stiklu. Taciau as gyvenu Mazeikiuose. Tad kazin , ar cia butu imanoma uzsisakyti.
Ir dar. Kadangi mano minkstu baldu kojos - juodos medines, tai ir korpusinio baldo noreciau i juoduma.

Mažeikiuose yra įmonė, projektuojanti ir gaminanti baldus, neatsimenu tik kaip vadinasi g.gif Mes ten gaminomes baldus į vaiko kambarį, pažystami - virtuvinį.. Ten pagamintų kokią norėtum 4u.gif Įmonė Gamyklos g. randasi, kur anksčiau vairavimo mokykla buvo (gal ir tebėra) ir netoli automobilių saugojimo aikštelė, ten kur kertasi amyklos ir Ventos g. rolleyes.gif
Mes likom patenkinti. Pagamina, atveža, sumontoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilgel @ 2008 04 13, 22:10)
Mažeikiuose yra įmonė, projektuojanti ir gaminanti baldus, neatsimenu tik kaip vadinasi  g.gif  Mes ten gaminomes baldus į vaiko kambarį, pažystami - virtuvinį.. Ten pagamintų kokią norėtum  4u.gif Įmonė Gamyklos g. randasi, kur anksčiau vairavimo mokykla buvo (gal ir tebėra) ir netoli automobilių saugojimo aikštelė, ten kur kertasi amyklos ir Ventos g.  rolleyes.gif
Mes likom patenkinti. Pagamina, atveža, sumontoja  thumbup.gif

Labai aciu uz patarima. Gaila, kad jis paveluotas. As nemegstu ilgai laukti. Remontas jau vyksta. Minksti baldai bus geguzes vidury, tad norejos greiciau turet ir korpusinius. Juos daromes Mazeikiu Stepono balduose. Didele 1.8 m ilgio komoda ir 2 m aukscio vitrina bei staliukas. Zinoma, jie kaina tai jau kaip reikiant uzkele - uz viska 4 tukst.Lt
Dabar belieka laukti baldu. Labai neramu sirdy, nes bijau, kad realiai tie baldai neatrodytu griozdai...
Atsakyti
QUOTE(Fijora @ 2008 04 14, 09:54)
Labai aciu uz patarima. Gaila, kad jis paveluotas. As nemegstu ilgai laukti. Remontas jau vyksta. Minksti baldai bus geguzes vidury, tad norejos greiciau turet ir korpusinius. Juos daromes  Mazeikiu Stepono balduose. Didele  1.8 m ilgio komoda ir 2 m aukscio vitrina bei staliukas.  Zinoma, jie kaina tai jau kaip reikiant uzkele - uz viska 4 tukst.Lt
Dabar belieka laukti baldu. Labai neramu sirdy, nes bijau, kad realiai tie baldai neatrodytu griozdai...

joo, pas Steponėlį nepigiai blink.gif
Gal galėsi parodyti savo baldelius, kai bus pagaminti? Labai įdomu, ką Mažeikuose gali pagaminti už tokią kainą ax.gif

Man labai patiko puslapiukas
http://www_conceptfu...rtainment1.html
Didelis pasirinkimas moderniu sekcijų su kiekvienos dalies išmatavimais, tikrai galima pasisemti idėjų 4u.gif
Atsakyti
Taip, ideju galima pasisemti. Deja, man belieka tik laukt galutinio rezultato.
Savo baldus butinai parodysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tukiukas @ 2008 04 12, 19:06)
Labai grazi sekcija  rolleyes.gif O kaip kokybe, patenkinta? Reiks ir man nulekt iki Megos pasidairyt - nors jau buvau ne karta, bet niekaip neissirenkam  doh.gif

Labas. O tu pabandyk www.gautier.fr Tikrai idomu ir originalu ,niekur tokiu sekciju nemaciau.
Atsakyti
QUOTE(pariso @ 2008 04 19, 07:30)
Labas. O tu pabandyk www.gautier.fr Tikrai idomu ir originalu ,niekur tokiu sekciju nemaciau.

Aciu thumbup.gif
Iš tiesų tai sekcijos sau čia neradau, bet šiame puslapyje yra labai nebloga programele, kur gali baldus savo kambary issideliot ir pasižiūrėt 3D vaizdą. Man labai padejo susidėliot ko maždaug noriu. O dabar dirbam su baldų gamintojais, bandom projektuot kažka, ir gaminsim biggrin.gif
Atsakyti
Jau turiu savo "sekcija", kuria gamino Stepono baldai. Jei dar kam idomu, idesiu kelias nuotraukytes. Tik reikia nufotkint. Baldais esu patenkinta, nors kaina ir "grazi"...
Atsakyti