Įkraunama...
Įkraunama...

Sekcija

QUOTE(adriu @ 2008 03 25, 10:01)
nerodo man nuotraukų verysad.gif o kokia kaina bigsmile.gif
o jus tokią ir užsasakėtę,mes ir apie tokią sistemą galvojam,tik aš jos gyvos nemačius,sakė kad nebloga kokybė.gal galit apie kokybę parašyt nes kaina blink.gif .ar dėta pvc,kokie lankstai ir aplamai 4u.gif

Cia ne drozliu plokste, o masyvo laminatas del to ir kaina tokia, o sei dienai kainos astronomines doh.gif Bet sis variantas mums buvo labai grazus ir tinkamas i musu svetaine. Plius dar ir kaina ne tokia ir baisi, kai pavaiksciojom ir pamatem kainas tai cia dar puse velnio. O visa kokybe paaiskes veliau nes dar tik geguzi gausim baldukus, ilgai reikia laukti nuo uzsakymo dienos. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lau_rike @ 2008 03 25, 11:13)
Cia ne drozliu plokste, o masyvo laminatas del to ir kaina tokia, o sei dienai kainos astronomines doh.gif Bet sis variantas mums buvo labai grazus ir tinkamas i musu svetaine. Plius dar ir kaina ne tokia ir baisi, kai pavaiksciojom ir pamatem kainas tai cia dar puse velnio. O visa kokybe paaiskes veliau nes dar tik geguzi gausim baldukus, ilgai reikia laukti nuo uzsakymo dienos. schmoll.gif

o bėgeliai kokie sudėti,labai sunku pirkt iš katalogo verysad.gif
mes tai imsim tą didelę komodą su stalčiais,tv staliuką ir vieną lentyną su stiklu.o spalva tą tamsią su dab czesany[šviesi]
nors aš pati dirbu prie baldų ir mes daug pagal katalogus užsakinėjam,bet largo neteko užsakyt ir matyt.tik girdėjau kad thumbup.gif tai aš kaip sau už didmeninę kainą paimčiau biggrin.gif
Atsakyti
Beja nuotraukyciu kazkodel ir as nematau, gal blogai ikele jas, na jei nematysit ir veliau kam labai idomu parasyk man as atsiusiu i meila.
Papildyta:
Nezinau as nieko nesuprantu apie begelius, tai nepasakysiu kokie jie ten, o baldai tai Spazio Bello firmos.
Atsakyti
tai mes ne apie tą pačią kalbam,aš apie largo sistemą biggrin.gif
bet kaip ilgai jums laukt iki gegužės mėn.mes per 4-5 sav atvežam iš lenkų g.gif
o bėgeliai buna tokie visai paprasti,arba kur švelniai patys važiuoja vos pastumus
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2008 03 25, 11:34)
tai mes ne apie tą pačią kalbam,aš apie largo sistemą biggrin.gif
bet kaip ilgai jums laukt iki gegužės mėn.mes per 4-5 sav atvežam iš lenkų g.gif
o bėgeliai buna tokie visai paprasti,arba kur švelniai patys važiuoja vos pastumus

Cia lengvai stumdosi begeliai smile.gif apie firmas nesusisnekejom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lau_rike @ 2008 03 25, 11:52)
Cia lengvai stumdosi begeliai smile.gif  apie firmas nesusisnekejom biggrin.gif

lotuliukas.gif
aš ir norėčiau kad būtų ne ta paprasta pjuvenų plokštė,o kaip žinot g.gif
komodos dideles,tv staliuko ir lentynos su stiklu kaina gaunasi pardavimo 2180.tai prie kurių ji skaitosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2008 03 25, 11:58)
lotuliukas.gif
aš ir norėčiau kad būtų ne ta paprasta pjuvenų plokštė,o kaip žinot g.gif
komodos dideles,tv staliuko ir lentynos su stiklu kaina gaunasi  pardavimo 2180.tai  prie kurių ji skaitosi g.gif

As tai irgi nelabai suprantu tuose dalykuose, mano vyras siektiek nusimano ir plius pardaveja pasake. Mums baldai kainuos 5000 lt ten bus viskas vienos kolekcijos zodziu visos tos 3 foto kur siuo metu nesimato ieina i sita kaina. parasyk meila atsiusiu parodysiu.
Atsakyti
Nesuprantu, kodel nematot sekcijos foto - man kuo puikiausiai rodo smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Fijora @ 2008 03 25, 13:22)
Nesuprantu, kodel nematot sekcijos foto - man kuo puikiausiai rodo  smile.gif

darbe nerodo,gal namie rodis lotuliukas.gif man jau atsiuntė i meilą-gražu,bet kaina doh.gif
pasileku prie savo largo,tik dar susižinosiu kas per kokybė ir t.t mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai kokia ta LARGO kokybe?
Ar ka nors suzinojai?
Siandien ir mes ziurejom kelis sios sistemos baldu pavyzdzius. Siaip visai nieko. Taciau RTV komoda su dviem stalciais sukele itarimu del kokybes: stalciai traukosi labai prastai.

O idomu, kaip re_set linija? Tik tos lenktos metalines kojeles schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Fijora @ 2008 03 26, 23:37)
Tai kokia ta LARGO kokybe?   
Ar ka nors suzinojai?                                                                         
Siandien ir mes ziurejom kelis sios sistemos baldu pavyzdzius. Siaip visai nieko. Taciau RTV komoda su dviem stalciais  sukele itarimu del kokybes: stalciai traukosi labai prastai.

O idomu,  kaip re_set linija? Tik tos lenktos metalines kojeles schmoll.gif

užradau kas turi expo largo pažiurėt,eisiu po darbo. smile.gif o tai jei stalčiai prastai stumdosi tai begeliai matyt š .bet kaina tai ne iš pigių,.sesė turi re-set komoda didelę-man šiaip sau kokybė schmoll.gif .gal aš per daug noriu,bet man nelabai.sako largo geriau.bet kol nepamatysiu pati nepasakysiu
Atsakyti
fijora,mačiau largo,bet tik venge spalva,mes imsim su šviesesnem durelėm,kokybė tenkina,labai gražiai žiūrisi thumbup.gif psio,apsisprendžiau-liko tik užsisakyt smile.gif ,sekmės visoms renkantis 4u.gif
Atsakyti