Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus)mastymas.II dalis

QUOTE(busVakare @ 2007 03 30, 15:15)
sodininkes mes dar pasirodo bigsmile.gif Vel kam geras pavyzdys, kaip myleti medzius, gamat, seklas, daigus.  mirksiukas.gif O ka? Vaikasm labai geras pavyzdys!  thumbup.gif
Papildyta:
...ko tai ant savaitgalio raides maisyt pradejau...

salotu kokiu pasisek ant palanges smile.gif as pamerksiu daigintu kvieciu, Velykom turesiu zolytes thumbup.gif
Atsakyti
Po žiemos tikrai žalumos labai pasiilgstu biggrin.gif. Nasenai būdama su draugais radau pradėjusį "kaltis" kaštoną. Tokioj netinkamoj vietoj gulėjo, kad niekaip išdygęs nebūtų.. Tai nunešiau toliau nuo tako ir pasodinau blush2.gif Draugai ( na jie tokie gaaalingi dėdės ir pagal ūgį ir svorį) maniau užjuoks, bet ne biggrin.gif net ir duobutę iškasti padėjo ir šakelę įsmeigė, kad vieta nepasimestų lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Sakė reiks būtinai atvažiuoti pažiūrėti ar išdygo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Laura_k @ 2007 03 30, 15:19)
salotu kokiu pasisek ant palanges smile.gif  as pamerksiu daigintu kvieciu, Velykom turesiu zolytes thumbup.gif

O aš dar krapų galiu pasėti ant palangės(turėjau omeny į vazonėlį) biggrin.gif lotuliukas.gif. Gaminsim SM forumo salotas kai visos sumaišysim ką turim lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kresida: 30 kovo 2007 - 14:36
Nu geras! Nepatikesit!!!

Ieskojau savo senu foto, reik kazko busimam interneto puslapiui.
Bet pirkau kompa, vienas nuotraukas perkeliau, kitas ne. Zinau, kad turi buti visai neblogos fotkes is seniau. Perziurejau visus failus. Niekur! Uzvakar pries uzmiegant atsakymas: jos guli perrasytos CD. Ir uzmigau.
Gyvenime nebuciau prisiminus! O pasamone eme ir atsake! Net parode! Nors josios pagalbos as visai neprasiau!
Akurat, tuoj atsidarysiu savo senas fotkes!!!
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 03 30, 15:37)
Nu geras! Nepatikesit!!!
Gyvenime nebuciau prisiminus! O pasamone eme ir atsake! Net parode! Nors josios pagalbos as visai neprasiau!

Ot kad taip visos paprašytume pasąmonės geros vasaros lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gal išsipildytų.. O tai tokias gražias basutes turiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Būtų įdomu pamatyti fotkes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 03 30, 15:37)
Nu geras! Nepatikesit!!!

Ieskojau savo senu foto, reik kazko busimam interneto puslapiui.
Bet pirkau kompa, vienas nuotraukas perkeliau, kitas ne. Zinau, kad turi buti visai neblogos fotkes is seniau. Perziurejau visus failus. Niekur! Uzvakar pries uzmiegant atsakymas: jos guli perrasytos CD. Ir uzmigau.

nu super bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

kazin ar as nieko neieskau? g.gif
Atsakyti
kaip cia gaunas? g.gif Kai fotkinau su muiline, gaudavosi geros fotkes. g.gif Tiek kompozocijos atzvilgiu, tiek apsvietimo. Gavau gimtadienio proga sustra aparata, ir tokios kokybes neiskepu... g.gif Yra tema "Pomegiai" apie fotografija. Bet nera kada visu 7 temu skaityti... g.gif
Kai ismoksiu idet fotkes i SM, parodysiu...
Atsakyti
O manęs niekas nepasigedo? tongue.gif Kresida, nepyk, tavęs kažkaip nepaminėjau savo sąrašiuke, bet kai pamačiau tavo ežiuką, prisiminiau doh.gif

QUOTE(Kresida @ 2007 03 30, 14:47)
Būtų įdomu pamatyti fotkes blush2.gif

Man irgi įdomu būtų blush2.gif

QUOTE(Laura_k @ 2007 03 30, 14:49)
kazin ar as nieko neieskau?  g.gif

Ieškai, ieškai, tavo žirafa pastoviai slepiasi, slapukė thumbup.gif
Aš apie pamestus daiktus kažkada rašiau šioje temoje, tai jau senokai buvo, man pasąmonė juos irgi rast padeda ax.gif
Papildyta:
...o jaučiat, kad mūsų temelė tuoj tuoj pasieks 50 lapų ribą ir bus uždaryta blink.gif
Bet KAŽKO PABAIGA VISADA YRA PRADŽIA NAUJO

busVakare, o čia kaip, ar tu šašlykų nemėgsti ar tik dabar nenori? Man tai jie labai gardūs drinks_cheers.gif O tavo norai ir nenorai jau kelia įtarimus (gerus) rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 30 kovo 2007 - 15:13
QUOTE(Vijurka @ 2007 03 30, 16:06)
O manęs niekas nepasigedo? tongue.gif Kresida, nepyk, tavęs kažkaip nepaminėjau savo sąrašiuke, bet kai pamačiau tavo ežiuką, prisiminiau doh.gif

Na, aišku, kad nepykstu 4u.gif Aš juokais taip parašiau biggrin.gif Čia gi tiek lankytojų.. O ežiukas atspindi mane.. Kai jį radau, iškart supratau, kad jis mano thumbup.gif. Toks mažas, bet dygliuotas.. biggrin.gif
Atsakyti
Man tai kažkaip labai įdomus mūsų amžius mirksiukas.gif Kiek Jums?
Man- 35 rolleyes.gif , bet širdy - 25-eri thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 30 kovo 2007 - 15:20
QUOTE(Vijurka @ 2007 03 30, 16:17)
Man tai kažkaip labai įdomus mūsų amžius mirksiukas.gif Kiek Jums?
Man- 35 rolleyes.gif , bet širdy - 25-eri thumbup.gif

Man 29. Bet širdyje iki pilnametystės dar toli lotuliukas.gif. Tiesa, jei jau apie horoskopus- aš skorpionė.. Nors netikiu aš jais... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kresida: 30 kovo 2007 - 15:48
Esu nepriklausoma, materialiai nelabai apsirupinusi, zavi liekna 30-mete, megstanti keliones, kompanija, bet ir jaukius namus. Mano horoskopas liutas. Vaiku neturiu.Kreiptis tik su rimtais pasiulymais mirksiukas.gif
Papildyta:
AS JUOKAUJU SU PASIULYMAIS! MAN NIEKO NEREIKIA!!!
Papildyta:
galvojau, kad cia pacankyte, o cia rimtos-brandzios-patyrusios-sirdyje labai jaunos moteros!
Atsakyti
o mano skaiciukas graziausias - 33.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manta: 30 kovo 2007 - 15:54