+2007 08 10, 11:40-->
QUOTE(atigruj

@ 2007 08 10, 11:40)
O aš dabar su savo problema
Pagal rekomendacijas ir šiaip pagal kitus mums tinkamus kriterijus savajam namui išsirinkome plastikinius langus iš FAUGOS.
Pagal sutartį langai turėjo būti pagaminti per 21 dieną, dabar jau suėjo daugiau kaip 42
Žinoma netylėjom, šiandien galų gale net ir užejau pas juos ofisan ir jau prisižadėjo pirmadienį atgabent

Nelabai tikiu, bet tikiuosi

Taigi dalykas tame, kad kažkokia kompensacija gal mum priklausytų, kaip manote ar turime teisę GRIEŽTAI pareikalauti nuolaidos?
Ir jūsų manymu ar jie turėtų ją padaryti, ar taip sakant "na niekas neapdraustas nuo klaidų, sorry, nieko daugiau negausit, džiaukitės langais"
pas mus sutartyje parasyta, kad pardavejas, uz kiekviena paveluota diena moka 0,02% delspinigiu, cia nuo tos sumos kuria tu sumoki uz viska, langus darba ir pan.
as irgi biski bedu turiu.. yra garantinis.. jie turi mus aptarnauti.. tai vo, ten man kazka issibalansavo, nuejau, pasnekejau, viska jie suprato, smulkmena cia sake.. gerai.. uzfiksavo iskvietima ir sake poros savaiciu begyje atvaziuos.. nu ka.. laukiu.. seip buvom bizelio pacioj pradzioj

liepos pabaigoj dar buvau, tai ciut aku nesikabino, laukit, gi iskvietimas uzregistruotas.. nu as ten biski pasigincijau.. tai per naujo neuzregistravo, bet ant lapo parase adresa telefona ir pan., numete kazkam ant stalo ir sake atvaziuos.. nu gal ir atvaziuos, ka as zinau

kazin kazkaip teisikai galima su jais pakovoti.. nu seip tai as taip gyvendama patiriu sioki toki diskomforta..

visgi vasara.. galejo gi iskart pasakyti neateisim ir viso gero

buciau ieskojus kas kitas sutvarkys, o cia sedi, lauki issiziojus, o jie tesugeba pasakyti palauk nu
Life is a shit sandwich. But if youve got enough bread, you dont taste the shit.