Įkraunama...
Įkraunama...

Plastikiniai langai 2

Pas mus rangovas dėjo Langitos langus. Galėčiau nudėčiau doh.gif Jei reikia koja prisaudžiant uždarinėti langą balkono tai sorry. Jau tokie fuflo, kad net žodžių trūksta. Įtariu, kad po keletos metų galėsim prabangiai visus pasikeisti unsure.gif
Atsakyti
Daviau internetu užklausimą į 5 langų firmas. Atsakymą gavau iš 3. Išsamiausias buvo megrame, su nuolaida, su konkrečiu pasiūlymu, na preliuminarią sąmatą. Man atsakė ir hronas. Trečias atsakymas buvo kaip pykčio proveržis. Nesuprato ko aš noriu, nors pateikiau konkrečius išmatavimus. Netingėjo papykti, bet patingėjo paskaičiuoti. Apie megrame esu prisiskaičiusi skundų, bet jei darbininkai dirbtu kaip dirba vadybininkai, problemų turbūt nekiltų. Ir kol kas apsistojau ties megrame. Palyginau kainas su hronu, tai apie 200lt. pigiau, nors hronas siulo ventiliacines groteles. Esu girdėjusi, kad žiemą jos apšala, tad nesivarsto ir naudos nedaug, bet megrame siulo storesnį profilį ir stiklą. Taigi eisiu į megramę.
Atsakyti
gal kas dejotes Novoplast langus? prasom parasyti savo atsiliepimus apie juos 4u.gif
dabar jie duoda 50proc nuolaida langu montavimo darbams, jei uzsisakot 4 ir daugiau langu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giekab: 20 rugpjūčio 2007 - 18:27
Turim problemu su Fauga, deja. Buvau labai geros nuomones apie sita firma, bet dabar eisim iki galo, per vartotoju teises.
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2007 08 21, 20:14)
Turim problemu su Fauga, deja. Buvau labai geros nuomones apie sita firma, bet dabar eisim iki galo, per vartotoju teises.

O kas nutiko? Pasipasakok, kaip tik ketinam su jais "draugauti" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju' @ 2007 08 21, 21:26)
O kas nutiko? Pasipasakok, kaip tik ketinam su jais "draugauti" g.gif

Itruko stiklas, bet mes tikrai zinom, kad tai ne musu darbas, ten net duzio zymiu nera, o ir toki itrukima mechaniskai padaryt neimanoma, itrukimas nuo lango apacios eina, o jie atsisako pakeisti, atseit cia mes patys taip padarem. Pradzioj parasysim rastiskai Faugos direktoriui, nes kol kas tik telefonu bendravau su vadybininku ir meistars buvo atvaziaves paziuret., o jei nereaguos, kreipsimes i Vartotoju teises, samdysim nepriklausoma eksperta. Nes jau biski prdaejo darytis principo reikalas. Atvaziavo tas ju meistras, paziurejo, sako ok, pakeisim, po valandos skambina vadybininkas ir sako, kad nepakeis. Tai jei ju manymu, ten mes patys padarem ta itrukima, reikejo is pradziu taip ir sakyt. Nezinau, kuo cia baigsis, bet kad Internetiniam puslapyje skelbiasi puikiai bendraujantys su vartotojais, tai tikrai taip nera. Labai nemaloniai teko bendrauti su meistru, net reikalavo, uz tai,kad jis atvaziuos antra karta ir man kazka irodys 50 lt, ko realiai negali reikalaut.
Atsakyti
Kokie atsiliepimai būtų apie Hermio projektų ir Lanlitos langus, aptarnavimą? 4u.gif
Atsakyti
sveikos,

gal esate girdejusios ka nors apie slankiojancius langus - norime jais issistiklinti balkona.
gal kas nors turi patirties sioje srityje?smile.gif idomu kaip su sandarumu tokiu langu?
ir kokia firma pasirinkti...

Atsakyti
QUOTE(donarena @ 2007 08 23, 10:11)
sveikos,

gal esate girdejusios ka nors apie slankiojancius langus - norime jais issistiklinti balkona.
gal kas nors turi patirties sioje srityje?smile.gif idomu kaip su sandarumu tokiu langu?
ir kokia firma pasirinkti...

Va va,ir man labai aktuali sita tema,rinkomes tarp beremiu ir su aliumininiais remais langu ir pasilikom prie slankiojanciu aliuminio kontrukciju langu.Uzsisakem firmoje MEPAMA,gal kas joje uzsisakinejote,kaip atsiliepimai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagi @ 2007 08 22, 08:52)
Kokie atsiliepimai būtų apie Hermio projektų ir Lanlitos langus, aptarnavimą? 4u.gif

Šią savaitę užsakiu langus Hermio projektų atstovybeje Vilniuje. Vindomita vadinasi. Aptarnavo liuks. Dabar laukiu ir drebu, kokie meistrai man sudės tuos langus. Jau stovėsiu šalia meistrų kaip cerberis, kad tik gerai viskas būtų. Nors "ni čerta" apie langų dėjimą nenutuokiu. Vyras irgi biggrin.gif . Jei įdomu, po rugsėjo 17 dienos galėsiu papasakoti.
Atsakyti
Čia apie montavimą parašyta http://www.asa.lt/cg.../str1.cgi?grp=4 smile.gif
Atsakyti
Sveikutes gal kas dejosi Schuco firmos langus.Noreciau suzinoti atsiliepimus apie sia firma. ax.gif
Atsakyti