Įkraunama...
Įkraunama...

Plastikiniai langai 2

QUOTE(Ju' @ 2007 08 09, 19:42)
Kažkur "nuskendo" mano klausimėlis - ką žinot apie "Langų  centrą" arba "Danijos langus"? Labai jau jie gražiai reklamuojasi, o pasiūlymas tiesiog už nepadoriai mažą kainą. Gal kas susidūrėt su jais? Kokie atsiliepimai? Parašykit, nepasididžiuokit.

Sveika, Langų centre langus užsakinėjo mano kolega, liko labai nepatenkintas, nes labai ilgai gamino langus, uždelsė apie 3-4 mėnesius. Galutiniu rezultatu irgi liko nepatenkintas, tik aš jau tiksliai nežinau dėl ko. Apie Danijos langus nieko nežinau. Mums visai patiko Aluplast langai, jei iškyla kokių problemų po įdėjimo iškart atvažiuoja, sutvarko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solouro: 10 rugpjūčio 2007 - 19:14
tiesiog garsiai pasvarstysiu,o jus paakomentuokit
langu reikia visam naujam namui palangoj 17vienetu
taiva tokia firma Tiks(kaunas) profilis brugmann-ad5 spalvotus langus paskaiciavo su idejimu uz 21000lt
palangos Goldesa, profilis kommerling eurofutur5 tuos pacius spalv langus paskaiciavo uz 14200lt
ir dar laukiu paskaiciavimo kauno firma Heinzmannlangai(turi atstovybe klaipedoje vetrunges viesbuty 3a) ju profilis butu veka 5kameru
itariu kad ir bus 20000lt
nu ir kame cia skirtumas ar tik kainoje g.gif
Atsakyti
QUOTE(palang-mamyte @ 2007 08 11, 14:47)
taiva tokia firma Tiks(kaunas) profilis brugmann-ad5 spalvotus langus paskaiciavo su idejimu uz 21000lt
palangos Goldesa, profilis kommerling eurofutur5 tuos pacius spalv langus paskaiciavo uz 14200lt
ir dar laukiu paskaiciavimo kauno firma Heinzmannlangai(turi atstovybe klaipedoje vetrunges viesbuty 3a) ju profilis butu veka 5kameru
nu ir kame cia skirtumas ar tik kainoje  g.gif

Kai išsiuntinėjom užklausimą po visokias firmas (iš langų gamintojų asociacijos) 13-kai langų, tai nepatikėsit kokie kainų skirtumai: ~6000 - ~21000Lt lotuliukas.gif Nors paskaityt pasiūlymus buvo labai įdomu, daug dalykų sužinojau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(segtukas @ 2007 08 10, 08:40)
Tai va prisiskaičiau, kad norint kuo šiltesnių langų geriau apsimoka statyti 3 kamerų paketą su selektyviniu vidiniu stiklu. 5 kamerų paketai brangesni, o šiluma išeina daugiau per stiklus, nei per rėmus. Lyginant šilumos parametrus 3 ir 5 kamerų profilių šilumos varža nedaug kuo skiriasi. Dabar svarstau tik kokie geriausi. Apsistojau ties kamerling ar salamander. Gal galite pasidalinti kas patirtim?

stiklo paketas buna 1 kameros[2 stiklu] arba 2 kameru 3 stilu,o 5 kameru paketu dar neteko matyti.5 kameru profilis tikrai geriau nei 3,netik silumos varza bet ir tvirtumu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(palang-mamyte @ 2007 08 11, 14:47)
nu ir kame cia skirtumas ar tik kainoje  g.gif

Aš užklausimus su brėžiniais išsiuntinėjau į 17 firmų doh.gif Viso 10 langų, 5 kamerų, 1 langas vitrininis didelis, tai skaičiavo 6 mm stiklą (kitur - 4 mm). Visur klausiau be montavimo. Bendras plotas - 22,41 kv.m.
Rezultatas: pigiausiai pasiūlė "Vakarų megrame" - 7300 Lt, brangiausiai - "Valentino langai" - 10 000 Lt. Kainos su PVM
Tai va ax.gif
Atsakyti
ka merginos galvoja apie hrono langus, jie mane is keliu pasiulymu uzkabino labiausiai 35m2 langu 5kameru profilis shuco, spalva mahagonis, kaina su idejimu13784lt, bet svarbiausiai kad nenaujokai langu gamyboje.
Atsakyti
QUOTE(palang-mamyte @ 2007 08 15, 12:49)
ka merginos galvoja apie hrono langus, jie mane is keliu pasiulymu uzkabino labiausiai 35m2 langu 5kameru profilis shuco, spalva mahagonis, kaina su idejimu13784lt, bet svarbiausiai kad nenaujokai langu gamyboje.

Medziaga is ko gamina,pas visus tapati lenkiska(net pas vokicius) O darbotajus keicise.Tai buna kad firma garsi.o broku daro. Man Kedaine "Megrane" dare ir viskas thumbup.gif ir kainos geros,daro nuolaidos.O kitem nepatiko mirksiukas.gif
Atsakyti

Nedaug paskaičiavo g.gif pas mus 40 m2, tai perskaičiavau, kad turėtų mums kainuoti apie 15700 Lt (hrono kainomis), o vat Plastakona paskaičiavo 19000 (irgi schuco profilis, 5 kameros). Apie 19000 ir Gamlana (salamander profilis paskaičiavo). Yra vienas stumdomas langas didelis, tai tas 3100 blink.gif
Bet Hronui nesiunčiau užklausimo.
O per kiek laiko jie pagamintų ir sumontuotų?
Atsakyti
QUOTE(Bagi @ 2007 08 16, 16:50)
Nedaug paskaičiavo g.gif pas mus 40 m2, tai perskaičiavau, kad turėtų mums kainuoti apie 15700 Lt (hrono kainomis), o vat Plastakona paskaičiavo 19000 (irgi schuco profilis, 5 kameros). Apie 19000 ir Gamlana (salamander profilis paskaičiavo). Yra vienas stumdomas langas didelis, tai tas 3100 blink.gif
Bet Hronui nesiunčiau užklausimo.
O per kiek laiko jie pagamintų ir sumontuotų?

siandienai sako kad nuo 5 iki6 savaiciu, tipo inesi 50% kainos po 40 dienu langai bus sumontuoti.
Atsakyti

Hronas man patinka. Mes įsidėjom prieš porą savaičių. Ateik - pažiūrėsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 08 16, 18:32)
Hronas man patinka. Mes įsidėjom prieš porą savaičių. Ateik - pažiūrėsi  biggrin.gif

ot isdykele blink.gif zinau kad netoli manes gyveni , bet kur tiksliai nezinau, o tu siulai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(palang-mamyte @ 2007 08 16, 18:03)
ot isdykele  blink.gif  zinau kad netoli manes gyveni , bet kur tiksliai nezinau, o tu siulai  lotuliukas.gif

Rašyk į až - susitarsim biggrin.gif gi adreso visai lietuvai neskelbsiu hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalbara: 16 rugpjūčio 2007 - 18:06