Įkraunama...
Įkraunama...

Gėjai

QUOTE(Gabija* @ 2007 03 19, 15:56)
O as girdejau ,kad gejai labai malonus,draugiski pasnekovai.....Nors nera teke su tokiai bendrauti paciai smile.gif

bendravau su gejais, bendrauju ir bendrausiu, nes tai patys silciausi zmones ir geriausi draugai, nu aisq kaip ir visur buna isimciu. bet tie draugai kur mane supa tai tik gerais zodziais galiu minet.
Atsakyti
QUOTE(Rol_kiss @ 2007 03 19, 14:13)
Taip, manau kad normalus gejus ir neturetu isaukianciai elgis ir demonstartyviai saves pateikti,,, o tuo labiau nemaisyti kitiems gyveniti savo tezem ir issisokimais...

va butent drinks_cheers.gif Siaip, pries gejus neturiu nieko pries, esu, na kaip sakoma, siuolaikiskas zmogus cool.gif Taciau ju lindimas i akis, perdetas demonstravimasis gali bet ka isvesti is kantrybes. Tradicines pakraipos zmones juk nelaksto gatvemis, ar nereikalauja sau kazkokiu isskirtinu teisiu, vien del to, kad miega su priesingos lyties asmenimis ax.gif
Atsakyti
hm , cia gal as ne i tema, gal su gejais bus cia nenusije, bet man labai idomu visada pasidaro kaip veikia zmogaus smegenys ( jei ju yra) kuris kitus vertina pagal plauku spalva.... nes skaiciau ka tik, kad kazkas blondine pavadintas buvo.

o as galiu pasigirti - turiu net kelis draugus gejus smile.gif ir labai smagu smile.gif o svarbiausia zinai, kad tavo paslapciu niekada neisduos , kas merginosm daznai atsitinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gita.N. @ 2007 03 19, 15:47)
Homoseksualumo geno kol kas nerasta ir su chromosomom tai tikrai nesusiję.

Is kur dar tie genai nerasta ir neatras, cia jau problemos su galva, jie man netrukdo, kol nepradetu lyst doh.gif tada tai tikrai pasiulyciau "padraugaut" su rentgeno spinduliais ir persisviest galva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nitta @ 2007 03 19, 15:45)
Man teko bendrauti su gėjais, net ir porą draugų turėjau, su kuriais kasdien susitikdavau. Bet žinokit, mergytės, nieko gero  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif . Atsibodo man greitai jų verkšlenimai, kaip vienas jį paliko, kitas buvo neištikimas, kaip jis myli tą, o anas trečią..... Žodžiu, sėdim kavinukėj, pietaujam, o aš turiu klausytis visų tų verkšlenimų, kurių daug daugiau negu iš draugių merginų. O ir tas jų visas gyvenimas gan šlykštus. Buvo jie mane nusivedę į gėjų klubą, tiesa, pašokti ten visai smagu (tik reik neblogai įkalt, kad galėtum ramiai reaguoti į besibučiuojančius ir besiglamonėjančius vyriokus), bet ten tokie kriminalai vyksta  blink.gif !!!! Narkotikai, jaunų vyriokų pardavinėjimai.... Žodžiu, suteneriavimas vyksta pilnu tempu....  doh.gif  Ir dar jie reikalauja, kad aš juos vadinčiau moteriškais vardais. Nu viršūnė  doh.gif . Ne, kai prisimenu, tai tikrai nenoriu daugiau tokių nei draugų, nei pažįstamų  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif .

o cia jau man idomu pasidare ir kuriam gi geju klube vyru pardavinejimai vyksta;) ?
o kas liecia narkotikus tai ju platinimas vyksta visuose didesniuose klubuose..
Papildyta:
QUOTE(DeepsorroW @ 2007 03 19, 16:06)
Is kur dar tie genai nerasta ir neatras, cia jau problemos su galva, jie man netrukdo, kol nepradetu lyst  doh.gif  tada tai tikrai pasiulyciau "padraugaut" su rentgeno spinduliais ir persisviest galva  biggrin.gif

normalus gejai prie naturalu nelenda;) nu jei ten jau iskrypeliai,kur net gejais nebegalima juos vadinti..tai jau..
Atsakyti
QUOTE(DeepsorroW @ 2007 03 19, 15:06)
Is kur dar tie genai nerasta ir neatras, cia jau problemos su galva, jie man netrukdo, kol nepradetu lyst  doh.gif  tada tai tikrai pasiulyciau "padraugaut" su rentgeno spinduliais ir persisviest galva  biggrin.gif

kažkas manė, akd rado :
Žymių jungtis Xq28, lyties chromosomos ilgojo peties subtelomerinė sritis, turėjo daugiatškį lodo 4,0 rezultatą, nurodantį statistinį daugiau negu 99 procentų patikimumo lygį, kad mažiausiai vienas iš vyrų seksualinės orientacijos potipių yra nulemtas genetiškai biggrin.gif
Atsakyti
O aš tai tiesa pasakius kažkiek su gailesčiu į juos žiūriu.
Tikrai neteisiu ir niekuo jų nekaltinu.Na nebent perdėtu susireikšminimu ir išskirtinių teisių reikalavimu, kaip čia kažkas jau minėjo.
Bet Dievo dovana, to tikrai nepavadinsiu. Greičiau Dievo rykšte....
Visgi tai yra nukrypimas nuo normos.
Kažkodėl gamtoje tos pačios lyties asmenys nelipa vienas ant kito.. O va žmgui prireikė išbadyti kažką naujo.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgitta @ 2007 03 19, 16:13)
Tikrai neteisiu ir niekuo jų nekaltinu.Na nebent perdėtu susireikšminimu ir išskirtinių teisių reikalavimu, kaip čia kažkas jau minėjo.
Kažkodėl gamtoje tos pačios lyties asmenys nelipa vienas ant kito.. O va žmgui prireikė išbadyti kažką naujo.... unsure.gif

gamtoje irgi yra gyvunu kurie lipa vienas ant kito butent tos pacios lyties;)
Atsakyti
QUOTE(Spurgitta @ 2007 03 19, 15:13)

Nu nereikia, matosi iškart, kad šuns neturėjus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abonentienė: 19 kovo 2007 - 15:16
QUOTE(Spurgitta @ 2007 03 19, 17:13)

o va cia tai tamsta labai klystat- mokslininkai nustate ne viena homoseksualiu santykiu atveji tiek tarp zinduoliu, tiek tarp pauksciu...
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2007 03 19, 15:09)
o cia jau man idomu pasidare ir kuriam gi geju klube vyru pardavinejimai vyksta;) ?
o kas liecia narkotikus tai ju platinimas vyksta visuose didesniuose klubuose..

Na, klubų tikrai nevardinsiu, tuo labiau, kad dabar jau jie uždaryti. Buvo tokie nedidukai, užslaptinti. O pardavinėjimai vyksta labai paprastai: nusigeria koks berniukas, "nulūžta", ir atsibunda jau toli.... Aš buvau ten seniai, dar su pirmu vyru kartu buvom nuėję, tai jį iš kart perspėjo, kad nepadaugintų alkoholio, nes jei "nuluš", tai bus panaudotas kaip "šviežia mėsa". lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Smagu buvo, susitiksime kita diena biggrin.gif reikia vaika is darzelio paimti smile.gif
Atsakyti