QUOTE(nitta @ 2007 03 19, 15:45)
Man teko bendrauti su gėjais, net ir porą draugų turėjau, su kuriais kasdien susitikdavau. Bet žinokit, mergytės, nieko gero

. Atsibodo man greitai jų verkšlenimai, kaip vienas jį paliko, kitas buvo neištikimas, kaip jis myli tą, o anas trečią..... Žodžiu, sėdim kavinukėj, pietaujam, o aš turiu klausytis visų tų verkšlenimų, kurių daug daugiau negu iš draugių merginų. O ir tas jų visas gyvenimas gan šlykštus. Buvo jie mane nusivedę į gėjų klubą, tiesa, pašokti ten visai smagu (tik reik neblogai įkalt, kad galėtum ramiai reaguoti į besibučiuojančius ir besiglamonėjančius vyriokus), bet ten tokie kriminalai vyksta

!!!! Narkotikai, jaunų vyriokų pardavinėjimai.... Žodžiu, suteneriavimas vyksta pilnu tempu....

Ir dar jie reikalauja, kad aš juos vadinčiau moteriškais vardais. Nu viršūnė

. Ne, kai prisimenu, tai tikrai nenoriu daugiau tokių nei draugų, nei pažįstamų

.
o cia jau man idomu pasidare ir kuriam gi geju klube vyru pardavinejimai vyksta;) ?
o kas liecia narkotikus tai ju platinimas vyksta visuose didesniuose klubuose..
Papildyta:
QUOTE(DeepsorroW @ 2007 03 19, 16:06)
Is kur dar tie genai nerasta ir neatras, cia jau problemos su galva, jie man netrukdo, kol nepradetu lyst

tada tai tikrai pasiulyciau "padraugaut" su rentgeno spinduliais ir persisviest galva
normalus gejai prie naturalu nelenda;) nu jei ten jau iskrypeliai,kur net gejais nebegalima juos vadinti..tai jau..