Įkraunama...
Įkraunama...

Gėjai

QUOTE(vaivulis @ 2007 08 08, 10:38)
asmeniskai turiu kiemo drauga, kuris dabar gyven auzsienyje ir turi sema sukures su kitu vyru.. augina berniuka, tai berniukas lygiai toks pats auga kaip jie - gejus... nes mato kad taip daro jo tevai, jam sunku kad neturi mamos, o tik du tecius.. kaip bebeutu vaikas turi augti normalioje seimoje kur tetis ir mama,o ne du teciai ar dvi mamos..ir nebutina iskart uzsipulti kad va geriau tipo kad vaikai alchogoliku seimoi auga... niekas nesako kad tai gerai..

zinai, man teko laime uzaugti tik su mama, ir atrodo gana normali uzaugau........
(pagal tavo teorija tureciau tureti kokiu fobiju butinai arne??? defektuota, nes neturejau "normalios seimos"
kitas aspektas... tada kaip cia normaliose seimose gejai uzauga...neturedami jokio pavydzio nuo mazens... va taip paiima patys ir iskrypsta...
dvi mamytes ar du teveliai????? cia viso dievo dovana...... yra vaiku kurie nieko nieko pasaulyje neturi
vaikas turi augti mylincioje seimoje.....tai svarbiausia....
zinai, o tu dar pasvarstyk viena dalyka... kiek homos turi kovoti kad jiem tektu vaikas.....vadinasi uz tos kovos yra tikrai didelis noras auginti, rupintis, aukotis, ir tiesiog padeti zmogiui uzaugti...
cia tau juk ne netyciukas... niu gavosi, tai darom... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kotty: 10 rugpjūčio 2007 - 17:50
QUOTE(kotty @ 2007 08 10, 18:47)
zinai, man teko laime uzaugti tik su mama, ir atrodo gana normali uzaugau........
(pagal tavo teorija tureciau tureti kokiu fobiju butinai arne???  defektuota, nes neturejau "normalios seimos"
kitas aspektas... tada kaip cia normaliose seimose gejai uzauga...neturedami jokio pavydzio nuo mazens... va taip paiima patys ir iskrypsta...
dvi mamytes ar du teveliai?????  cia viso dievo dovana...... yra vaiku kurie  nieko nieko pasaulyje neturi
vaikas turi augti mylincioje seimoje.....tai svarbiausia....
zinai, o tu dar pasvarstyk viena dalyka... kiek homos turi kovoti kad jiem tektu vaikas.....vadinasi uz tos kovos yra tikrai didelis noras auginti, rupintis, aukotis,  ir tiesiog padeti zmogiui uzaugti...
cia tau juk ne netyciukas... niu gavosi, tai darom... mirksiukas.gif

kaip matau uzsiroiau ant eilines mamaytes kuri megsta kabinetis ir isterikuoti.. o jei jau kalbi apie dieva ir esi dievobaiminga, tai paskaityk is ko turi susidaryti seima tongue.gif also nerekia savo sunkios vaikystes kelti i virsu ir ja dangstantis pateisinti kitų poelgius..
nezadu su niekuom cia bartis ar panasiai tiesiog issakiau savo nuomone, bet kaip matau eilini syki kazkas iesko priekabiu ir bando issilieti.
gero bendravimo mamytes, stengsiuos daugiau savo nuomones nereiksti.
Atsakyti
QUOTE(vaivulis @ 2007 08 13, 09:54)
kaip matau uzsiroiau ant eilines mamaytes kuri megsta kabinetis ir isterikuoti.. o jei jau kalbi apie dieva ir esi dievobaiminga, tai paskaityk is ko turi susidaryti seima tongue.gif  also nerekia savo sunkios vaikystes kelti i virsu ir ja dangstantis pateisinti kitų poelgius..

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kotty: 13 rugpjūčio 2007 - 10:12
QUOTE(vaivulis @ 2007 08 13, 08:54)
kaip matau uzsiroiau ant eilines mamaytes kuri megsta kabinetis ir isterikuoti.. o jei jau kalbi apie dieva ir esi dievobaiminga, tai paskaityk is ko turi susidaryti seima tongue.gif  also nerekia savo sunkios vaikystes kelti i virsu ir ja dangstantis pateisinti kitų poelgius..
nezadu su niekuom cia bartis ar panasiai tiesiog issakiau savo nuomone, bet kaip matau eilini syki kazkas iesko priekabiu ir bando issilieti.
gero bendravimo mamytes, stengsiuos daugiau savo nuomones nereiksti.

kažkam ant nuospaudos pataikei doh.gif
tu visiškai teisi dėl šeimos.
vaikai iš normalių šeimų dažniausiai sukuria normalias šeimas.
o gejų šeimoje jam normalu yra būti gejumi.
gali mylėti ir mylėtis su kuo nori, bet nepainiokit čia nekaltų vaikų.

Atsakyti
QUOTE(Rol_kiss @ 2007 03 19, 13:59)
Mielos moteris, koks Jusu poziuris i gejus ? Taip ir Jusu vyrai ? Ar tai liga ar tai dievo dovana ?

As tai buvau kategoriska ju atzvilgiu, o vyras tai ypac. Bet va puse metu gyvenom Belgijoj, ir issinuomavom kambari pas seimininkus (su bendra vonia, virtuve ir pan.), kaip veliau pasirode kad pas gejus. Mums is pradziu buvo sokas, bet perejom tolerancijos mokykla, ir dabar abu nesam tokie kategoriski. Tai buvo labai kulturingi zmones, vienas teisininkas, gal 30, kitas chemikas kazkoks ten mokslo zmogus, gal 26 m., abu itin auksto intelekto, labai kulturingi, mandagus zmones, niekada nedemonstruodavo viesai savo jausmu, bet zinokit, labai jau keista matyti kai elgiasi kaip normali pora, abu tvarkosi, sestadieni i vonia nesa arbatos viens kitam (brr...smile.gif), gamina valgyt ir panasiai, ir nei vienas neatrode kazkaip nenormaliai, na vienas gal moteriskesnis; pas juos atvykdavo tevai aplankyti, turejo nemazai normaliu draugu, ir dar dvi drauges pagal mane tai itariu kad jos irgi ne tos pakraipos, zodziu, ten is to niekas nedaro tragedijos, ir jiems patiems tai neatrodo jokia tragedija, bent toj visuomenej. NA, kai ju nepazisti, tai atrodo klaiku, nenormalu, bet kai susiduri tiesiogiai, nu tai ka as zinau, atrodo labai keista...Tiesa, is ju parsiveziau labai skanios trintos sriubos recepta;) Jie buvo mano "drauges", o vyro biski salindavosi, nes kai vyras valge virtuvej, ir vienas is tu geju pietavo virtuvej, iejo kitas gejus ir supavydejo labai lotuliukas.gif , kad tas sneka su mano vyru, nu zodziu, kazkoks siaubas, tai maniskis irgi stengdavosi per daug i kalbas su jais nelysti;) O i man tai buvo gana malonu su jais bendraut, nes labai buvo daug apei ka sneketi, ir zinojau, kad is ju puses nebus jokio nereikalingo demesio kaip moteriai. Bet siaip sakau, atrodo, tarsi normaliausi kulturingiausi zmones, ir stengiesi negalvoti, ka jei ten tam savo kambary daro, nes ne musu tai reikalas.
Papildyta:
As tai pries, kad geju seimos augintu vaikus, nes tai nieko normalaus tai jau tikrai. Na, jei jau jiems tai nutiko, tai ka darysi, bet kuo cia deti vaikai...belgijoj teko matyti geju poras su vaikais, kazkokiais ar arabu, ar kt., zodziu, is tu tamsesniu, matomai juos kazkaip jie "gauna", man tai pasirode klaiku, nors ir Belgijoj labai toleruojami gejai, bet vaikus tureti jiems draudziama, bet va randa kaip apeiti. Ir va abejoju, kad tokioj aplinkoj gali isaugti kitoks vaikas nei gejus, kazin, kodel jie neturi mergaiciu, kiek maciau, vien berniukus vedziojasi? Manau, atsakymas ir taip aiskus, kaip klaiku bebutu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burbulytis: 14 rugpjūčio 2007 - 07:55
Aš irgi esu susidūrus su tokiu:) normalus žmogus, tik kad panelės netraukia, o šiaip pasišnekėjimui gal dar geresnis negu tikros draugės.
Atsakyti
jeigu daugiau pasidometumete sia tema, rastumete ir kitu atspalviu....
ne viskas yra tik juoda ar balta... o teisti yra beprotiskai paprasta....

as neneigiu kad vaikams sveikesne aplinka augti yra "normalioje seimoje" ...
tik noriu atkreipti demesi... dabartineje visoumeneje... ta normali seima pradeda tapti retenybe....

mokslininkai JAV teigia, kad is realiai atliktu tyrimu, vaikai uzauga tokie pat psichologiskai sveiki kaip ir heteroseimu... ( zinoma yra visada dvejojama del lyties konfusijos ..na nzn angliskai gender confusion, paskui sudentingumo savo sex orientacijos identifikavimui).. tai GALI buti, bet nera taisykle....

ivaikinimo atzvilgiu homosex yra kur kas sirdingesni... prisiima globoti ir serganciius vaikus, kuriu paprastai normalios seimos prisibijo...( na pvz HIV, ar kitos kaip cerebralinis paralyzius.....( i tai stengiausi atkreipti demesi pries tai minedama... apie nora padeti)....

Juk niekas nenori atimti vaiku is ju laimingu seima ir atiduoti juos peder....tams...
kalba eina apie ir taip sunkia gyvenimo patirti turincius vaikus...

visuomene keiciasi ir visada liks jos besikeicianciu vertybiu dilema...
blogiausia yra saukti rekti teisti net neturint minimaliu ziniu apie diskusija.... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kotty: 14 rugpjūčio 2007 - 10:16
Visai normaliai reaguoju, netrukduty net 2besibuciuojantys gatvej. Juk visus zmones gerbti reikia ax.gif Visai noreciau tokio draugo rolleyes.gif
Atsakyti
normalus. bet tik iki tos ribos, kol jie nepradeda reikalauti sau išskirtinių teisių ir galimybių.

o šiaip jie visai faini žmonės. turiu kelis pažystamus gėjus. o mano geriausia draugė jau 2 metus gyvena su moterimi. ir abi labai laimingos
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 08 15, 11:11)
Visai normaliai reaguoju, netrukduty net 2besibuciuojantys gatvej. Juk visus zmones gerbti reikia  ax.gif  Visai noreciau tokio draugo  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
a jie man asmeniskai nemaiso
Atsakyti
Priimu ir toleruoju. Neturiu nieko prieš, kol jie nepradeda aiškinti, kad TIK JŲ seksualinė orientacija yra normali schmoll.gif
Atsakyti