Įkraunama...
Įkraunama...

Gėjai

Man jie nemaišo, bet aš juos laikau ligoniais, tikrai nelaikau normaliais, tegul ir psichologiškai bet ligoniais, manau reikia kuo greičiau rasti metodą juos gydyti. Na gerai toleruojam, priimam, laikom normaliais, tai kaip su gimdymu, kaip su normaliu gyvybės atsiradimu.
Visdelto, lytinis gyvenimas turi būti tik tarp dviejų skirtingos lyties žmonių nesusijusuų giminystės saitais. Visa kita lytinis iškrypimas. žmogus nori būti gudresnis už gamtą,už prigimtį. Nesamonė.
Aš manau, kad gėjai tai turintys ryškų sutrikimą asmenys, bet jie to niekada nesupras, lygiai taip pat kai ir sakykim ar normalu kai suaugęs sūnus su motina, tėvas su dukra, vyrai su vaikais, su gyvūnais mylisi. Sakot bjauru, o čia ne...čia normalu, na ir kas sakykim sūnelis kuris miega su savo motina, gali būti labai linksmas, kulturingas žmogus, kaip ir motina mieganti su sūnumi, gali būti nuostabus žmogus, bet ar jų psichikos nelaikysit sutrikusia, o toleruosit, juk iš esmės jums jie tai netrukdo..
Atsakyti
Aš toleruoju visas seksualines mažumas, būtent, mažumas bigsmile.gif Gi visokių žmonių yra , visokių reikia. O jei rėksi, piktinsies, nuo to geriau nebus niekam schmoll.gif Man jie netrukdo schmoll.gif
Atsakyti
Pasakysiu... Jum kazkaip trukdo kas su kuo miega? blush2.gif Man netrukdo, manes neliecia, jokio netolerancijos neturiu drinks_cheers.gif Visokiu yra, visokiu reikia... Ypac dabar, kai patvirtinta, kad tai ne liga ir to isgydyti neymanoma ir nereikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2007 11 07, 14:44)
Pasakysiu... Jum kazkaip trukdo kas su kuo miega?  blush2.gif Man netrukdo, manes neliecia, jokio netolerancijos neturiu  drinks_cheers.gif Visokiu yra, visokiu reikia... Ypac dabar, kai patvirtinta, kad tai ne liga ir to isgydyti neymanoma ir nereikia  4u.gif

drinks_cheers.gif As kol kas niekaip nereagoju i mazumas rolleyes.gif Nei trukdo man jie, nei ka ax.gif Tik vat per paskaita apie mazumas kalbejome ir su grupe priejome prie isvados, kad labiausiai nervuoja, jog jie save reklamuoja ir viesinasi. Kam daryti paradus, vaikscioti pusnuogiais gatvemis ir t.t. g.gif Tegul myli, tuokiasi ir t.t, bet vat uz ta reklama jie turbut ir nemegiami labiausiai g.gif
Atsakyti
mano nuomone viskas priklauso nuo to kiek jie lenda i kitu gyvenima.. tikrai, demonstracijos ir reklamos skatinancios geju kultura kartais nervina vien tik del to kad atrodo jie nori ipirshti visiems i juos skeptishkai zhiurintiems zmonems kad tai yra gerai.. bet jei zmogaus vidiniai isitikinimai pakankamai tvirti tai tokie ju ishsishokimai tik sukelia susierzinima ir galiausiai neapykanta..
Atsakyti
Kol manęs neliečia-tegu gyvena lotuliukas.gif lotuliukas.gif .Neturiu nieko prieš mažumas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 11 07, 15:49)
drinks_cheers.gif As kol kas niekaip nereagoju i mazumas rolleyes.gif Nei trukdo man jie, nei ka ax.gif Tik vat per paskaita apie mazumas kalbejome ir su grupe priejome prie isvados, kad labiausiai nervuoja, jog jie save reklamuoja ir viesinasi. Kam daryti paradus, vaikscioti pusnuogiais gatvemis ir t.t. g.gif Tegul myli, tuokiasi ir t.t, bet vat uz ta reklama jie turbut ir nemegiami labiausiai g.gif

drinks_cheers.gif pritariu šimtu procentų. Tegul daro kas jiems patinka ir nelenda į viešumą. Negi mes gyvenantys normaliose santuokose turime eit į paradus, pusnuogiai šokinėt ir pasakot kaip yra gerai, kad mes normalūs. Paprasčiausiai gyvenam kiekvienas savo gyvenimą ir tiek.
Atsakyti

Turiu ne viena drauga geju - tai labai linksmi, bendraujantys ir isradingi zmones, pakviesk juos i vakareli ir nebus nuobodu, pradek sneka ir jausiesi nuosirdziai isklausyta. Dauguma ju dar ir labai grazus ir stilingi. Taciau girdejau istoriju, kai jauni vaikinukai pakliuna i turtingu geju klastas ir tik po to tampa gejais. Tada jau ima siurpas - o kas, jei turesiu sunu ir kazkas ji pavers gejumi, o kelio atgal nebus...
Atsakyti
QUOTE(pukebaisule @ 2007 11 20, 00:51)
Turiu ne viena drauga geju - tai labai linksmi, bendraujantys ir isradingi zmones, pakviesk juos i vakareli ir nebus nuobodu, pradek sneka ir jausiesi nuosirdziai isklausyta. Dauguma ju dar ir labai grazus ir stilingi. Taciau girdejau istoriju, kai jauni vaikinukai pakliuna i turtingu geju klastas ir tik po to tampa gejais. Tada jau ima siurpas - o kas, jei turesiu sunu ir kazkas ji pavers gejumi, o kelio atgal nebus...

Tai ko pergyveni?Tavo sunus pataps linksmas, isradingas,bendraujantis, niekam nebus su juom nuobodu.
Atsakyti
Va va ir aš norėjau paklausti o jai kurio nors vieno iš čia labai toleruojančių gėjus sūnus tokiu taptų, ar labai laimingi būtumete, na gi linksmas, išradingas, būtų jūsų vaikas. Dar augindami sūnų ir žentuką gautumete.
Atsakyti
QUOTE(Dar @ 2007 11 20, 09:17)
Va va ir aš norėjau paklausti o jai kurio nors vieno iš čia labai toleruojančių gėjus sūnus tokiu taptų, ar labai laimingi būtumete, na gi linksmas, išradingas, būtų jūsų vaikas. Dar augindami sūnų ir žentuką gautumete.

Gejais netampama...
Atsakyti
QUOTE(Preila @ 2007 11 07, 10:02)
Aš toleruoju visas seksualines mažumas, būtent, mažumas bigsmile.gif Gi visokių žmonių yra , visokių reikia. O jei rėksi, piktinsies, nuo to geriau nebus niekam schmoll.gif Man jie netrukdo schmoll.gif

As irgi esu viena is mazumu 4u.gif
Tik itariu toleruojama daug daug maziau nei kitos seksualines mazumos.
Kazin ar turiu teise priskirti save prie seksualiniu mazumu g.gif
Atsakyti