man paciai asmeniskai Mazylyje gerai buvo, nors per 2 gimdymus paragavau dvejopo aptarnavimo..
Pirma karta gimdziau, tai visiems ten buvo dzin. Akusere rekia ant manes, as prasikankinusi 16h, su temperatura, supanikavau ir strigo maze - nei pirmyn nei atgal, galu gale plysau, truko akies kraujagysle, dukte priduso..

Ibruko vyras paskutinius 200Lt i kisene gydytojai (na, 1998m. tai buvo nemazas pinigas).. Pagulde i keturviete palata - man per daug mamyciu vienoje vietoje (ne kokia savijauta buvo), dukte zviege visa nakti ir as kartu su ja blioviau, nes nezinau ko ji rekia..

paryciais atejo sesele, nes turbut maniske miegot neleido.. Nieks nemokino kaip maitinti nei aiskino ko nevalgyti ir t.t. Zodziu - siaubiakas man ten buvo..
Vaziuoju antra gimdyti.. Nueinu i gimdykla - ta pati reksne akusere..

Vyras is karto sutare epidurini nuskausminima, dave 200Lt (tiek paprase).. Taip ir nesuprantu dar ir dabar.. Niu kaip diena nuo nakties.. Akusere maloni, atleke vyr. anesteziologe (sorry jei su klaidom), visi sokinejo, vienviete gimdykla dave, po gimdymo i dviviete palata pagulde, pastoviai uzeidavo apziureti..

Viskas kuo puikiausiai praejo. Dar ir dabar mastau kame reikalas..

ar cia pavarde suzaide jiems vaidmeni ar nuotaika gera buvo?..

Salia gulejo mamyte, kuri mokejo 700Lt, bet as toki pati "servisa" gavau kaip ir ji..

Ai, zodziu, pirmas - siaubiakas, antras - komfortas..

Jeigu ka, tai trecia turbut ten pat gimdyciau..
Papildyta:
QUOTE(Papugele @ 2007 09 27, 14:35)
Kokios dar naujagimių akušerės?

Aš tik su viena vaikų sesute susidūriau,kasdien ta pati ateidavo.Tokia neaukšta,tamsi,garbanota.Visas žinias išpila kaip robotas

Nors šiaip matosi kad profė jau savo srity.
sia sesute irgi galiu tik pagirti..

Praejo 6m., bet dar pamenu kaip malonia moteri..