Aš ką tik gimdžiau Mažylyje, įspūdžiai neblogi. Gimdžiau nesitarus ir pagimdžiau labai laimingai ir patenkinta tiek personalu, tiek priežiūra. Labiausiai patiko anesteziologė tokia pagyvenusi, neaukšto ūgio, labai maloni moteris, taip pat vedėja, neontologai visi patiko, labai kvalifikuoti žmonės, negaili patarimų kūdikių priežiūros, maitinimo klausimais. Žodžiu gimdyčiau dar kartą ten. Gaila, kad pataikiau ant gimdyvių bumo, tai apie mokamas palatas tik pasvajok, pilni skyriai gimdyvių, net patologiniame su leliukais gulėjo nes trūko palatų

Kazkaip man atrodo ramiau, kai susitari su gydytoja, pas kuria jau ilga laika lankaisi. O kaina tai virs 700Lt, tiksliai neatsimenu, nu lyg 789Lt, ir nuskausminamu kainos buvo, bet ten priklauso kiek ten ju leis, tai kainos nuo 100Lt iki 360Lt. Bet siai Mazylio gimdymo namai tai man irgi super, esu jau du kartus gulejus pataloginiam, personalas super taip pat.
Sveikos, as gimdziau "Mazyly" liepos pabaigoje. su gydytoju buvau susitarus is anksto ir mokejau 500 Lt jam + 200 uz epidurini. viskuo likau patenkinta, isskyrus akusere, kakzokia atgrubnage pasitaike
supratimo apie svelnuma isvis neturi...o gydytojas tai SUPER
labai demesingas ir rupestingas. ir turintis laaabai gera jumoro jausma.tiesa, as ir pagimdziau greitai, per kelias valandas, bet per jas neteko nuobodziaut:D apie likusi personala galiu pasakyt tik pacius geriausius zodzius. kai atvaziavau gimdyt iskart pasiprasiau atskiros palatos ir ja gavau. kaina 30 lt parai + 10 lt lovyte vyrui. kas del drabuzeliu, tai galvojau, kad vilksiuos savo, bet kadangi labai daug kraujavau, nerizikavau sugadint savo drabuziu nepataisomai, tiko ir ligonines apranga. kraujui sugert buvau nusipirkus ikotu, bet ligonines palos man buvo daug patogesnes, be to daznai atnesdavo nauju pasikeitimui. apie siuos gimdymo namus mano ir vyro atsiliepimai tik patys geriausi 
Papildyta:
kas del nuskausminamuju kainos, tai man ju tikrai daug leido ir kaina 200 buvo, nei daugiau nei maziau

Papildyta:
QUOTE(Miciolita @ 2007 09 18, 16:10)
Kazkaip man atrodo ramiau, kai susitari su gydytoja, pas kuria jau ilga laika lankaisi. O kaina tai virs 700Lt, tiksliai neatsimenu, nu lyg 789Lt, ir nuskausminamu kainos buvo, bet ten priklauso kiek ten ju leis, tai kainos nuo 100Lt iki 360Lt. Bet siai Mazylio gimdymo namai tai man irgi super, esu jau du kartus gulejus pataloginiam, personalas super taip pat.
kas del nuskausminamuju kainos, tai man ju tikrai daug leido ir kaina 200 buvo, nei daugiau nei maziau

Tai iš tikrųjjų duoda pampersus mažuliams ar tik kai kuriems?
Kai prieš 3m gimdžiau tai nepasiūlė, tik rengėm ligoninės šliaužtinukais
Sakau, gal neverta savų vežtis, verčiau pataupyti?

Papildyta:
Gal kuri esat girdėjus ar gimdžius pas gyd.Dovydaitienę ar pan. tiksliai pavardės neatgaminu
, bet man labai patiko

Sakau, gal neverta savų vežtis, verčiau pataupyti?

Papildyta:
Gal kuri esat girdėjus ar gimdžius pas gyd.Dovydaitienę ar pan. tiksliai pavardės neatgaminu

Na nezinau del pampersu ar duoda
. Man kai atvykau iskart pasake, kad isimkit pampersus ir kojinaites vaikiukui, nes iskart is uzdes kai gims.

As lankausi pas R. Dovydaitiene. Man ji super gydytoja, nors esu girdejus ir ne kokiu atsiliepimu apie ja. Jau senokai pas ja lankausi, ir jokiu nesusipratimu nebuvo.
Mano drauge ka tik pagimde Mazylyje. Tai irgi pasake, kad kainos isaugo. Gimdymas dabar kainuoja 767Lt
O sauskelniu duoda dovanu, bet tas dovanas atnesa jau po gimdymo, buna kad ir kita diena. Taigi bent maziuka pampersu poka pasiimk su savim.

O sauskelniu duoda dovanu, bet tas dovanas atnesa jau po gimdymo, buna kad ir kita diena. Taigi bent maziuka pampersu poka pasiimk su savim.
duoda visoms pagindziusioms mamoms pampersiuku,dar visokiu anketu uzpildyti,mano drauge ten gimte tai labai patenkinta visu personalu ir palatos labai geros...jokiu problemu neiskilo...siaip ten 73 proc.gimdymu yra susitare is anksto

as irgi savo dukryte gimdziau mazylyje pries metus ir astuonis men.,likau labai labai patenkinta viskuo ir jei dar karta teks kada gimdyti rinkciausi tik mazyli
o su gydytoja tariausi is anksto,tiesa,kainos tada buvo kokiais 200 mazesnes,nors epidiuras kainavo tai kaip ir dabar 200,bet daktarei mokejau tik 500.

Pampersiukus duoda dovanu kai pagimdai. ten atnesa dovanu maiseli. ten yra kremukai, pampersiukai 4 vnt. maziukas rakslostukas, kojinaites. visokios knygutes. na o nemanau kad uzteks tu dovanotu 4 pampersiuku.
QUOTE(anoli @ 2007 09 21, 17:06)
Pampersiukus duoda dovanu kai pagimdai. ten atnesa dovanu maiseli. ten yra kremukai, pampersiukai 4 vnt. maziukas rakslostukas, kojinaites. visokios knygutes. na o nemanau kad uzteks tu dovanotu 4 pampersiuku.
Aha duoda, bet jei gimdai savaitgali tai gausi tik pirmadieni, man taip buvo

Bukit gerutes pasakykit kurios leidotes nuskausminamuosius i nugara [COLOR=red] ar dabar neskauda nugaros? [COLOR=red] Nes mano uosviene daresi operacija pries beveik 2 metus ir jai leido i nugara nuskausminamuosius ir iki dabar skauda nugara.