Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio gimdymo namai

QUOTE(Ugile @ 2007 09 20, 13:29)
Mano drauge ka tik pagimde Mazylyje. Tai irgi pasake, kad kainos isaugo. Gimdymas dabar kainuoja 767Lt doh.gif
O sauskelniu duoda dovanu, bet tas dovanas atnesa jau po gimdymo, buna kad ir kita diena. Taigi bent maziuka pampersu poka pasiimk su savim.

Baikit gasdintis smile.gif
www.gimdymonamai.lt - "Visos medicininės paslaugos yra nemokamos. Jeigu moteris pageidauja gydytojo priežiūros, kuris nėra dirbantis (budintis) tam tikru paros metu, ši priežiūra yra apmokama pagal nustatytus įkainius."
Ne pats gimdymas kainuoja, o "gimdymas susitarus su konkreciu gydytoju":)
Beje, kai rugpjucio pabaigoje lankiau ten kursus oficialiai kaina su pasirinkto gydytojo prieziura buvo 460Lt, o tinklapyje taip pat vis dar rasoma "33. Kiek kainuoja gimdymas? Jeigu pageidauja moteris gydytojo globos gimdymo metu, kainuoja 460.88 lt."
Bet gal ka tik pabrango... Tada ojoj, kiek daug.
Nuskausminimas buvo 200, nepriklausomai nuo kiekio, bet gal irgi pabrango...
Atsakyti
QUOTE(*juodaplauke* @ 2007 09 21, 17:43)
Bukit gerutes pasakykit kurios leidotes nuskausminamuosius i nugara  [COLOR=red] ar dabar neskauda nugaros? [COLOR=red]  Nes mano uosviene daresi operacija  pries beveik 2 metus ir jai leido i nugara nuskausminamuosius ir  iki dabar skauda nugara.

Na man irgi kokius puse metu skaudejo... Kiek domejausi, tai dazniausiai skauda toms kurios apkunesnes, nes tada sunkiau pataikyti tiksliai ir kazkoki nerva gali uzkliudyti dar papildomai. Na net nezinau ar cia teisybe??? smile.gif
Atsakyti
Sutinku, kad apkūnioms pataikyti sunkiau, bet, kad ilgiau skauda g.gif . Gimdžiau prieš šešias savaites, nugarą dar paskauda, bet tikrai ne dėl epidūro. Nuo epidūro skaudėjo keletą savaičių. O ir badė mane gal tris kartus, kol pataikė, nes stuburas nėra labai jau tiesus blink.gif
Atsakyti
Aš du vaikus gimdžiau su epidūru, tai nugaros visai neskaudėjo schmoll.gif
Atsakyti
as tai pirma gimdziau su epiduru ir antra turbut taip pat gimdysiu smile.gif
thumbup.gif esu patenkinta ir rezultatu, ir tikslumu anestezologu 4u.gif
nebuvo jokiu problemu lotuliukas.gif
esu girdejus, kad nuo gydytojo priklauso, ar po to skauda nugara, o ne nuo pacios proceduros smile.gif nezinia, kiek cia tiesos mirksiukas.gif

ka galit pasakyt apie atskiras palatas? kokios jos ten? yra gal pacioj palatoj dusas ir wc? ar verta ja imt? o gal zinot kuri, ar yra mazyly trivietes palatos? unsure.gif

man idomu, ar is tiesu neleidzia mazameciu vaikuciu lankyt mamyciu, ar tai tik pletkai? mano dukrytei treji, tai idomu, ar ji gales atvaziuot broliuko paziuret, ar tures namuciuose palaukti smile.gif
Atsakyti
Mane lanke su vaikasi. Ir niekas nei zodzio nepasake. Del palatu. yra seiminines palatos, ten yra tualetas, dusas, telikas, kriaukle, indai, sadytuvas, arbatinukas ir dvi lovos viena mamytei kita teveliui smile.gif
Atsakyti
Labai dekui kas pasidalinot info del nuskausminimo. 4u.gif
Kaip suprantu cia tuo paciu ir laimes dalykas kaip bus po to. Bet tikriausiai jeigu uzeina labai stiprus skausmai ir nebegali ju iskesti tada turbut dzin. buna viskas , o kad tik praeitu tas skausmas.
Nu ziuresim kaip cia bus smile.gif
Atsakyti
Nu nežinau, bet aš net minčių apie epidūrą neturėjau schmoll.gif Skauda tai skauda, bet ir iškęst galima rolleyes.gif Nepatiko ir man tas skausmas, kaifo jokio lotuliukas.gif bet ir kitą gimdysiu "gyvai" biggrin.gif
Gražu, vaikų norim, o dėl jų ištvert trumpalaikį skusmą negalim tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitta @ 2007 04 27, 17:44)
Butinai lankykis mazylio GN konsultaciniam. Issirink gydytoja, ten nemazai geru gyd. Daug smagiau yra gimdyti pas ta pacia gyd. pas kuria ir lankaisi.

Sveikos mamytės, būsimos nestuke.gif ir esamos 4u.gif . reikia pagalbos. Noriu lankytis Mažylyje
Kada ( kelių savaičių nėštumas turi būti) reikia registruotis pas gydytoją?
Kokiu tel. registracija?
Ir ar galima visą nėštumą lankytis pas pasirinktą gydytoją, ar dar reikia ir pas šeimos gydyt.? g.gif
HELP
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo levandike: 25 rugsėjo 2007 - 17:50
Ir dar. kokius dokumentus be asmens dokum. reikia su savuimi turėti?
Atsakyti
Rugsėjo pradžioje gimdžiau Mažylio gim.namuose. Gimdykloje patiko viskas, ir aplinka ir personalas. Su niekuo nebuvom susitarę iš anksto - viskas nemokamai. Tik pasiprašiau nuskausminimo (200 Lt) ir vėliau reikėjo sumokėti 5 Lt už naujagimio skiepų pasą.
Išbuvau 5 dienas, personalas keitėsi ir akušerių pasitaikė visokių - jokių nusiskundimų neturiu. BET...naujagimių skyriaus sesutės - tai ožkos kokių reta (kalbu tik apie vieno aukšto naujagimių skyrių, nes nežinau kiek jų yra, kituose skyriuose gal taip ir nebuvo). Neminėsiu kas ir kaip, bet prisiminai apie naujagimių sesutes tikrai nemalonūs.
Jei lauksimės antrojo mažylio - tikrai vėl rinksimės Mažylio gim.namus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(levandike @ 2007 09 25, 17:49)
Sveikos mamytės, būsimos nestuke.gif  ir esamos 4u.gif . reikia pagalbos. Noriu lankytis Mažylyje
Kada ( kelių savaičių nėštumas turi būti) reikia registruotis pas gydytoją?
Kokiu tel. registracija?
Ir ar galima visą nėštumą lankytis pas pasirinktą gydytoją, ar dar reikia ir pas šeimos gydyt.? g.gif
HELP

Lankytis pas pasirinktą daktarę galima ir ne nėštumo metu, o jei jau nestuke.gif: tai nuo pat pirmų savaičių ax.gif

QUOTE(levandike @ 2007 09 25, 18:27)
Ir dar. kokius dokumentus  be asmens dokum. reikia su savuimi turėti?

Dabar užtenka asmens dokumento
Atsakyti