Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio gimdymo namai

QUOTE(raminuliukas @ 2007 04 27, 11:09)
taip, pasiskambinau, sake kad registruyojantis 100 lt reikia sumoketi, ir 30sav, kai dekretiniu iseini 50lt.

As visai neseniai gimdziau Mazylio GN. Lankiausi ten visa nestuma ir mokejau tikrai ne 100 Lt, tikrai gerokai maziau, tik beda, kad nepamenu kiek ir pries iseinant dekretiniu nieko nemokejau. Idomiai ten su tais mokejimais, kai pasiklausineji tai vienos moka, kitos ne, o dar kitom ir uz ultragarsa kartais reikia susimoketi...
Atsakyti
Nu va, ne per seniausiai is mazylio grizau. Issirinkau gyd. Kopustiene. Labai maloniai prieme ir susitarem, kad 05.14 atidziau patikrins ir apie viska daugiau pasikalbesim. Liepe ir toliau lankytis savo poliklinikoj. Siaip visas personalas atrodo labai malonus mirksiukas.gif kai pagimdysiu butinai pranesiu, kaip? kas? kodel? ir uz kiek? lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sigutekns @ 2007 04 27, 14:36)
Nu va, ne per seniausiai is mazylio grizau. Issirinkau gyd. Kopustiene. Labai maloniai prieme ir susitarem, kad 05.14 atidziau patikrins ir apie viska daugiau pasikalbesim. Liepe ir toliau lankytis savo poliklinikoj. Siaip visas personalas atrodo labai malonus  mirksiukas.gif kai pagimdysiu butinai pranesiu, kaip? kas? kodel? ir uz kiek?  lotuliukas.gif  4u.gif

lankytis savo poliklinikoj, pas savo ginekologe?
as tai apie savo ginekologe poliklinikos tai nei vieko gero atsiliepimo neperskaicioau, tai tikrai pas ja neisiu, geriau palauksiu, kol is mazylio gydytoja priims mane rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(raminuliukas @ 2007 04 27, 14:38)
as tai apie savo ginekologe poliklinikos tai nei vieko gero atsiliepimo neperskaicioau, tai tikrai pas ja neisiu, geriau palauksiu, kol is mazylio gydytoja priims mane  rolleyes.gif

Tai tavo mažas neštumas dar, todėl tu gali lankytis ir konsultacijoje, o sigutekns, jau tuoj gimdyt, todėl persirašynėti neverta.

Beje, Sigutekns, papuolei pas labai fainą gydytoją. Sekmės tau susitinkant su savo mažyliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raminuliukas @ 2007 04 27, 15:38)
as tai apie savo ginekologe poliklinikos tai nei vieko gero atsiliepimo neperskaicioau, tai tikrai pas ja neisiu, geriau palauksiu, kol is mazylio gydytoja priims mane  rolleyes.gif

Butinai lankykis mazylio GN konsultaciniam. Issirink gydytoja, ten nemazai geru gyd. Daug smagiau yra gimdyti pas ta pacia gyd. pas kuria ir lankaisi.
Atsakyti
QUOTE(Nledi @ 2007 04 27, 17:02)
Tai tavo mažas neštumas dar, todėl tu gali lankytis ir konsultacijoje, o sigutekns, jau tuoj gimdyt, todėl persirašynėti neverta.

Beje, Sigutekns, papuolei pas labai fainą gydytoją. Sekmės tau susitinkant su savo mažyliu  4u.gif

As kazkaip is pradziu nesugalvojau, kad galeciau lankytis mazylyje doh.gif o dabar jau tikrai per velu smile.gif

aciu labai uz palinkejimus, tikiuosi viskas bus gerai thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės o gal išsiklausinėjote kainas Mažylyje: kiek už epidūrinį, kiek gydytojai, kiek akušerei? Man čia 1 pažįstama paskleidė gandelį, kad jai sakė, jog Mažylyje nerealios kainos...Ir dar tą faktą, kad jei nori jog tavo gydytoja dalyvautų gimdyme turi mokėti ne tik jai, bet ir jos akušerei...Norėčiau tiesą susižinoti..O gydytojos klausti ypač apie dovanėlę akušerei kažkaip nepatogu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(KristinaP12 @ 2007 04 30, 09:16)
Sveikutės o gal išsiklausinėjote kainas Mažylyje: kiek už epidūrinį, kiek gydytojai, kiek akušerei? Man čia 1 pažįstama paskleidė gandelį, kad jai sakė, jog Mažylyje nerealios kainos...Ir dar tą faktą, kad jei nori jog tavo gydytoja dalyvautų gimdyme turi mokėti ne tik jai, bet ir jos akušerei...Norėčiau tiesą susižinoti..O gydytojos klausti ypač apie dovanėlę akušerei kažkaip  nepatogu  blush2.gif

epidūras 200, jei tariesi, gydytojui nuo ~460, dažniausiai duoda nuo ~ 500, o su akušere atsiskaito pats gydytojas, aišku jei labai nori gali ir atskirai duot 4u.gif tokios mano žinios blush2.gif
o aš tai bandysiu ir antrą išperėt nemokėjus, na nebent prireiks epiduro..... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Opusas @ 2007 04 30, 07:24)
epidūras 200, jei tariesi, gydytojui nuo ~460, dažniausiai duoda nuo ~ 500, o su akušere  atsiskaito pats gydytojas, aišku jei labai nori gali ir atskirai duot  4u.gif  tokios mano žinios  blush2.gif
o aš tai bandysiu ir antrą išperėt nemokėjus, na nebent prireiks epiduro.....  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Tavp zinios tikrai teisingos....Kai pasirenki gydytoja, akuseres beveik ir nebuna per gimdyma, visa laika buna gydytoja...
Atsakyti
As taip pat girdejau jau is kokiu 5 mamyciu kad gimde mazylio GN ir niekam neko nedave, kadangi gimdymas vyko sklandziai. As taip pat bandysiu niekam nieko neduoti, nebent butu kokiu problemu. Kazkaip nepazistu ten nei venos tai ir tartis nera tikslo, o jei duosi pries ir po to pasikeis pamaina... o duoti po... man kazkaip keista... na labai bijau, bet tikiuosi viskas bus gerai. o ka reikia veztis i siuos gn gal galit kas pasakyti? girdejau kad viska duoda...(mamai drabuzius ir leliuka aprengia, tik isvazuojant savo drabuzeliais aprengi, girdejau kad mamai tik tapkiu reikia). g.gif
Atsakyti
QUOTE(Finitta @ 2007 04 30, 13:20)
As taip pat girdejau jau is kokiu 5 mamyciu kad gimde mazylio GN ir niekam neko nedave, kadangi gimdymas vyko sklandziai. As taip pat bandysiu niekam nieko neduoti, nebent butu kokiu problemu. Kazkaip nepazistu ten nei venos tai ir tartis nera tikslo, o jei duosi pries ir po to pasikeis pamaina... o duoti po... man kazkaip keista... na labai bijau, bet tikiuosi viskas bus gerai. o ka reikia veztis i siuos gn gal galit kas pasakyti? girdejau kad viska duoda...(mamai drabuzius ir leliuka aprengia, tik isvazuojant savo drabuzeliais aprengi, girdejau kad mamai tik tapkiu reikia).  g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
turėti dar reikia leliukui kepuryte ir vilnones kojinytes, pampersus, o sau tai irgi pasiimiau iklotus, tinklinius trauzus, higienos priemones ir turbut viskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Finitta @ 2007 04 30, 14:20)
As taip pat girdejau jau is kokiu 5 mamyciu kad gimde mazylio GN ir niekam neko nedave, kadangi gimdymas vyko sklandziai. As taip pat bandysiu niekam nieko neduoti, nebent butu kokiu problemu. Kazkaip nepazistu ten nei venos tai ir tartis nera tikslo, o jei duosi pries ir po to pasikeis pamaina... o duoti po... man kazkaip keista... na labai bijau, bet tikiuosi viskas bus gerai. o ka reikia veztis i siuos gn gal galit kas pasakyti? girdejau kad viska duoda...(mamai drabuzius ir leliuka aprengia, tik isvazuojant savo drabuzeliais aprengi, girdejau kad mamai tik tapkiu reikia).  g.gif

Sveikute taip as gimdziau Mazylyje niekam nieko nedaviau su niekuo nesitariau, o tiesiog nakti apie puse 2 atvaziavau ir pasakiau, kad gimdau .... Buvo ir komplikaciju dare neplanuota cezari ir vistiek nieko nedaviau ( ne del to, kad butu gaila tiesiog principo reikalas) ir tikrai elgesi kaip su zmogum ir tikrai likau laaaaabai patenkinta wub.gif wub.gif wub.gif Aciu jiems thumbup.gif
Atsakyti