Sveikos mamos. As 04.23d gimdziau Mazylio GN. Nors gimdymas buvo ilgas, bet viskas baigesi gerai

Buvau susitarusi su gyd. Indreliene, ja pasitikejau ir zinojau kad ji darys viska, kad mums su mazyle nieko blogo nenutiktu. Kitas personalas taip pat buvo labai malonus

Ypac patiko man anesteziologe Regina. Dekinga jai sirdingai, kad mane taip neskausmingai nuskausmino

Dar labai faina akusere pasitaike. Pavardes neprisimenu, tik vardas istrigo -Vilma. Nesitariau su ja, bet ji labai saziningai atliko savo darba. Labai dekinga jai. Vyras siaip skeptiskai ziuri i mokejimus, bet akuserei vis tiek atsidekojo , nes labai ir jam patiko kad moteris taip nuosirdziai ir maloniai dirbo.
Po gimdymo mano gydytoja uzeidavo kiekviena diena, nors jai kaip ir nebepriklauso, nes moteris po gimdymo priziuri palatos gydytojai.
Kas liecia vaiku prieziura, tai labai fainos naujagimiu gydytojos ir sesutes. Sesutes ypac malonios

Pamoke kaip vaika nuprausti, kaip pampersiuka pakeisti, kaip laikyti, kaip maitinti, kaip migdyti ir t.t. Daug patarimu dave. Vienu zodziu super.

Ir apskritai ten visi malonus, patarimu negaili nei vienas. Tik svarbu nebijoti klausti, nors ir atrodo kvailu dalyku.
Kam sunku apsispresti tikrai siulau Mazylio GN. Cia ir maziau gimdyviu, ir maistas skanus ir aplinka maloni. O svarbiausia kad priziurintis personalas labai atydus ir paslaugus. Nesvarbu ar tu milijonierius, ar tiesiog paprastas vidutines klases pilietis. Visos mamos cia tik mamos.
Sekmes gimdant.