Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio gimdymo namai

Sveikos. Birželio 2 turiu sulaukti savo mažiuko Niko/arba/ Deimanto wub.gif Perskaičiau čia viską, ir vistie negaliu aš apsispręst, kur gimdyti man, nežinau, kas man čia darosi... Aš galvoju, arba Mažylyje (gal labiau link jo ir linkstu), arba Krikščioniškuose... Aleksiuką tai kitur gimdžiau, ten nebenoriu. schmoll.gif Na pasakykit, kaip manot, gal vis į Krikščioniškus važiuot? Šiaip juokauji, kad Mažylis tai arčiau namų būtų, na bet tai ne priežastis ko gero blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Samy @ 2007 05 01, 11:11)
Sveikos. Birželio 2 turiu sulaukti savo mažiuko Niko/arba/ Deimanto  wub.gif  Perskaičiau čia viską, ir vistie negaliu aš apsispręst, kur gimdyti man, nežinau, kas man čia darosi... Aš galvoju, arba Mažylyje (gal labiau link jo ir linkstu), arba Krikščioniškuose... Aleksiuką tai kitur gimdžiau, ten nebenoriu.  schmoll.gif  Na pasakykit, kaip manot, gal vis į Krikščioniškus važiuot? Šiaip juokauji, kad Mažylis tai arčiau namų būtų, na bet tai ne priežastis ko gero  blush2.gif

Sveika as gimdziau Mazylyje, mano sesuo abu vaikucius Krikscioniskuose, ir mes abi labai patenkintos, kad rinkomes siuos gimdymo namus . T aimanau cia jau pati turetum spresti kur noretum gimdyti.... As visus (kiek turesiu) savo vaikus zadu gimdyti tik Mazylyje smile.gif
Atsakyti
laba diena, man gimdyti gegužės apie 15d., žadu vykti į mažylį, ten lankiau paskaitėles, visai patiko, smile.gif , vieni sako, kad gerai, kiti sako ne, kiek žmonių tiek nuomonių, tik sako, kad klinikose tai kaip "konvejeriu" g.gif
Atsakyti
O as Klinikose nenoreciau gimdyti schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
klinikose nebent jau būtų kas negerai, tfu, tfu, tfu ;-(, planuoju MAŽYLYJE, parašysiu kaip seksis nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita2006 @ 2007 05 01, 15:00)
klinikose nebent jau būtų kas negerai, tfu, tfu, tfu ;-(,          planuoju MAŽYLYJE, parašysiu kaip seksis  nestuke.gif          4u.gif

SEKMES TAU DIDELIAUSIOS 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Nu nors ne aš viena neapsisprendžiu, kur gimdyti, nors ta diena nenumaldomai artėja (birželio 14). Kad krikščioniškuose negimdysiu, tai tikrai, o šiaip širdis labiau linksta link Mažylio GN. O iš tikrųjų, kur vyras nuvež, ten ir pagimdysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Finitta @ 2007 04 30, 13:20)
As taip pat girdejau jau is kokiu 5 mamyciu kad gimde mazylio GN ir niekam neko nedave, kadangi gimdymas vyko sklandziai. As taip pat bandysiu niekam nieko neduoti, nebent butu kokiu problemu. Kazkaip nepazistu ten nei venos tai ir tartis nera tikslo, o jei duosi pries ir po to pasikeis pamaina... o duoti po... man kazkaip keista... na labai bijau, bet tikiuosi viskas bus gerai. o ka reikia veztis i siuos gn gal galit kas pasakyti? girdejau kad viska duoda...(mamai drabuzius ir leliuka aprengia, tik isvazuojant savo drabuzeliais aprengi, girdejau kad mamai tik tapkiu reikia).  g.gif

Kad niekam moketi nereikia - tai tikra tiesa, as pati lankiau paskaitas ir jose pabreze - kad uz nieka moketi nereikia, nebent pati nori epiduro. Kitas reikalas - jei pats tariesi su gydytoju - tada suprantama, tu tariesi, tu nori, kad jis ir ne darbo metu butu su tavim - tada ir susimoki, nematau cia jokiu problemu. Jei nesvarbu pas ka gimdyti - nesitari, nes kiek girdejau tikrai Mazylyje personalas profesionalus ir puikiausiai priziuri, o jei nori butent vieno gydytojo - tariesi ir jam sumoki. As susitariau ir ramiai sau laukiu. Kazkaip negaila man tu pinigeliu, svarbiausia, kad vaikeliui viskas butu gerai smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamos. As 04.23d gimdziau Mazylio GN. Nors gimdymas buvo ilgas, bet viskas baigesi gerai thumbup.gif Buvau susitarusi su gyd. Indreliene, ja pasitikejau ir zinojau kad ji darys viska, kad mums su mazyle nieko blogo nenutiktu. Kitas personalas taip pat buvo labai malonus thumbup.gif Ypac patiko man anesteziologe Regina. Dekinga jai sirdingai, kad mane taip neskausmingai nuskausmino biggrin.gif Dar labai faina akusere pasitaike. Pavardes neprisimenu, tik vardas istrigo -Vilma. Nesitariau su ja, bet ji labai saziningai atliko savo darba. Labai dekinga jai. Vyras siaip skeptiskai ziuri i mokejimus, bet akuserei vis tiek atsidekojo , nes labai ir jam patiko kad moteris taip nuosirdziai ir maloniai dirbo.
Po gimdymo mano gydytoja uzeidavo kiekviena diena, nors jai kaip ir nebepriklauso, nes moteris po gimdymo priziuri palatos gydytojai.
Kas liecia vaiku prieziura, tai labai fainos naujagimiu gydytojos ir sesutes. Sesutes ypac malonios thumbup.gif Pamoke kaip vaika nuprausti, kaip pampersiuka pakeisti, kaip laikyti, kaip maitinti, kaip migdyti ir t.t. Daug patarimu dave. Vienu zodziu super. thumbup.gif Ir apskritai ten visi malonus, patarimu negaili nei vienas. Tik svarbu nebijoti klausti, nors ir atrodo kvailu dalyku.
Kam sunku apsispresti tikrai siulau Mazylio GN. Cia ir maziau gimdyviu, ir maistas skanus ir aplinka maloni. O svarbiausia kad priziurintis personalas labai atydus ir paslaugus. Nesvarbu ar tu milijonierius, ar tiesiog paprastas vidutines klases pilietis. Visos mamos cia tik mamos. thumbup.gif
Sekmes gimdant.
Atsakyti
QUOTE(Vaidutex @ 2007 05 03, 15:41)
Sveikos mamos. As 04.23d gimdziau Mazylio GN. Nors gimdymas buvo ilgas, bet viskas baigesi gerai thumbup.gif Buvau susitarusi su gyd. Indreliene, ja pasitikejau ir zinojau kad ji darys viska, kad mums su mazyle nieko blogo nenutiktu. Kitas personalas taip pat buvo labai malonus thumbup.gif Ypac patiko man anesteziologe Regina. Dekinga jai sirdingai, kad mane taip neskausmingai nuskausmino biggrin.gif Dar labai faina akusere pasitaike. Pavardes neprisimenu, tik vardas istrigo -Vilma. Nesitariau su ja, bet ji labai saziningai atliko savo darba. Labai dekinga jai. Vyras siaip skeptiskai ziuri i mokejimus, bet akuserei vis tiek atsidekojo , nes labai ir jam patiko kad moteris taip nuosirdziai ir maloniai dirbo.
Po gimdymo mano gydytoja uzeidavo kiekviena diena, nors jai kaip ir nebepriklauso, nes moteris po gimdymo priziuri palatos gydytojai.
Kas liecia vaiku prieziura, tai labai fainos naujagimiu gydytojos ir sesutes. Sesutes ypac malonios  thumbup.gif Pamoke kaip vaika nuprausti, kaip pampersiuka pakeisti, kaip laikyti, kaip maitinti, kaip migdyti ir t.t. Daug patarimu dave. Vienu zodziu super. thumbup.gif Ir apskritai ten visi malonus, patarimu negaili nei vienas. Tik svarbu nebijoti klausti, nors ir atrodo kvailu dalyku.
Kam sunku apsispresti tikrai siulau Mazylio GN. Cia ir maziau gimdyviu, ir maistas skanus ir aplinka maloni. O svarbiausia kad priziurintis personalas labai atydus ir paslaugus. Nesvarbu ar tu milijonierius, ar tiesiog paprastas vidutines klases pilietis. Visos mamos cia tik mamos. thumbup.gif
Sekmes gimdant.

Aš irgi tą pačią dieną gimdžiau (tiksliau naktį cezarį darė) mirksiukas.gif kurioj palatoj gulėjai?
Atsakyti
QUOTE(Vaidutex @ 2007 05 03, 13:41)
Sveikos mamos. 

Sekmes gimdant.

Na, cia gal nelabai... As savo palatos gydytoja po gimdymo maciau tik viena karta, bet suzinojo, kad as buvau susitarus, daugiau ir neatejo. Nors gulejom savaite......

Pas mane kasdien vaiksciojo mano gydytoja, ji ir pjuvi ziurejo..., ir israsinejo...
Atsakyti
Labas visoms.Paskaiciau jusu atsiliepimus.As gimdziau pries gerus metus trecia vaikeli.Buvau susitarusi su gyd.tai moterys patikekite---tokio malonaus priziurejimo neteko patirti nei su vienu vaiku kuriuos gimdziau jau senokai.Kad lengviau atsidarytu gimdos kaklelis as gulejau sukurineje vonioje.Nuskauminimo as nenorejau.Pagimdziau labai greitai ir nelabai skausmingai,nes man pagelbejo akusere,ginekologe ir sukurine vonia.Kai ka tik gimusi vaikeli pagulde man ant krutines --AKIMIRKSNIU UZSIMIRSO VISI SKAUSMAI.tai buvo taip gera ir nepakartojamai miela ir smagu. ok.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yna: 04 gegužės 2007 - 14:13