Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio gimdymo namai

sveikos mamytes 4u.gif
as taip pat galiu su visom pasidziaugti,super GN. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2007 04 04, 09:06)
Aš ir gimdžiau Mažylio gimdymo namuose ir esu labai patenkinta ir gydytoju ir pogimdyvine priežiūra. Gulėjau šrimyninėje palatoje kur dvi lovos, tai ir vyras likdavo nakvoti, nes man cezarį darė, tai atsikelti negalėjau.
Tik ten yra vaikų gydytojas toks, neatsimenu pavardės, jau labai nepatiko, toks pasikėlęs ir svarbiausia nieko nepaaiškina, fui...

Jei gerai pamenu, tai pasikeles ten yra (buvo, gimdziau pries 3,5 m) kudikiu skyriaus vadovas Baranauskas (atrodo tokia jo pavarde). pakankamai jaunas vyras. mano vaikutis gyme su tam tikru defektu, tai jis atejes i palata su sypsena veida ir pusiau besijuokdamas pareiske, kad - jusu vaikas gyme nesveikas ir ji reikia vest i klinikas. paskui dar paklause ar lauksim kol atsilaisvins GN transportas ar ves pats vyras. tai mane sokiravo, po to tik verkiau ir verkiau....... aciu dievui, kad nedingo pienas.
Atsakyti
QUOTE(Lauryca @ 2007 04 20, 13:36)
Jei gerai pamenu, tai pasikeles ten yra (buvo, gimdziau pries 3,5 m) kudikiu skyriaus vadovas Baranauskas (atrodo tokia jo pavarde). pakankamai jaunas vyras. mano vaikutis gyme su tam tikru defektu, tai jis atejes i palata su sypsena veida ir pusiau besijuokdamas pareiske, kad - jusu vaikas gyme nesveikas ir ji reikia vest i klinikas. paskui dar paklause ar lauksim kol atsilaisvins GN transportas ar ves pats vyras. tai mane sokiravo, po to tik verkiau ir verkiau....... aciu dievui, kad nedingo pienas.

ot zasinas... verysad.gif neteko man sy juo susidurti.... unsure.gif
Atsakyti
g.gif
QUOTE(minte @ 2007 04 20, 18:51)
ot zasinas... verysad.gif neteko man sy juo susidurti.... unsure.gif

gerai pasakyta, mane irgi sokiruoja tokie gydytojai... Suprantu, kad jie gal ir kiekviena diena susitinka su tokiom bedom ir visai saltai tai priima, bet juk tai kudikis... jei net tokiu atveju nelieka zmogiskumo tai jo isvis nebus... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauryca @ 2007 04 20, 15:36)

Na, visur visokių pasitaiko, bet, kad gydytojas taip stačiokiškai kalbėtų... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauryca @ 2007 04 20, 17:06)

Tas pats turbūt, jau bjaurybė iki negalėjimo. Šlykščiausia, kad ateina apžiūri atmestinai vaiką ir išeina, apsoliučiai nieko nepasakęs>Įsivaizduokit jis apžiūrinėja vaiką ir tyli aš šalia stoviu ir irgi tyliu. Taip tyloj ir išeina. Aš nežinau, gal jis tikėdavosi, kad aš jo pradėsiu klausinėti o jis pasikėles man ką nors teiksis pasakyti schmoll.gif Nu blin ne galvoju, nesulauksi. Svarbiausia aš pati dirbu privačioje gydymoje įstaigoje ir puikiai viską suprantu todėl nesulauks toookie iš manęs malonės.Žodžiu jai mamytės susidursit su juo nesistenkit būti malonios, nesuteikit jam džiaugsmo schmoll.gif
Atsakyti
sakykis merginos, gal as cia ne i tema pasaklausiu blush2.gif , nestumo metu zadu ten lankytis, niekur neradau, kokia ten tvarka yra, koks mokestis registracijos?..
ar ilgai reikia laukti kol prieini pas gydytoja? aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raminuliukas @ 2007 04 27, 06:27)
sakykis merginos, gal as cia ne i tema pasaklausiu blush2.gif , nestumo metu zadu ten lankytis, niekur neradau, kokia ten tvarka  yra, koks mokestis registracijos?..
ar ilgai reikia laukti kol prieini pas gydytoja? aciu  smile.gif

Gal pirmo vizito ir reiks palaukti, dar priklauso ir pas kurią gydytoją lankysies, o paskui kai paskirs, tai ir eisi. O dėl mokėjimo, tai jei pirmą kartą ten eini tai reiks susimokėti, anksčiau buvo 28,6, o dabar tai tiksliai nežinau kiek blush2.gif
Atsakyti
iki gimdymo man liko 1 menesiukas, vis svarstau apie gimdyma mazylyje. bukit geros, patarkit, i kur pirmiausia reikia kreiptis? ar nuvaziavus ten suteiks kas nors man kokia nors informacija? gal vyksta kokios nors mini ekskursijos, kur viskas parodoma , paaiskinama?
Atsakyti
QUOTE(sigutekns @ 2007 04 27, 09:18)
iki gimdymo man liko 1 menesiukas, vis svarstau apie gimdyma mazylyje. bukit geros, patarkit, i kur pirmiausia reikia kreiptis? ar nuvaziavus ten suteiks kas nors man kokia nors informacija? gal vyksta kokios nors mini ekskursijos, kur viskas parodoma , paaiskinama?

Šiaip dienos centre vyksta paskaitėlės ir ekskursijos
Naujiena:
Trečiadieniais ir ketvirtadieniais, nuo 14 val. vyksta mokomos paskaitos šiomis temomis:
Pasiruošimas gimdymui. Gimdymo laikotarpiai. Nuskausminimas.
Ekskursija po gimdymo namus.
Natūralus kūdikių maitinimas, jo ypatumai, naujagimių priežiūra.

Šeštadieniais nuo 10 val. – paskaitos tėveliams.
Tema: Vyro vaidmuo nėštumo ir gimdymo metu.

Skyriaus telefonas (37) 220375
Atsakyti
QUOTE(Nledi @ 2007 04 27, 09:00)
anksčiau buvo 28,6, o dabar tai tiksliai nežinau kiek  blush2.gif

Dabar per pirmą vizitą reikia sumokėt 100lt. smile.gif
Atsakyti
taip, pasiskambinau, sake kad registruyojantis 100 lt reikia sumoketi, ir 30sav, kai dekretiniu iseini 50lt.
Atsakyti