Mėgsta labai
Dabar perkam, o vasarą pačių sode uždera.

Na musu maze tai alpsta del vynogiu daugiau jokiu vaisiu jai gali nebuti tik vynoges

manoji, kaip ir visu lialiai, l a b a i megsta vynuoges, bet as tikiu, kad atveztines tikrai nera jau labai sveikos.. o jei ir nusiperkam, tai butinai labai gerai nuplaunam pries valgant

Pradejau savo kleckiukui po truputi duoti vynuogiu jau gal nuo 5-6 menesio, visiskai nesibaiminau jokiu alergiju, nes kiek zinau, yra net pirmosios kudikiams skirtos vynuogiu sultys. O dabar jau valgo jas pilnais tempais, po keke per karta sudoroja (tik aisku nulupu odeles, ir jei buna su kauliukai, isvalau juos)
.

duodu, tik turiu paslepti jei daugiau nuperkam, nes megsta tai labai, poto ir valgo be saiko.
mes taip pat labai megstam vynuoges, jas nulupu, dazniausiai perkam zaliasias kad nereiktu seklyciu iminet...bet nezinau ar nuo to, ar ne, taciau po keliu dienu davimo, pamaciau isberimu keleta ant smakriuko...matyt per daug gal buvo

mano irgi kartais paberia jei per daug užvalgo, bet tai būna keli pavieniai spuogiukai kurių aš visai nesureikšminu.
as kartais duodu,bet mazai valgo,siaip visokius purskalus ir pesticidus as naiviai mirkau saltame vandenyje po pusvalandi ir visai viskas gerai.skaiciau seimos kalendoriuje,kad nitratai pasisalina didesniu procentu is vaisiu,darzoviu ir mesos,jei juos pamirkai vandenyje net pries ruosima ir virima tik 20 min

aš taip pat duodu jam labai patinka tik aišku neperdaug

kai buna namie tai duodu be kauliuku, o siaip jam neperku

musajam apie 1,4m buvo zaliu vynuogiu manija
parduotuven pro jas praeit buvo neimanoma, sirgo ta liga apie pora men, dabar parduotuvej pro slyvas nebepraeinam
jam tokiais periodais uzeina
buvo bananai, paskui vynuoges, dabar slyvos
tikiuos ant kokiu retu brangiu vaisiu manijos 'neuzsirausim'

aš irgi duodu, maniškei 2 m. manoji l. mėgsta žalias vynuoges. perku tas mažas, kur be kauliukų, jos ir saldesnės. o skūrelę ji kartais pati išspjauna
o kiekis - gal sauja dienai

o kiekis - gal sauja dienai