Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip elgiatės su vynuogėmis?

Neduodu. Nes kai vyresnele buvo panasaus amziaus, ziauriai apsinuodijo, suvalgius vynuogiu keke ir gulejo ligononeje verysad.gif
Atsakyti
as perku ekologiskai svarias vynuoges - maziuke jas laaabai megsta smile.gif Duode kilis kartus per savaite smile.gif kol kas jokiu pilvuko problemeliu del to neturejom smile.gif
Atsakyti
Manoji labai mėgsta,žalias.Suvalgo 6-7 ant karto,daugiau neduodu.
Atsakyti
savo pipirui duodu visokiu vynogiu ir jis labai jas valgo smile.gif nezinojau, kad cia yra kas blogo blush2.gif dabar prisilaikysiu blink.gif
Atsakyti
Duodu melynas, juodas vynuoges. Nulupu zievele ir isimu seklytes. Valgo labai skaniai, bet tik mamyte kartais tingi vynuoges doroti blush2.gif Siaip labai megstam ir juodas alyvuoges tongue.gif
Atsakyti
As duodu taip pat, ne perdaug, nes jos sunkiai virskinamos... uzpilu verdanciu vandeniu, nulupu zieveles, kas labai svarbu, gydytoja sake, isimu kauliukus ir duodu..nu skaniai valgo ax.gif
Atsakyti
Manoji labai megsta vynuoges. Retkarciais ju duodu, taip pat nulupus zienveles ir be kauliuku 4u.gif
Atsakyti
O mes duodam ji pasiima pati bet daug nesuvalgo kokias dvi-tris ir tuos viduriukus isciulpia o visa kita isspjauna tik tas be seklyciu mazas tai suvalgo visas thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif mes duodam zalias be kauliuku o suvalgo ir nedaug bet megsta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O mano gudragalvė anyta primaitino 1,5m mažėlį tom vynuogėm,kur auga prie namų,ir su viskuo(kauliukais,oda)Maniau,akd jau lėksim į ligoninę,bet "tik" visą naktį prarėkė ir kitą dieną kakojo kauliukais ir odelėm.Sakė:taigi sveika vaikui
Atsakyti
Sveikos smile.gif . O maniškė yra alergiška. O aš jei daviau pora uogų paragaut,tai sekančią dieną žandai vos ne pūslėm nuėjo doh.gif . Daugiau neduodu,bijau schmoll.gif .
Atsakyti
MAno dukriukas laaabai mėgsta vynuoges, tik jai neleidžiam į jas kiek nori įsisukti. 4u.gif
Atsakyti