Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip elgiatės su vynuogėmis?

Jo jau tos vynuoges,mes kai apsinuodijom tai daugiau nebeduodu.Tar kitko vynuoges buvo mazos ir be kauliuku verysad.gif bet matyt skrandukas nesuvirskina skureles g.gif
Atsakyti
Oi, o jau mes kaip vynuoges dievinam!!! wub.gif
Bet valgom tik tas, kurios be kauliuku, nes ju luobele zymiai minkstesne. Idedu saujele i kibiriuka ir va sitaip uogaujam biggrin.gif ir skanu, ir uzsiemimas vaikui - kuri laika ramu bigsmile.gif
Atsakyti
o mes neduodam vynuogių, nes vaikutis juos nevalgo, bet ir man nepatinka, ir manau tenai tai jau daug tikrai hemijos pripurkšta, bet kur jos nera sad.gif
Atsakyti
duodu po kelias, daug ne..
nuluou odele ir kauliukus isrenku.. bet labiau bananai patinka smile.gif
Atsakyti
Aš irgi duodu po kelias uogas. Perpjanu pusiau, išimu kauliukus ir pirmyn į burnytę.
Atsakyti
Labai mėgsta: ir pirktines, ir iš savo sodo smile.gif . Tas namines gal net labiau - smulkesnės, tai tik skabo su pirščiukais ir am tongue.gif .
Atsakyti
O aš kaip naminių bijojau duot- smulkios, o kauliukai dar smulkesni. Sunkiau išgaudyt nei iš pirktinių.
Atsakyti
Aš duodu tik be odelės ir sėklyčių. Mėgsta labai thumbup.gif Duodu kiek nori, bet kai saldžios pati daug ir nesuvalgo. smile.gif

Bet žinau mamytę, kuri duoda ir su odele, ir su sėklytėmis 1,6 m. vaikučiui. Man tai nesuprantama, bet tai jau jos teisė smile.gif
Atsakyti
Duodu kiek nori ,o perku kurios yra besėklės biggrin.gif
Atsakyti
Valgo mano mazute ir labai megsta thumbup.gif Duodu nemazai,kai jau pradedam valgyt,nes sunku atitraukt ja nuo tu vynuogiu biggrin.gif Perku be seklyciu ir nulupu odyte (kiek speju).
Atsakyti
mūsiškė nuo 1metukų labai mėgo vynuoges, bet tik tas saldžias be kauliukų, valgydavo saujom, o paskui matyt atsivalgė, max kokias penkias besuvalgo, dabar atejo sūrių lazdelių periodas doh.gif
Atsakyti
mano maziukas irgi megsta vynuoges as nulupu uodele ir jam duodu tai jis patenkintas kandzioja ta vynuoge
Atsakyti