Įkraunama...
Įkraunama...

Klozetas vyrams.Pisuaras.Už ir prieš.

Projektuojam vonią.Reokia tokio daikto ar ne
Atsakyti
Cia jau vyro savo klausk, ar jam reikia smile.gif
Mes tai turim, mano vyras ziauriai patenkintas. Dziaugesi kaip mazas vaikas...
Atsakyti
Na mano klientai daznai prigalvoja visokiu fix ideju, kaip pvz.: pisuarai, dvi kriaukles vonioje ir pan. doh.gif Motyvuoja, kad labai jau jiems bus reikalinga ax.gif Tad tenka su tokiais kankintis po keleta savaiciu kol atkalbu blush2.gif Pamenu vis del to teko pora kartu numatyti projektuojamoje vonioj pisuara, tai kiek zinau, naudojamas buvo tik pirmus keleta menesiu g.gif

Is tiesu, pisuarai skirti visuomeniniu patalpu WC, kur labai daug zmoniu, tam kad nesusidarytu eiles prie vyru WC. Na jei pas jus seimoj laaaaaabai daug vyru tai tada labai tiks thumbup.gif
Atsakyti
Na as pisuaro nedaryciau. O bide tai kitas reikalas g.gif
Atsakyti
a mes pasidarėm, ir kolkas nesiskundžiu ir džiaugiuos... bigsmile.gif ryte su vyru kartu varom į tuliką lotuliukas.gif blush2.gif

o ir šiaip.. auga bernužėlis dar...

vietos ne daug užima, kainuoja nebrangiai.. kodėl gi ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maus @ 2007 03 19, 20:20)
Cia jau vyro savo klausk, ar jam reikia smile.gif
Mes tai turim, mano vyras ziauriai patenkintas. Dziaugesi kaip mazas vaikas...

O maniškis pats nenori. sako, ai dar viena skyle rūpintis, tipo jam nehigieniška
Atsakyti
Mano vyras irgi prieš. Kai pasiūliau, pasišiaušė ir jokiu būdu nesutiko, kad tai reikalingas daiktas. Be to, kainuoja ne taip jau pigiai...
Atsakyti
Man tai atrodo, kad visiškai nereikalingas. Parduotuvėje mostelėjau saviškiui, gal reikia, bet jis buvo kategoriškas, kad ne.
Atsakyti
QUOTE(vilmase @ 2007 03 20, 13:26)
Be to, kainuoja ne taip jau pigiai...

nu mūsų kainavo 75lt pisuaras ir 100lt nuleidimo mechanizmas...

bet daba nėra pykčių dėl pakelto dangčio ir tt rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=akvilyte,2007 03 21, 10:21]
nu mūsų kainavo 75lt pisuaras ir 100lt nuleidimo mechanizmas...

Oho, visai nebrangų radote. Aš kuriuos mačiau, vien už pisuarą tektų pakloti kelis šimtus, plius dar nuleidimo mechanizmas
Atsakyti
Man taip pat atrodo, kad cia ne pirmos butinybes daiktas. Kai remontavome vonia net mintis tokia nebuvo kilusi. Bet dabar paskaitinejau sia tema ir uzklausiau vyra ar butu jam reikalingas pisuaras, sake, kad jis netingi atkelti klozeto dangti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolax @ 2007 03 21, 16:10)
kad jis netingi atkelti klozeto dangti biggrin.gif

o ar nuleidžia?? nes aš saviškio tai pert kelis metus neišauklėjau schmoll.gif doh.gif
Atsakyti