Įkraunama...
Įkraunama...

Klozetas vyrams.Pisuaras.Už ir prieš.

QUOTE(Arven @ 2010 09 07, 21:42)
Pažįstu daug vyrų, kurie sėdėdami šlapinasi. Visos problemos išsisprendžia: nėra pakeltų ir apvarytų dangčių, nereikalingas pisuaras.
Šiaip jau vyrui fiziologiškai normalu ir nekenkia sėdint šlapintis.

O tu žiuri, kaip kas šlapinasi, kad žinai? blink.gif biggrin.gif

Maniškis tai visada palieka tvarkingą tuoletą (gal atsisėdęs šlapinasi blink.gif nežiurėjau), bet ,manyčiau, kad pisuaras labai patogus dalykas. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2010 09 07, 10:54)
statomės namą, jame numatyti net du pisuarai - pirmo aukšto WC šalia klozeto ir kriauklės ir mūsų miegamo vonioje  thumbup.gif  fantastinis daikčiukas  thumbup.gif
aš už  4u.gif

pas mus name taip pat numatyti du pisuarai...taciau susidureme su beda, pisuaru be dangciu tikrai pasirinkimas yra ir uz normalia kaina, o su dangciais - deficitas, arba kaina siekia net 1500 Lt /vnt...kadangi nebegalime sau to leisti, tai styro skyles ir laikikliai dabar....ir man tenka kenteti pakeltus dangcius ir apvarytus krastus....kadangi pasak mano vyro, atsisede sisioja tik GAIDZIAI blink.gif doh.gif ir ka tu tokiam zmogui gali pasakyt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2010 09 09, 20:37)
pas mus name taip pat numatyti du pisuarai...taciau susidureme su beda, pisuaru be dangciu tikrai pasirinkimas yra ir uz normalia kaina, o su dangciais - deficitas, arba kaina siekia net 1500 Lt /vnt...kadangi nebegalime sau to leisti, tai styro skyles ir laikikliai dabar....ir man tenka kenteti pakeltus dangcius ir apvarytus krastus....kadangi pasak mano vyro, atsisede sisioja tik GAIDZIAI  blink.gif  doh.gif  ir ka tu tokiam zmogui gali pasakyt  verysad.gif

nereikia gilintis 4u.gif ir nieko nereikia sakyti. taupykit pisuarui ir vieną dieną saulė nušvis skaisčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu nesuprantu, tai jei atsistojes varai, tai jau vyras, o jei atsisedes-tai gaidys??? Jei jau tokiam zmogui vyriskumas susideda is tokiu dalyku, tai uzjauciu kartu su juo gyvenancius... O apmyztas dangtis ir klozetas tai cia jau vyriska? Negi taip sunku atsisesti ir nelaistyti klozeto krastu???

Atsakyti
o aš nesuprantu problemos truputį doh.gif
1. Kokie apmyžti kraštai???
2. kurio dangčio nenuleidžia (Nr. 1 ar Nr. 2)?
Bent jau pas mus nesvarbu, kas naudojasi WC, bet Nr. 1 visada nuleistas.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astarte12: 14 rugsėjo 2010 - 10:55
Pa mus seimoje trys vyrai, tai irenginejant vonios kambari net klausimas nekilo reikia ar ne. As rekte isrekiau REIKIA ir vyrui nekilo jokiu papildomu klausimu blush2.gif Dabar kita beda. O kaip ji irengti? Pati pisuara pastatysim, o kokiam aukstyje? Gal yra kokie standartai? Kaip montuoti nuleidimo bakeli?
Gal galit pasidalinti patirtimi.
Aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
Siulau pamatuoti ir paskaiciuoti aukscio vidurki smile.gif
Nebutinai paciu vyru smile.gif galima su rulete prekybos centru tualetuose pamatuoti, kokiam aukstyje ten kabo..
Atsakyti
Kaip bidė taip ir pisuarams yra potinkinė sistema.

Instrukcijose pažymėtas Sieniniai pisuarai suaugusiems statomi 0,65 m, o vaikams – 0,45 m aukštyje virš grindų.

Galima pažiūrėti Noiferte jeigu dar reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PirmasKunigas: 14 kovo 2012 - 15:51
kaž-kodėl moterys pyksta, kad nenuleidžia to dangčio (2), bet tada vyrai turetu pykti, kad mes ji nuleidziame ir jiems reikia vis kiloti ji.. smile.gif jei taip logiskai...

as visa gyvenima gyvenau su dviems vyrais (tevai isskyre, taigi teko gyventi su teciu).. tai kazkaip pripratus ta pakelta rasti, aisku slykstoka ten pastoviai i nuleidineti, o dar vienas senolis, tai isvis higienos nerasta.... tualeto nevalau, bent jau dangciu apmyztu, ne as apmyzu ne as ir valau....

ir 1 dangcio niekada nenuleidineju ir labai nervoja kai kur nors viesumoje buna nuleistas. man atrodo tada labai nehigieniska imti uz jo ir pakelineti.... viesose vietose, darbe niekada nesedu ant tualeto, ir stengiuosi kuo maziau kur nors liestis, todel labai nervina tie uzdengti dangciai. ir namie is iprocio nedarau to.
Atsakyti
Daiktas reikalingas. Kai tik įsirenginėsim savo namą, jis būtinai bus.
Pabandytumėt pačios iš tokio aukščio šlapintis, pamatytumėt, kad ne tik dangčiui, bet ir sienoms "rasos" kliūva tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 03 21, 20:11)
o ar nuleidžia?? nes aš saviškio tai pert kelis metus neišauklėjau  schmoll.gif  doh.gif

Dar tokių galvijų būna? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 16 sausio 2013 - 22:18
QUOTE(duokanka @ 2012 03 14, 14:55)
Pa mus seimoje trys vyrai, tai irenginejant vonios kambari net klausimas nekilo reikia ar ne. As rekte isrekiau REIKIA ir vyrui nekilo jokiu papildomu klausimu  blush2.gif Dabar kita beda. O kaip ji irengti? Pati pisuara pastatysim, o kokiam aukstyje?  Gal yra kokie standartai? Kaip montuoti nuleidimo bakeli?
Gal galit pasidalinti patirtimi.
Aciu is anksto 4u.gif

Visgi irengem tualeta vonia kartu be pisuaro ax.gif pagalvojau juk valyti vis tiek teks mantai butu dar plius vienas daiktas sveitimui.
Atsakyti