Įkraunama...
Įkraunama...

Klozetas vyrams.Pisuaras.Už ir prieš.

QUOTE(akvilyte @ 2007 03 21, 22:11)
o ar nuleidžia?? nes aš saviškio tai pert kelis metus neišauklėjau  schmoll.gif  doh.gif

Visko pasitaiko, aisku mane uzknisa atejus rasti dangti pakelta, bet tai buna ne visada. Nezinau nuo ko jam tai priklauso. Matyt nuo nuotaikos biggrin.gif
Atsakyti
Jei labai jau didele jusu vonia ir norit ja pilnai isnaudoti tada as uz, bet siaip jei vonia maza ar vidutinio dydzio tada jau ne ax.gif
Atsakyti
O stai pas mus, vyras pirmiausia ka pasake, tai kad WC (vonios kambaryje nedarysim) bus pisuaras ir viskas, tik butinai su dangciu - kitaip net neisivaizduojam blush2.gif .
Atsakyti
Iki šiol namie dar neturėjom pisuaro. Bet MB užsimanė jo pagalba vaikius išmokint normal šlapintis, bo pamiršta dangtį pakelt, nuvalyt doh.gif Žiūrėsim, kaip seksis mokint biggrin.gif
Atsakyti
O pas mus bus pisuaras, jau nutarta. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(stilinga @ 2007 03 19, 21:02)
Na mano klientai daznai prigalvoja visokiu fix ideju, kaip pvz.: pisuarai, dvi kriaukles vonioje ir pan.  doh.gif

Pas mus artimiausiu metu bus ir pisuaras (atskirame WC), ir dvi kriauklės vonioje tongue.gif . Ir esu įsitikinus, kad visa tai naudosime ne dvi savaites. Mat trys vyrukai, vienu metu besinaudojantys klozetu, ar eilės prie kriauklės - mūsų šeimoje kasdienybė.
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 03 20, 00:49)
a mes pasidarėm, ir kolkas nesiskundžiu ir džiaugiuos...  bigsmile.gif  ryte su vyru kartu varom į tuliką lotuliukas.gif  blush2.gif

o ir šiaip.. auga bernužėlis dar...

vietos ne daug užima, kainuoja nebrangiai.. kodėl gi ne mirksiukas.gif

Pritariu pisuaras yra praktiškas daiktas, leidžiantis šeimoje nesivaržyti kas pirmas apsilankys WC lotuliukas.gif . Ir šiaip vyro čiūrkšlė nėra tiesi ir lygi, tad neretai klozetas, o dar baisiau nepakeltas dangtis su kiaurymę pasidengia šlapimo rasa lotuliukas.gif . Manau retas vyras tą rasą nuvalo. Tad jei tik yra galimybė aš už pisuarus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(manomega @ 2009 06 07, 08:22)
Pritariu pisuaras yra praktiškas daiktas, leidžiantis šeimoje nesivaržyti kas pirmas apsilankys WC lotuliukas.gif . Ir šiaip vyro čiūrkšlė nėra tiesi ir lygi, tad neretai klozetas, o dar baisiau nepakeltas dangtis su kiaurymę pasidengia šlapimo rasa lotuliukas.gif . Manau retas vyras tą rasą nuvalo. Tad jei tik yra galimybė aš už pisuarus. biggrin.gif

drinks_cheers.gif
gaila, kad mes ne patys statėm, taigi kaip ir nebuvo galimybės padaryti pisuarą verysad.gif ir dar - pats jį ir valytų cool.gif su drauge, kuri taip pat du sūnus augina, vis keliame šį klausimą... g.gif
Atsakyti
statomės namą, jame numatyti net du pisuarai - pirmo aukšto WC šalia klozeto ir kriauklės ir mūsų miegamo vonioje thumbup.gif fantastinis daikčiukas thumbup.gif
aš už 4u.gif
Atsakyti
Pažįstu daug vyrų, kurie sėdėdami šlapinasi. Visos problemos išsisprendžia: nėra pakeltų ir apvarytų dangčių, nereikalingas pisuaras.
Šiaip jau vyrui fiziologiškai normalu ir nekenkia sėdint šlapintis.
Atsakyti
QUOTE(Arven @ 2010 09 07, 20:42)
Pažįstu daug vyrų, kurie sėdėdami šlapinasi. Visos problemos išsisprendžia: nėra pakeltų ir apvarytų dangčių, nereikalingas pisuaras.
Šiaip jau vyrui fiziologiškai normalu ir nekenkia sėdint šlapintis.

manasis irgi slapinasi atsisedes, tai jokiu problemu del nesvaraus dangcio neturime schmoll.gif aisku sveciu tai visokiu sulaukiame blush2.gif siaip sis daikciukas turbut praverstu erdviuose namuose, bet tik ne sovietiniu laiku butuose doh.gif
Atsakyti
As balsuoju uz smile.gif ,gaila neturime jo.
Atsakyti