Įkraunama...
Įkraunama...

Klozetas vyrams.Pisuaras.Už ir prieš.

Nebutinas daiktas smile.gif visi geri dalykai, pasitaisau, kokybiski, brangiai kainuoja, dar ir todel nematem reikalo jam islaidauti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 09 rugpjūčio 2013 - 21:46

Plaukai piestu stojo kai perkaiciau viena komentara... man atrodo kad gaidziai cia ne sedintis o tie kurie su savo daikciuku nesusitvarko visus krastus ap.... ir nesugeba dangcio nuleist, mano seimoje vien vyrai, net 5-metis susitvarko su tokias reikalais ir stovint ir sedint be isimties. Tik kad jau kai dangti nuleidzia visi namai dreba doh.gif .
O pisuaras, kaip ir bede geras reikalas - tik tiems kam jo reikia.
Atsakyti
Paskaičiau šią temą, toks juokutis jama. Mano vyra skažkada sakė, kad jaučiasi lyg gyventų su vyru lotuliukas.gif Tas apatinis dangtis tai visad nuleistas, o viršutinį nuleidinėja tik vyras biggrin.gif aš visada palieku pakeltą. Šeip su higiena problemų lyg ir nepastebėjau, kaip vyras sysioja netikrinau. O su juo sysioti rytais ar kažką daugiau daryti tai man anoks čia privalumas... Kažkaip man tai daugiau visuomeninių tualetų reikmė nei indv. namų.
Atsakyti
Maniskis kadangi atsisedes daro tai nereikalingas daiktas mums smile.gif Sunus irgi taip darys ir jau daro, tegul nebando man apmyzinet visu kampu, o tai pats ir valys rolleyes.gif Tiesa kieme daro atsistojes, atrakcija vasara. Nors ir pirtyje tualetas kur yra leidziama atsistojus jei nori smile.gif Idomu kaip darzelyje tik lieps daryti g.gif O namie tai tik atsisedes ir tegul nemasto kitaip smile.gif
Ir nesuprantu kodel tustintis vyrai gali atsisede ir jau ne gaidziai (kaip kazkuri rase), o jau slapintis tik atsistojus lygis? Kas per nesamones.. tegul ir sika atsistoje tada biggrin.gif

Virsutinio dangcio nenuleidinejam mes, nebent vaikai, ar vyras reta syki. O apatinis apskritai nekilnojamas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 10 rugpjūčio 2013 - 16:32
o tai nzn ar reikia gal ir vaikmas?
Atsakyti