Įkraunama...
Įkraunama...

Vardas katytei

O as paemiau ir pavadinau savo katyte tiesiog Birute grazus lietuviskas vardas ir man labai mielas wub.gif seip dar vadinu biruciuku birutele o kajp supykstu tai byr..... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liutyte @ 2008 01 30, 18:43)
O as paemiau ir pavadinau savo katyte tiesiog Birute grazus lietuviskas vardas ir man labai mielas  wub.gif  seip dar vadinu biruciuku birutele o kajp supykstu tai byr..... lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

As saviski pavadinau Vaska rolleyes.gif
Atsakyti
Mano katinelis didziuojasi vardu Deimantukas, saukiame ji Deimiu.
Kai tariame pilna varda - meiliai murkia soske.gif
Atsakyti
As sasvo katytei daviau varda Deize, bet be jo ji turi dar dvi pravardes: Tiutis ir Pušikas bigsmile.gif
Atsakyti
es neperseniausiai isigijom siamo katinuak, is pardziu bandem pavadinti mirka, (nekviesta meile ;-))) bet neapsiversdavo liezuvis jo taip saukti, kadangi jis baisiai isdykes, vadiam grizlium, kartais apipravardzuojam gizmo...smile.gif
Atsakyti
buvo Simka,dabar Kentas - Kentikas
Atsakyti
ANKSCIAU ,KAI GYVENAU SU TEVAIS LAIKIAU GUDRUTE IR JUDRE.
DABARTINES KATYTES VARDAS TRIXE.
DRAUGAI LAIKO GUCI IR FUGI.
Atsakyti
Maniškės vardu Tiger (tigras) ir Twinkle (liepsnelė). Tigrė todėl, kad iš charakterio tokia laukinukė, ir kailis rainas, o Twinkle todėl, kad kai išjungi šviesą ją randi tik pagal dvi liepsneles - akutes biggrin.gif Nors dažniausiai vadinam juoduliu, arba juodu vaiku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 11 birželio 2008 - 16:14
QUOTE(LAILA @ 2008 06 07, 22:25)
buvo Simka,dabar Kentas - Kentikas

Su mūsų katinu tai gavos istorija.Mes jį gavom kaip "mergaitę'',tai pavadinome Nida.Tokia buvo gal kokis 3 mėnesius,o po to atėję į svečius draugai pažaidė su gyvuliuku apžiūrėjo ir sako -o kas čia??? Ir taip mūsų Nida patapo Biliu!!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2008 06 17, 16:47)
o aš vieną jau buvau tau priskyrus ax.gif tik jin dingo rolleyes.gif
Papildyta:

o vat aš supratau ax.gif tik nepavyko apginti minties iki glo (lūžo netas) doh.gif

Mano pažįstamiems buvo taip. Pavadino katuką Beatriče. Nuvedė pas veterinarą, jis sako: koks vardas patinėlio? Pažįstami nenorėdami visiškais durniukais pasirodyti ir sako: Beatričis lotuliukas.gif . Taip ir liko. Pasirodo patinukas. O pas kitus pažįstamus gyvena katė Kęstas lotuliukas.gif . Manė, kad patinėlis, kada suprato, kad mergina jau įpratusi prie Kęsto vardo buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Kažkada turejau katyte, pavadinau Ksena, nes labai karinga buvo biggrin.gif po kazkiek laiko paaiskejo, kad berniukas, tai vadinau Kseninu biggrin.gif Po to turejau katina vardu Nikis..Siuo metu turiu katyte vardu Džinė ir katiną vardu Ogis, o mamos katė vardu Musė smile.gif ax.gif
Atsakyti
ar imanoma katei koki nors varda prilipdyti po triju metu? nes kai manes paklausia koks kates vardas nelabai zinau, ka pasakyti.
mano kate kiekvienas vadina kitaip, o ir as bent penkiais vardais, neiseina mums kitaip, tevas vadina Simu arba Kandalyza, mama sako Katyt, draugės dave Plaštakės vardą, dar kartais kiti pavadina Murkituke, Murkse, Rainyte, Gražuolyte, Maže, Angeliuku nu ir visi kiti panasus grazus zodeliai. gerai bent tai, kad ji dazniausiai supranta, kad apie ja eina kalba, bet visitek, kate be vardo kazkaip pas mane, geriausiai tai reguoja, kai sauki Katyte, Kaciuku, Katinėliu ir pan.
vienu vardu visi vadina tik kai prisidirba, visi saukia: "Svolaciau"! doh.gif
Atsakyti