Na mūsų katinas tai Antanas Bučkis mat per Antanines parsinešėm namo,o katytė tai Džilda
Na labai tai jau nepykit nes tai pirma mano žinutė buvo ,o esu didelė kačių mylėtoja tai ir neiškenčiau neįkišusi savo trigrašio,dar esu "jauna"pasitaisysiu
QUOTE(Monikiukas @ 2008 07 24, 21:51)
Na labai tai jau nepykit nes tai pirma mano žinutė buvo ,o esu didelė kačių mylėtoja tai ir neiškenčiau neįkišusi savo trigrašio,dar esu "jauna"pasitaisysiu
Taigi nieko tokio, viskas gerai, juk visi buvom naujokai

Apsigyveno ir pas mane rusiuke, pavadinom Tiga. Visai mieli vadai dar Nyčė, Močino, Sugar (ang.), Fresh, Amber, Mailo . Rinkomes tarp visu siu vardu.
nu mano katino vardas, tai yra Pimpis
, kartais vadinu Pimpiuku, Pimpuliukas
, kam pasakau jo varda visi juokiasi, bet jam tinka toks vardas

QUOTE(aukselisr @ 2008 09 25, 15:50)
nu mano katino vardas, tai yra Pimpis
, kartais vadinu Pimpiuku, Pimpuliukas
, kam pasakau jo varda visi juokiasi, bet jam tinka toks vardas 

nu ką žinau

leiskit ir man prie jusu prisijungt
nuo siandienos 17val auginam persu kaciuka
Pavadinau Persiku

AS TUREJAU KATYTE,KURIOS VARDAS BUVO MAURA.MAN DAR GRAZUS AFRA,GUCIS

Ir aš įsiterpsiu
Mes saviškei irgi buvom iš pradžių numatę "Ksenos" vardą... nes karinga tokia ir arši katytė pas mus, bet kadangi labai jau šokinėti mėgsta, nevalingai tapo Trikse... nors dažniausiai nuo pat mažens yra švelniai "Mažyle" vadinama... tai sakyčiau labiau į pastarąjį vardą reaguoja, nors atbėga ir Trikse šaukiama

Mes saviškei irgi buvom iš pradžių numatę "Ksenos" vardą... nes karinga tokia ir arši katytė pas mus, bet kadangi labai jau šokinėti mėgsta, nevalingai tapo Trikse... nors dažniausiai nuo pat mažens yra švelniai "Mažyle" vadinama... tai sakyčiau labiau į pastarąjį vardą reaguoja, nors atbėga ir Trikse šaukiama

Mūsų namuose gyvena ir šeimininkauja Tankas ir Katia