Įkraunama...
Įkraunama...

Vardas katytei

mes savo katina pavadinom Smikis, bet po veterinarijos apsilankymo, pasirodo ji buvo Smike
Atsakyti
As savo katinuka gavau nuo brolio..net neprasiau atnese drauga man smile.gif toki maza ryza ryza, ir pats sugalvojo varda - Morka biggrin.gif ir labai tiko tas vardas pagal spalva biggrin.gif bet parejus porai menesiu, pamaciau, kad "ten toj vietoj" kazkas auga... g.gif tai jauciaus lyg nauja katineli gavusi biggrin.gif o vardas beje paliko Morkius rolleyes.gif labai tinka mano ryzikui thumbup.gif
Atsakyti
turejom katina Princa ir Ogi smile.gif
Atsakyti
Turėjom katiną Džoną ir garfildą biggrin.gif
Atsakyti
Šeba arba Smilga biggrin.gif Pincas arba Elvis biggrin.gif
Atsakyti
Dar turiu pazystama katina vardu Šeris(nuo Šerchano) biggrin.gif
Atsakyti
Aš esu turėjusi kates Lizą, Pumą, Martą, jos "dukras" Mili ir Meilutę. Ir turėjau juodą katinėlį vardu Princas Pilypas pirmasis smile.gif

Atsakyti
sveikuciai visi.mes cia naujokai,todel norim prisistatyti.as auginu 2 katytes,tiksliau katyte ir kastruota kaciuka,kuris kitaip nei kiti katinai yra meilumo isikunijimas,kai ji glostai jo raumenys isnyksta biggrin.gif ir jis sudrimba kaip skudurinuke:) 4u.gif ax.gif

taigi mano Amūriukas

user posted image

ir mano Kicė

user posted image

o cia abu kartu:)

user posted image

Atsakyti
O aš turiu dvi katytes - Vodka ir Tekila smile.gif
Atsakyti
Mes turim katina. mazoji idejo varda pati "netycia". pradejo vadinti "Puka". taip ir prilipo.
nors puka pas mus ne moteriske deja. o visas vyras.
Pukuciu vadinam, jei ko neprisidirba.

ir seip juokas juokais. katinas klauso tik mazosios. miega kartu (as cia didziausias priesas, nes neleidziu vienoj lovoj miegot, bet deja deja nepastebetas visvien islenka). sekioja is paskos visur.
jei vaikas vonioj.katinas butinai ant vonios krasto stebi.
situ santykiu klausimu deja as esu tik tas zmogus kuris parduotuvej tik uz maista moka.

pamirsau pasakyti, kad musu kleckui tik bus 4 metai. smile.gif)

mazgas ir Puka
Atsakyti
Senelis (15m.) Pūkis(vaikai išrinko) nors vadinam putka arba pytkinu arba putasu biggrin.gif
Persas (6m.) Bambučia
Persė (5m.) Fyfa- nu tipinė blondinė (ir spalva ir charakteriu biggrin.gif )
juodai baltas (2m.) Šponkus (mažas buvo Šponkė, o dabar p. Šponkus biggrin.gif )
rainė (8-9mėn) Maikė biggrin.gif (negijo pjūvis po sterilizacijos, teko rengti, tai vadinom maike ir prilipo, bandžiau keisti vardą nesigauna )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diinka: 14 kovo 2011 - 15:31
Mūsų katino pilnas vardas Davinčis, o sutrumpintas Vinči smile.gif Tokį vardą paskatino sugalvoti panašus rusiškai skambesys KOD DAVinci (Davincio kodas), o pas mus KOT Davinci biggrin.gif
Atsakyti