Įkraunama...
Įkraunama...

Vardas katytei

QUOTE(Green eye @ 2010 05 27, 13:32)
Man graziausi Brita ir Čikita, bet man visai patiktu ir Čika  biggrin.gif

dar galvoju spurga arba pončka bigsmile.gif ka manot?
jei butu bernas tai saliamiu pavadinciau tocnai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katiliukas: 27 gegužės 2010 - 22:16
dar vardu prigalvojau vakar atsigulus doh.gif

samba
simba
rite
tara
puška
fanta
lapa
bamba
burka
tačka
zuja
tarka
bačka

manau pasiliksim prie spurgos g.gif
Atsakyti
Katino - Rince
Kates - Gare tongue.gif
Atsakyti
Sveiki, idomiu vardu prisiskaiciau, kai kurie ir prajuokina (nes skamba nekatiniskai pvz poncka) kai kurie sugraudina (nes skamba kaip pasaipa, pvz Tarka) Mano katino vardas Big Benas, bet visi vadina Benu, na ir kas kad zmogiskas - nepazystu ne vieno Beno tai nieko neizeidziu, tad manau jei kam grazus vardas Kazyte ar dar koks zmogiskas tai duokit smile.gif juk dabar buna kad ir zmones nezinia kokio gyvuno vardu pavadina doh.gif
Labai man patiko Čikita, nikita ir kt smile.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos , kaciu myletojos ! Na , mes taip pat ilgai negalejom nuspresti koki varda savo naujai augintinei isrinkti - pasirinkom gana banalu - MUSYTE , nes taip norejo vaikas . Bet buvom visokiu prigalvoje - BAGYRA , SALSA , RIDISKA , CHILI , VAGILKA (megsta ka nors nukniaukti). Na , bet dabar jau Musyte ir gana . lotuliukas.gif
Papildyta:
4u.gif Berniukams katinukams gal rinkciau kokius juokingus vardus - SURIS , LEPSIS , STEIKAS , ZULIK , ELVIS , MICKOCKIS . Siaip tai man daugiau patinka kokie juokingi vardai , kur ka nors reiskia . cool.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano augintinių vardai - Vega ir Lėja.
Atsakyti
Manoji treju metu katyte pavadinta -PUMA wub.gif wub.gif , sis vardas jai labiausiai tik pagal jos charakteri ir isvaizda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rumbaciacia: 17 liepos 2010 - 08:56
sveikutes mirksiukas.gif
turiu bedu su katytes vardu, niekaip neissirenku koki jai duoti doh.gif g.gif
ji yra persu katyte, pilkos spalvos (arciau kunelio balta, o link plauko galiuko eina i pilkuma), tad ji ner grynai pilka smile.gif kailiukas tikras ilgas.
labai zaisminga ir isdykus katyte smile.gif
noreciau jai isrinkti koki nestandartini, idomu ir dviskiemeni varda ax.gif tiesiog noriu, kad katyte turetu kitoki varda, nei dauguma 4u.gif
jos mama yra Perla. toki davem, nes lb atitiko jos charakteri (lb tokia ponia vaidina biggrin.gif ).
tad prasau jusu pagalbos 4u.gif
norejau parinkti kazka is situ:
silwer, lėja, lyra, wera, eura, dafni, boska ir pan ax.gif
veliau galesiu ideti ir katytes foto. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akela1: 25 rugpjūčio 2010 - 11:56
Pas mano vieną draugę dar mokyklos laikais katė atvedė 3 kačiukus, kuriuos pavadino taip: Xfailas, Malderis ir Skali biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane katinų vardai Ogis ir Džinė. Bet šiaip dar gražūs Čilė, Trepsė, Mėta, Muna, Munis, Garis, Elvis ax.gif
Atsakyti
prašom nesišaipyti, bet mūsų katės vadras Žiurkė biggrin.gif bet ir pasiutimas jos, tikra žiurkė biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elelele @ 2010 09 10, 09:28)
prašom nesišaipyti, bet mūsų katės vadras Žiurkė biggrin.gif bet ir pasiutimas jos, tikra žiurkė biggrin.gif  biggrin.gif

Ir seiminnkai neatsilieka pasiutimu nuo kates, kad toki varda parinko (cia juoko formoje sakau) lotuliukas.gif
Mano katinuzai - Šumis (Šumacherio garbei), nors greitumu nepasizymi, gali eiti per ji, nepasitrauks, gules biggrin.gif ir panicka Hera (toki varda jau gavo pas veiseja ir mums jis patiko, nebekeiteme).
Atsakyti